Arama sonuçlarınız

1. O

ÖĞRETMENLERE TAM GÜN MESAİ !

ÖĞRETMENLERE TAM GÜN MESAİ ! başımıza milli eğitimde çalışmayan birileri geldikçe biz bunları yaşayacağız. bu apaçık ortada.. zaten saat 3te eve gittiğimizde ölü gibi oluyoruz. ayrıca dünya kadar evrak hazırlamakla uğraşıyor birçok kişi. neyse konuşmak için çok erken. bekleyip göreceğiz bakalım...
  2. O

ek dersi olan var mı?

ek dersi olan var mı? ek ders konusu büyük sıkıntı. geçen sene 19 saat derse girdim. bu sene daha belli olmadı ama 21 saat sanırım. bakalım hayırlısı artık.
  3. O

HazırTest Soru Bankası,Test Hazırlama ve Paylaşma Programı

HazırTest Soru Bankası,Test Hazırlama ve Paylaşma Programı bahsettiğim yer şurası idi: bunun haricinde bir de sayfa küçültmeyi de düzenleyebilirsiniz kullanışlı olması açısından. sayfa yarım ekran olmuyor hiçbirşekilde..
  4. O

HazırTest Soru Bankası,Test Hazırlama ve Paylaşma Programı

HazırTest Soru Bankası,Test Hazırlama ve Paylaşma Programı biraz bakma fırsatım oldu. ilerleyen zamanda daha fazla zaman ayırıp bakacağım inşallah. eksiklik olarak gördüğüm şimdilik şu: testleri yazarken punto büyüklüğü ayarlaması göremedim. punto seçeneğini de eklerseniz daha iyi olacaktır.
  5. O

Mustafa Kemal Atatürk'ü Resimlerle Anlatalım..

Mustafa Kemal Atatürk'ü Resimlerle Anlatalım.. Sofya Askeri Ataşesi Kurmay Yarbay Mustafa Kemal 11-12 Mayıs gecesi Sofya'da kıyafet balosunda giydiği yeniçeri kıyafetiyle. (11-12 Mayıs 1914) resme biraz fazla renklendirme katmışlar ama yine de güzel..
  6. O

National Geographig Toprak Savaşları - Fatihin Topları

National Geographig Toprak Savaşları - Fatihin Topları fetih sonuçlarını yabancı profların ağzından duymak öğrencileri etkileyektir diye düşünüyorum ben de.. bu nedenle yararlı olur kanısındayım..
  7. O

Kültür Ve Turizm Bakanlığı 23 Nisan Belgeseli

Kültür Ve Turizm Bakanlığı 23 Nisan Belgeseli hiçbir program yüklemeden direk olarak media player ile de açılabilir.
  8. O

National Geographig Toprak Savaşları - Fatihin Topları

National Geographig'in hazırladığı toprak savaşları isimli belgeselin Fatih'in toplarını anlattığı yaklaşık 3 dakikalık bölümüdür. belgesel hd olduğu için biraz boyutu büyüktür. yine de seyretmenizi öneririm. derslerde bizim anlattığımız bazı cümleleri profesörlerin ağzından duymak...
  9. O

İstiklal Savaşı Gazetesi "Kalk uyan yoksa ardı hicrandır"

İstiklal Savaşı Gazetesi "Kalk uyan yoksa ardı hicrandır" Ömer Sami COŞAR ----------------------------------------------------------------------- PDF (resim) formatında indirmek isteyenler için İstiklal Savaşı Gazetesi PDF 124 mb http://hotfile.com/dl/121498898/25c8da4/istiklalPDF.rar.html...
  10. O

6.Sınıf Sosyal Bilgiler Ders,Çalışma,Öğretmen Kılavuz Kitapları [MEB Yayınları]

6.Sınıf Sosyal Bilgiler Ders,Çalışma,Öğretmen Kılavuz Kitapları [MEB Yayınları] siteye giriş için aşağıdaki linkte tıklayınız http://www.sosyalbilgiler.biz/forum/index.php?topic=22863.0
  11. O

T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük Ders, Çalışma, Öğretmen Kılavuz Kitabı

T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük Ders, Çalışma, Öğretmen Kılavuz Kitabı 4shared sitesi ile ilgili açıklama ilk sayfaya eklenmiştir.
  12. O

7.Sınıf Sosyal Bilgiler Ders,Çalışma,Öğretmen Kılavuz Kitapları [MEB Yayınları]

7.Sınıf Sosyal Bilgiler Ders,Çalışma,Öğretmen Kılavuz Kitapları [MEB Yayınları] 4shared sitesi ile ilgili açıklama ilk sayfaya eklenmiştir.
  13. O

İnkılap Tarihi Kurtuluş Savaşı Hazırlık Pano

İnkılap Tarihi Kurtuluş Savaşı Hazırlık Pano evet son gönderdiğiniz çözünürlük olarak iyi.. teşekkürler açıklama için...
  14. O

İnkılap Tarihi Kurtuluş Savaşı Hazırlık Pano

İnkılap Tarihi Kurtuluş Savaşı Hazırlık Pano öncelikli olarak çalışmanız için teşkkürler. fakat pdfde çözünürlük sorunu var. yazılar tam olarak okunmuyor. büyüttüğümüzde de bozuluyor.
  15. O

Seninki Kaç CM Green Peace Balıklar Ölmesin Kampanyası Destek Olalım

Seninki Kaç CM Green Peace Balıklar Ölmesin Kampanyası Destek Olalım ben de sitenin birinde duyuru yaptım.. forumu kişisel işleriniz için kullanmayın diye uyarı göndermişler.. ne yazık ki duyarsız bir milletiz..
  16. O

Ölçme ve Değerlendirme (Proje Performans) PowerPoint

yayınladığım seminer çalışmasının power point halidir. efekt vs eklenmemiştir. yine de işinize yarayacağını umuyorum. iyi günlerde kullanmanız dileğiyle... word dosyasına ulaşmak için: http://www.sosyalbilgiler.biz/forum/index.php?topic=28390
  17. O

Ölçme ve Değerlendirme (Proje Performans)

çeşitli kaynaklardan ve buradaki paylaşımlardan derleyerek düzenlediğim bir seminer çalışmasıdır. iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.... toplam 11 sayfadan oluşmaktadır. proje ve performanslara birer örnek verilerek hazırlanmıştır. power pointini indirmek için...
  18. O

Seninki Kaç CM Green Peace Balıklar Ölmesin Kampanyası Destek Olalım

Seninki Kaç CM Green Peace Balıklar Ölmesin Kampanyası Destek Olalım ben katıldım..
  19. O

2010 - 2011 Sene Sonu Zümresi

basit bir zümre oldu ama yeterli olduğu kanısındayım. en sondaki verileri e okula girerek kendi verilerinizle değiştirirseniz sizin için de yeterli olacaktır. iyi günlerde kullanmanız dileğiyle..
  20. O

Ölçme ve Değerlendirme (Proje ve Performans)

Ölçme ve Değerlendirme (Proje ve Performans) bu çalışmalar kadar saçma sapan başka bir çalışma var mıdır acaba.... öğretmenlere daha az tatil yaptırmak için bulunmuş bir bahaneden öteye geçemeyen seminer saçmalığı... neyse.. teşekkürler hocam. ellerinize sağlık.
Geri