Arama sonuçlarınız

1. O

Sosyal Bilgiler Dersi İşleniş Süreleri

Sosyal Bilgiler Dersi İşleniş Süreleri müfettişten müfettişe değişmekte hocam. benden istemediler. ama bazılarından istediklerini biliyorum. teşekkürler çalışma için.
  2. O

Bir Kahraman Doğuyor Ünite Testi 144 Soru

Bir Kahraman Doğuyor Ünite Testi 144 Soru testlerin cevapları eklenmiştir. iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.. uzun zamandır ekleyemediğim için özür dilerim.
  3. O

Bir Kahraman Doğuyor Ünite Testi 144 Soru

Bir Kahraman Doğuyor Ünite Testi 144 Soru soruların cevapları 1-2 gün içinde yüklenecektir.
  4. O

Hangi İnternet Tarayıcısı

Hangi İnternet Tarayıcısı çok uzun zamandır mozilla kullanıcısıyım.. mozilladan başkası şu an için pek cazip gözükmüyor. google chrome da kullanıyorum ama çok nadir.. ie'yi sadece e okul işlemlerinde kullanıyorum.
  5. O

DÜNYADA KAÇ OKYANUS VARDIR?

DÜNYADA KAÇ OKYANUS VARDIR? derslerde 3 anlatmamıza rağmen 5. okyanus kabul edildi arkadaşların dediği gibi. geçen gün araştırma vermiştim öğrencilerime. onlardan birisi getirmişti 5 tane okyanus vardır diye.. ama geri kalanların hepsi 3 okyanustan bahsetmişler. yani bizde meb de dahil olmak...
  6. O

MEB SOSYAL DERS E-KİTABI

MEB SOSYAL DERS E-KİTABI teşekkürler hocam bilgi için.
  7. O

Tüm Sınıfların Rehberlik Belgeleri

Tüm Sınıfların Rehberlik Belgeleri herhangi bir değişiklik yok. ben yine bunları kullanıyorum.
  8. O

Cd SİZ Format !!!!!

Cd SİZ Format !!!!! bilgisayarın d sürücüsünde yedeği var mı? yoksa direk vista indirip onu mu kurmaya çalışacaksınız?
  9. O

inkılap yetişmiyor

inkılap yetişmiyor vatandaşlıktan sınav yapacaksınız hocam. unutmayın. ben de geçen sene izledim ama bu sene durum farklı diye vatandaşlık işliyorum.. ben de ders notu dağıtmayı düşünüyorum. konularda çok hızlı geçiyorum. öğrencilerden iyi olanlar anlıyor ama orta ve alt düzey anlamıyor...
  10. O

Tavsiye edebileceğiniz dergiler var mı?

Tavsiye edebileceğiniz dergiler var mı? ben de atlas tarih ve ntv tarihi okumaya çalışıyorum. kısa zamanda üye olacağım. şu an için bunlardan başka pek tarih dergisi yok zaten. bi de seviyorsanız arkeo atlas alabilirsiniz. o da güzel bir dergi. biraz pahalıdır ama bilgi deposudur.
  11. O

Müfettişler ne ister...

Müfettişler ne ister... bölgeye ve kişiye göre değişiyor istedikleri. bazıları derslere çok dikkat ediyor. bazıları ise evraklara.. bazıları öğrencilere soru sormaya önem verirken bazları bir tane bile soru sormuyor. bu nedenle biz ne dersek diyelim yanlış olacaktır.
  12. O

Askeri Tarih Araştırma Dergisi.pdf

Askeri Tarih Araştırma Dergisi.pdf link ekliydi ama silinmiş sanırım. eve gittiğimde dosya bilgisayarımda yüklüyse oradan tekrar yüklerim.
  13. O

nero ?

nero ? cdyi değiştirip denemelisin. koyduğun cd boş değildir ya da sorunludur.
  14. O

Antalya Aekeoloji Müzesi - Sanal Gezi

Antalya müzesinin yer aldığı güzel bir çalışma.. https://rapidshare.com/files/256592996/Antalya_Archeological_Museum.exe alıntıdır.
  15. O

Tabletler

Tabletler 8. sınıflara dağıtılmayacak. 9. sınıfa geçtiğinde alabilirsin ancak.
  16. O

2011 - 2012 1. dönem zümresi (Vatandaşlık performans ödevi eklendi)

2011 - 2012 1. dönem zümresi olup vatandaşlık dersine göre düzenlenmiş ve perfdormans ödevleri eklenmiştir.
  17. O

6. sınıf müfredatında değişiklikler DİKKAT!

6. sınıf müfredatında değişiklikler DİKKAT! değişiklik çok büyük olmadığı için doğru düzgün kimsenin gözüne batmadı. altın kitaplarını geçen sene okuttum. berbat bir kitap. bu sene meb geldi. altın yayınlarına göre mükemmel bence.. altın yayınları okutacaklara şimdiden kolay gelsin.
  18. O

7. Sınıf Kitapları [Anıttepe Yayınları]

7. Sınıf Kitapları [Anıttepe Yayınları] hocam site açılıyor mu? açıldıysa inmemesi imkansız.
  19. O

NEDEN ATATÜRK'ÜN SOL ELİ CEKETİNİN İÇİNDEDİR?

NEDEN ATATÜRK'ÜN SOL ELİ CEKETİNİN İÇİNDEDİR? Atatürk'ün tüm fotoğraflarında eli ceketinin içinde değildir. baktığınız zaman hastalığının ilerlediği vakitlerde durgunlaştığı zamanlarda eli ceketinin içerisindedir.
  20. O

7.SINIF SOSYAL ETKİNLİK YILLIK PLANI

7.SINIF SOSYAL ETKİNLİK YILLIK PLANI etkinlik yıllık planından kastınız nedir hocam?
Geri