Arama sonuçlarınız

1. O

Kredili sistem gelmeli mi?

SİZCE KREDİLİ SİSTEM GELMELİMİ biz ne yazık ki bu sistemin de cılkını çıkardık. güzel bir sistem olmasına rağmen türkiyede kısa süre uygulanmasına rağmen daha meyvaları alınmadan kaldırıldı. sbs gibi yani. kredili sistem bana göre ortaokulda biraz erken. ya da ilk yıllarında biraz erken demek...
  2. O

Türklük gibi makam da yok kat da yok

TÜRKLÜK GİBİ MAKAMDA YOK KATTA YOK her millet kendi bireylerini kendi milliyetçilik duygularıyla aşılar. milli tarih bu yüzden vardır. eğer aşılamazsanız sonunuz 1800lerin afrikasına döner. herkes birmillete köle olur. milliyetçiliği aşılarsınız ki bağımsızlık duyguları, özgürlük duyguları üst...
  3. O

Zorunlu eğitim 12 Yıla Çıkıyor

Zorunlu eğitim 12 Yıla Çıkıyor ben öğretmenliğe atandığımdan beridir 5 yıllık birinci kademenin kötü yönlerini söylüyordum. umarım yapılır. 4 ve 5. sınıflarda sınıf öğretmeni sevmediği dersi hiç vermiyor. sosyali sevmiyorsa çocuk sosyali görmüyor bile. böyle en azından branş öğretmenleri...
  4. O

İl-İlçe Bilgi ARşivi :)

İl-İlçe Bilgi ARşivi :) içerik olarak eski bilgileri içeriyor sanırım ama yine de bazen yararı olabilecek bir program.
  5. O

Türklük gibi makam da yok kat da yok

TÜRKLÜK GİBİ MAKAMDA YOK KATTA YOK gerçekten böyle düşünüyorsanız yazık.. biz ki Türklükle öğünen bir millet yaratmaya çalışıyoruz..
  6. O

Orta Asya Türk Devletleri Testi

ORTA ASYA TÜRK TARİHİ DEĞERLENDİRME TESTİ 1 elinize sağlık hocam. güzel bi çalışma.
  7. O

ATATÜRK'Ü SEVMEYENLERİN ÇOĞALDIĞI GÜNLERDE SİNAN MEYDAN'IN ONLARA CEVABI

ATATÜRK'Ü SEVMEYENLERİN ÇOĞALDIĞI GÜNLERDE SİNAN MEYDAN'IN ONLARA CEVABI gerçekten teşekkürler hocam. seyretmemiştim. soluksuz izledim.. bu tartışmaların adı da demokrası oldu günümüzde.. yazık çok yazık....
  8. O

ermeni soykırımı iddaları

ermeni soykırımı iddaları ne yazık ki üniversite mezunu öğretmenlerin de ermeni soykırımı vardır demesinin nedeni aynı. bu ülkeyi ve ulu önderi çekememeleri. yazık... bir de bunlar öğretmen olup yeni nesilleri eğitecekler.
  9. O

panaroma 1453 e gittiniz mi?

panaroma 1453 e gittiniz mi? mesajları yazdıktan sonra gitme fırsatım oldu. kesinlikle gidilip görülmesi gereken bir yer. süper bir his veriyor. öğrencileri de bir o kadar etkiledi bizim yaptığımız gezide.
  10. O

Kurtuluş Savaşı Savaşlar Dönemi (tablo)

Kurtuluş Savaşı Savaşlar Dönemi (tablo) fotokopi rengini açabilirsiniz. ben de fotokopi ile dağıtıyorum. sorun çıkmadı bende.
  11. O

uzaktan eğitim

uzaktan eğitim uzaktan eğitimde adey kısmını tamamladım. diğerine baktım oldukça uzundu ben de bıraktım. bende herhangi bir sorun vermedi.
  12. O

ADEY SORUNUNA ÇÖZÜM

ADEY SORUNUNA ÇÖZÜM ben 33 öğrencimle tek tek uğraştım.. çok zor bi iş gerçekten de.. böyle bir kolaylık iyi olmuş..
  13. O

Çark-ı Felek Sosyal"Milli Uyanış:Yurdumuzun İşgaline Tepkiler"

o sitedeki link silinmiş. sizin indirdiğini program 4shared sitesinin programıdır. o program bir işinze yaramaz. siz ilk mesajın altındaki eklentiden dosyayı indirebilirsiniz.
  14. O

Ulu Önderimiz Atatürk'ü Aramızdan Ayrılışının 73.Yılında Saygı ve Özlemle.....

Ulu Önderimiz Atatürk'ü Aramızdan Ayrılışının 73.Yılında Saygı ve Özlemle..... "O"nu o kadar çok özlüyoruz ki.. Allah rahmet eylesin.
  15. O

HD MiniaTürk Resim Kolleksiyonu 01

HD MiniaTürk Resim Kolleksiyonu 01 benim kendi çektiğim fotolar vardı.. onları mı paylaşsam :D
  16. O

harita-ölçek

harita-ölçek ölçekleri paralel meridyenleri verdim ama hesaplatmadım. zaten saat hesaplarına girersek en az 1-2 haftayı yeriz. ölçek hesaplama kolay ama yine de kafaları karışmasın diye vermemek daha iyi olacaktır diye düşündüm.
  17. O

Cumhuriyet Bayramı İptal

Arkadaşlar cumhuriyet bayramı deprem nedeniyle iptal oldu.. peki ama depremle ne alakası var? bayramı eğlence olarak mı düşünüyorlar anlamadım gitti.. sizler ne düşünüyorsunuz?
  18. O

Milli Uyanış: Yurdumuzun İşgaline Tepkiler 138 Soru

Milli Uyanış: Yurdumuzun İşgaline Tepkiler 138 Soru cevap anahtarını oluşturmadım daha.. en kısa zamanda eklenecektir.
  19. O

ADEY-RİDEF Sorunu

ADEY-RİDEF Sorunu bu kadar saçma bir çalışma görmedim. öğrencilere dağıttım formları. doldurun getirin ben de internete girecem dedim. bakalım ne olacak.. 3 sayfayı arkalı önlü bir kağıda sığdırdım. 1 sayfayı öğrencilere vermedim. ama bunları girmesi çok ama çok zaman alacak..
  20. O

Bilgisayarınızdan Memnun Musunuz?

Bilgisayarınızdan Memnun Musunuz? benim de pc eskidi.. artık değiştirme vakti geldi de geçiyor. bakalım ilerleyen zamanda alırız inşallah. şarjı hiç gitmiyor. 5 dk içinde kapanıyor.
Geri