Arama sonuçlarınız

1. O

İnkılap Tarihi Haritası [Flash Uygulama]

İnkılap Tarihi Haritası [Flash Uygulama] hocam program swf.. bu nedenle bilgisayarınızda swf oynatmak için program lazım. ben gomplayer kullanıyorum swf'lerde.. siz de yüklerseniz sorun çözülür.
  2. O

Ucretsiz Bilgi Depolama/Seedbox

Ucretsiz Bilgi Depolama/Seedbox destekledik gitti hocam....
  3. O

yeni pc aldım nasıl acaba değerli arkadaşlar

yeni pc aldım nasıl acaba değerli arkadaşlar istanbul bilişimin fiyatları genelde uygun oluyor. aldığınız bilgisayar da kötü değil. markası iyi. sonuçta ne için kullanacağınız oldukça önemli. eğer oyun oynamayacaksanız bu bilgisayar size uzun süre gider. ama eğer oyun kurarım diyorsanız kısa...
  4. O

sosyal bil alan değişikliği

sosyal bil alan değişikliği benim de yan alanım türkçe ama hiç geçmeye niyetim yok.. ki zaten geçme hakkı tanıyacaklarını da pek zannetmiyorum ben..
  5. O

I. Dönem Çalışma Raporu Zümre Yerine (Tek Öğretmenli) Elinde Olan var mı?

I. Dönem Çalışma Raporu Zümre Yerine (Tek Öğretmenli) Elinde Olan var mı? kim istedi bunu ya? yok böyle birşey...
  6. O

Olaylar Kimleri Nasıl Etkiliyor Pano Çalışması

Olaylar Kimleri Nasıl Etkiliyor Pano Çalışması bilgisayarında rar ve pdf programlarının kurulu olması gerekiyor. yani bi winrar bir de adobe reader programın varsa rahatlıkla açarsın. indirdiğin dosyaya çift tıkla açılalacak winrar penceresindeki dosyaya da çift tıkladığında açılacaktır. bu...
  7. O

2012 - 2013 Düşünme Eğitimi 6. Sınıf Yıllık Planı

2012 - 2013'e ait 6. sınıf yıllık planıdır. sitedeki diğer plan klavuz kitaba pek uymadığı için bunu ayarladım. bir iki etkinlik dışında klavuz kitaba tam uyumludur. biraz uğraştırdı ama derse giren arkadaşların işine yarayacaktır.
  8. O

Düşünme Eğitimi 2012-2013 Yıllık Planı

Düşünme Eğitimi 2012-2013 Yıllık Planı hocam plan 6. sınıf kazanımları ile uyuşmuyor.
  9. O

8. Sınıf Kazanım Değerlendirme Testi [Tüm Dersler]

8. Sınıflara ait kazanım ölçme denemesidir. tüm dersleri içermektedir.
  10. O

Sosyal Bilgiler ders notları defteri tutmaya ne dersiniz BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR

Sosyal Bilgiler ders notları defteri tutmaya ne dersiniz BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR zamanında 7ler için ilk 3 üniteyi dahil edip aradığım ders notlarına şu adresten ulabilirsiniz hocam: http://www.sosyalbilgiler.biz/forum/b194/turk-tarihinde-yolculuk-unitesi-sonuna-kadar-ders-notlari/
  11. O

hangi araç gereçleri ve yardımcı kaynaları tavsiye ediyorsunuz?

hangi araç gereçleri ve yardımcı kaynaları tavsiye ediyorsunuz? eğlenceli tarih serisi okulumuza geldi. onu zaten okuyor öğrenciler. 7. sınıflar için Osmanlu Sultanları - Sevinç Kuşoğlu kitabını öneriyorum. hem dersler için yararlı hem de öğrenciler için uygun.. 8. Sınıflar için biraz ağır...
  12. O

SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENİ OLARAK ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE KLÜPLERİNİ KURALIM

SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENİ OLARAK ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE KLÜPLERİNİ KURALIM güzel bir düşünce hocam.. ben satranç kulübünü kurdum bu sene yine.. ama bi dahaki sene Atatürkçü Düşünce Kulübü kuracağım.
  13. O

hangi araç gereçleri ve yardımcı kaynaları tavsiye ediyorsunuz?

hangi araç gereçleri ve yardımcı kaynaları tavsiye ediyorsunuz? defter hiç olmadan da olmuyor hocam.. yardımcı kaynak önermek ve aldırmak yasak ama tabi ki yine de kaynakları tanıttığımız oluyor. ders araç gereci olarak bana projeksiyonla pc yetiyor. harita küre vs bunların hepsini...
  14. O

2012_2013 Sosyal Bilgiler Sene Başı Zümresi (4+4+4 Sistemine Uygun)

2012_2013 Sosyal Bilgiler Sene Başı Zümresi (4+4+4 Sistemine Uygun) hocamın dediği gibi yıllık plan yapılmasına gerek yoktur dense de müfettişler planın iş günü takvimine uymadığı için yeniden yapılmasını istiyor. yani siz de yıllık plan yapın.
  15. O

8.sınıflara uygun film tavsiyeleri - buyrun

8.sınıflara uygun film tavsiyeleri - buyrun güzel bir düşünce olmuş hocam.. ellerinize sağlık. genel olarak en önemli çalışmaları yazmışsınız. eve gittiğimde ben de belgesel arşivimi karıştırıp neler ekleyebilirim diye bir bakayım.
  16. O

OKULUNUZ İLKOKUL MU OLDU ORTAOKUL MU..

OKULUNUZ İLKOKUL MU OLDU ORTAOKUL MU.. bizim okulda iki çıkış kapısı olduğu için ikisi de olacakmış sanırım.. hem ilkokul hem ortaokul.. ama tam olarak bi açıklama yapılmış değil..
  17. O

Ders saati artacak

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, çoğu makam odası yapılmış 8 bin 926 dersliği boşalttırdığını açıkladı. Yeni dönemde ders saatlerinin de kademeli olarak artırılacağını da açıklayan Ömer Dinçer, yeni eğitim dönemiyle ilgili şunları söyledi:“İllerde okulları gezerken, birçok dersliğin amacı...
  18. O

Hocalı Katliamı (Gerçek Soykırım)

Hocalı Katliamı (Gerçek Soykırım) ölenlere allah'tan rahmet kalanlara başsağlığı ve sabır dilemekten başka birşey yapmıyoruz ki.. kınayıp geçiyoruz işte..
  19. O

kürtçenin seçmeli dil olması hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

kürtçenin seçmeli dil olması hakkındaki görüşleriniz nelerdir? bulmuşlar koyun gibi bir milleti.. nasıl olsa ses çıkarmıyor.. daya gitsin.. zam yap temel ihtiyaçlara... ses çıkmaz kimseden... memura zam yapma yine de memurundan ses çıkmaz. enflasyon %5 olacakmış.. milletten ses çıkmaz. kürtçe...
  20. O

Fotokopi masrafları nasıl karşılanıyor?

Fotokopi masrafları nasıl karşılanıyor? devletin karşılaması olayı tamamen yalandan ibaret. devlet ilköğretim okullarına beşkuruş para vermiyor. herşeyi kendi içerisinde döndürüyor ilköğretim okulları. okul aile birliği çalışmalarıyla falan dönüyor okul. bizde de sene başında öğrenci başına 10...
Geri