Arama sonuçlarınız

1. O

Milli Uyanış: Yurdumuzun İşgaline Tepkiler 138 Soru

Milli Uyanış: Yurdumuzun İşgaline Tepkiler 138 Soru Cevapları eklenmiştir. güle güle kullanın.
  2. O

Milli Uyanış: Yurdumuzun İşgaline Tepkiler 138 Soru bu arada ekliyeyim cevaplarını yarın yazacağım. kağıdı buldum. ama bu akşam yazmak nasip olmadı.. cevapların yarısından fazlası hazır. sadece bilgisayara geçirilmesi gerekiyor. o da yarın olacak.
  3. O

Milli Uyanış: Yurdumuzun İşgaline Tepkiler 138 Soru o yazmamış ama derlemiş toplamış dersiniz hocam. pek zor olmasa gerek bunu söylemek. ben öğrencilerime slayttan konu anlatırken altta şahsen sosyalbilgiler.biz yazmasına ya da Erkan hocamın isminin olmasına hiç bakmıyorum. aksine öğrencilerime...
  4. O

TARİHİ İSİM ÖNERİSİ

TARİHİ İSİM ÖNERİSİ benim bir arkadaşımın ismi Satuk Buğra Han.. çok abartılı da olsa tarih aşkını görebiliyoruz.. okulumuzda Melikşah isminde bir öğrenci var. öyle bir isim olabilir. göktürk oldukça fazla kullanılan bir isim.. mete ismi de düşünülebilir. Alparslan siyasi olarak da düşünülse...
  5. O

Okul ilim yuvasıdır, film yuvası değil!

Okul ilim yuvasıdır, film yuvası değil! biz her ne kadar katılsak da yukarıda yazanlara izleyici kitlesi oldukça bundan vazgeçmeyeceklerdir. sonuçta dizilerin devamı reytinglere bağlı. gördük ki herşeyi kolay bir şekilde halledebilen başbakan bile Muhteşem yüzyıl dizisi için bi çare bulamadı. o...
  6. O

istek ve şikayetler diye başlık açılmış ama laf olsun diye

istek ve şikayetler diye başlık açılmış ama laf olsun diye talebin nedir? biz de öğrenebilir miyiz?
  7. O

Doğum Günün Kutlu Olsun "Erkan İSANMAZ"

Doğum Günün Kutlu Olsun "Erkan İSANMAZ" doğum gününüz kutlu olsun hocam. nice senelere..
  8. O

Kitap Önerisi

Kitap Önerisi ben şahsen yavuz bahadıroğlunun kitaplarını kesinlikle önermiyorum. okuduğumda pek hoşuma gitmedi. bir de bazı düşünceleri bana ters geldi. (tekke ve zaviyelerin kapatılmasının büyük bir hata olduğunu, bu yüzden devletin bu hallere düştüğünü düşünmesi gibi...) genel olarak aynı...
  9. O

Yüksek lisans ile ilgili yardım

Yüksek lisans ile ilgili yardım ben şahsen tarih bölümünden tezli yüksek lisansa başvuracağım. alırlar almazlar bilmiyorum ama bu çarşamba başvurumu gerçekleştiriyorum. ben de cumhuriyet tarihini istiyorum. tezsiz yüksek lisansı hiç düşünmedim.
  10. O

EĞİTİM İŞ MESLEĞİMİZ ONURUMUZDUR SLOGANIYLA ALANLARDAYDI.

EĞİTİM İŞ MESLEĞİMİZ ONURUMUZDUR SLOGANIYLA ALANLARDAYDI. o kadar çok bölünmüş bir mesleğe sahibiz ki... ne yazık ki bir olamıyoruz. bugün eğitim iş çıkmış alanlara.. yarın türk eğitimsen çıkar. sonraki gün eğitimsen çıkar.. eğitimbirsen zaten çıkmasına gerek yok. ne olduğunu biliyoruz. vs...
  11. O

Milli Uyanış: Yurdumuzun İşgaline Tepkiler 138 Soru cevapların bir kısmını çıkartmıştım.. okulda sanırım. yarın unutmazsam buradan gönderirim..
  12. O

öğretmenlikte kadro kalkıyor iş güvencesi bitiyor

öğretmenlikte kadro kalkıyor iş güvencesi bitiyor ses çıkartmadıkça, bizler grev yaparken arkadaşlar ne gerek var diye burada yazıp çizerlerse olacağı budur.. müstehak öğretmen camiasına.. birlik olmayı beceremeyen bir üniversiteli ordusuyuz.. elli tane sendika var. hepsi kendi keyfine göre...
  13. O

marmaranın dağları METAFOR YÖNTEMİ İLE

marmaranın dağları METAFOR YÖNTEMİ İLE hocam resmin altında yazılar olması lazım sanırım ama bunda yok.. yani eksik... bi kontrol ederseniz sevinirim.
  14. O

DÜNYA DÖNERKEN BİZ NEDEN DÜŞMEYİZ VE DÖNDÜĞÜNÜ NEDEN HİSSETMEYİZ

DÜNYA DÖNERKEN BİZ NEDEN DÜŞMEYİZ VE DÖNDÜĞÜNÜ NEDEN HİSSETMEYİZ dememesi bir yana.. hatta üzerine bir de takdir belgen gelirdi... çocuklar da herşeyi öğrenmiş olurlardı.. cevap ne verdi müfettiş hocam? merak ettim..
  15. O

sbs denemelerindeki netleri artırmaları için öğrencileri nasıl tetikleriz? :)

sbs denemelerindeki netleri artırmaları için öğrencileri nasıl tetikleriz? :) hepsine hedef koydurabilmek imkansız. geçen gün tekirdağ geneli deneme sınavı yapıldı. sonuçlar berbat.. berbat derken tüm öğrencilerimden bahsetmiyorum. ama sınıfın yarısından çoğunun tek hedefi endüstri meslek...
  16. O

Ege OVALAR METAFOR YÖNTEMİ İLE

Ege OVALAR METAFOR YÖNTEMİ İLE ben konuyu erkan hocamın sunumundan anlattım. neredeyse tüm bölgeleri çok az seviyede bilgi vererek geçtim.. en kalabalık şehirlerden bahsettik biraz.. o kadar..
  17. O

28 kasım itibariyle konularda nerdesiniz?

28 kasım itibariyle konularda nerdesiniz? 5. Sınıflar: İklimlere başladım 6. Sınıflar: Türk Devletlerine başlayacağım 7. Sınıflar: Osmanlı kuruluş 8. Sınıflar. Batı Cephesine geçeceğim. ( vatandaşlık ve medya derslerini de arada bir kullanıyorum bu ders için.. yoksa hiçbir türlü gitmiyor konular)
  18. O

okullarda disiplin sorunu

okullarda disiplin sorunu daha geçen gün bu konu ile ilgili toplantı yaptık.. müdür beyin dediği şu: öğrenci bişey yaptı mı tutun tutanağınızı.. sonra bir daha bişey yaparsa tekrar tutanak tutun velisini çağırıp konuşalım. sonra bir daha bişey yaparsa resmi işlem neyse yaparız.. ben öğrencinin...
  19. O

E-OKUL MODÜL SORUNU

E-OKUL MODÜL SORUNU modül arızalı.. sınav tarihlerinizi idareye verin onlar halletsinler. bizde diğer hocalar öyle yaptılar. ben 2 sınav yaptığım için daha sonra yapacağım sınavı. ilerleyen zamanda da düzelmezse ben de idareye vereceğim.
  20. O

Cumhuriyetimizin 89. Yılı Kutlu Olsun

Cumhuriyetimizin 89. Yılı Kutlu Olsun tüm Türk milletinin bayramı kutlu olsun... umarım bir gün dini bayramlara verdiğimiz değeri milli bayramlara da veririz..
Geri