Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
inkılap tarihi kaldırılıyormu
tamamen müfredattan kaldırmak için neyi bekliyorlar acaba... tepkiyi mi ölçmeye çalışıyorlar.. tamamen müfredattan kaldırsınlar olsun bitsin. Böyle boşuna yırtmayalım kendimizi..
MEB'İN TEOGS İÇİN YAYINLADIĞI ÖRNEK SORULAR
kolay gibi görünüyor ama sınıf seviyeleri oldukça önemli.. eski okulum olsa süper derdim ama şimdiki okulumda hayırlısı demekten başka bişey aklıma gelmiyor.
Pasifik Yayınları 5. Sınıf Sosyal Bilgiler Yıllık Planı
teşekkürler hocam. sanırım kurban bayramı nedeniyle birçok planda sapma var. oraları düzelttiğimizde planlar sisteme göre oturmuş olacaktır.
Toplu Sözleşmelerde Uzlaşma Sağlandı
https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-h.ak/hphotos-ak-frc3/971808_10151676632124177_264666958_n.jpg
şu haber herşeyi göster miyor mu?
yüksek lisans yapan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
bahsettiğiniz sınav mülakat sınavı sanırım. bana mülakatta önce osmanlıca metni okutturmaya çalıştılar. biz osmanlıca görmedik dedim. inanmadılar. sordular soruşturdular. sonra hangi bölümle ilgilendiğimi sordular. Cumhuriyet tarihi dedim...
tezsiz yüksek lisans
Yapabiliyorsanız tezli yapmanız öneririm. Ben tarih alanından başvurdum. Bilimsel hazırlık ilk dönemi geçtim. Bu dönem ikinci döneme başlıyorum.
Kim Milyoner Olmak İster Yarışması'nda 1 Soru
bzgin cevap vermiş. perspektifi göremezsiniz minyatürde.. uzaklık yakınlık algılayamazsınız. uzaktaki insan figürü ile yakındaki insan figürünün boyu aynıdır.
SBS 2013 SORU KİTAPÇIKLARI
arkadaşlara katılıyorum. bir iki soru haricinde kolay bir sınav olmuş bizim dersimiz açısından... umarım beklediğimiz netleri de yapmıştır öğrenciler.
6.sınıf tam 9 adet proje. özel olarak kendi çalışmamdır.
bu sene öğrencilerime verdiğim birçok proje ödevi size ait hocam. çalışmalarınız için teşekkürler.
Sosyal Bilgiler 7.sınıf 2.dönem performans görevleri ve ölçeği
teşekkürler hocam. genel olarak oldukça güzel hazırlamışsınız. bizde de her öğrenciye ayrı ödev istendiği için fazlasıyla işime yarayacaklar.
Yönergeli ve ölçekli 8. sınıf ink. 2. dönem performans görevi
hocam görev iyi güzel de müfettiş tek bir görevi herkese vermenize birşey demedi mi? bizde herkese ayrı ödev verilecek diye diretiyorlar. yani ben bu ödevi her ilkeye uyarlasam bile 6 öğrencilik bir ödev olacak. :(
7.sınıf tam 15 adet proje. özel olarak kendi çalışmamdır.
genel olarak iyi ve el emeği gereken projeler hazırlamışsınız hocam. tabi Bursa'lı olunca projelerin çoğu bu alana kaymış :D teşekkürler çalışma için.
Türk Eğitim Sistemi (((Tüm Zümreler İncelesin)))
haklısınız hocam. ben bazen diğer branş hocalarına anlatıyorum durumu.. şaşıp kalıyorlar. böyle mi olmalı inkılap tarihi! utansınlar bu dersi bu hale getirenler.