Arama sonuçlarınız

1. S

Mustafa Kemalin Hayatı - Çalışma Kağıdı

Mustafa Kemalin Hayatı - Çalışma Kağıdı Alaettin Uçak sağolasın
  2. S

dünyada iklim tipleri - çalışma kağıdı

dünyada iklim tipleri - çalışma kağıdı Alaettin hocam teşekkür ederim sağolun
  3. S

1.Dünya Savaşı - Çalışma Kağıdı

Öğrencilere not tutturmayı alışkanlık haline getirmek için yapılmış bir deneme çalışmasıdır.
  4. S

Mustafa Kemalin Hayatı - Çalışma Kağıdı

Öğrencilere not tutturmayı alışkanlık haline getirmek için yapılmış bir deneme çalışmasıdır. not: 24.05.2014 begenmenize sevindim . Fakat Semih yayınlarına göre bazı değişiklikler yapmak gerekmekte. Saygılar
  5. S

dünyada iklim tipleri - çalışma kağıdı

Öğrencilere not tutturmayı alışkanlık haline getirmek için yapılmış bir deneme çalışmasıdır.
  6. S

Adım Adım Türkiye Tek Paket

Adım Adım Türkiye Tek Paket hocam elinize sağlık
  7. S

Değişen hiç bir şey yok :(

Değişen hiç bir şey yok :( Zeki hocam kesinlikle keşmekeşte kaldık. Kalvuz kitabı yazan arkadaşa burdan selam olsun. Bikerede yaxdığı kitapla ders işlemeye çalışsın diye bizim okula cağırasım var kendisini. Ya bu kadar mı ne yaptığından habersiz olur insan.
  8. S

Sosyal Bilgiler Zümre Toplantısı 2013-2014

Sosyal Bilgiler Zümre Toplantısı 2013-2014 erkan hocam teşekkürler emeğine sağlık
  9. S

2013 İl Dışı Atama Sonuçları-Puanlar

2013 İl Dışı Atama Sonuçları-Puanlar Sıra Tercihler Minumum Puanlar Min.Hizmet Süresi 1 BURSA/OSMANGAZİ/Şehit Doğan Sevinç Ortaokulu 286 6811 2 BURSA/OSMANGAZİ/Başaran Ortaokulu 237 8100 3 BURSA/OSMANGAZİ/Fatih Ortaokulu 196 6675 4 BURSA/OSMANGAZİ/Hanife Murat Ortaokulu 287 4843 5...
  10. S

Trablusgarp Savaşı- Öğreten Haritalar Serisi

Trablusgarp Savaşı- Öğreten Haritalar Serisi Beğenen arkadaşlara saygılar
  11. S

8.sınıflara uygun film tavsiyeleri - buyrun

8.sınıflara uygun film tavsiyeleri - buyrun Akadaşlar evet konuya eklemeler yapmak mümkün.... Benim önerim olacak bu 6.ve 7.sınıflara uygun olanlar diye yazarsak cok iyi olur
  12. S

2012 ildışı atama bekleyenler

2012 ildışı atama bekleyenler 120 puan var.... il tercihlerinde dikkat ettiğim tek şey... 5,5 yıldı calıstığım bölgeden ayrılmak . Marmara ve Egenin dağını taşını yazacam diyorum ama okul acılırmı? muamma... 2007 subat atamasında zamanın Bakanı ( Şu anda kabinede başka bir görevde ) işaret...
  13. S

8.sınıflara uygun film tavsiyeleri - buyrun

19 Şubat 2012 itibariyle MEB'teki 5.yılımıda doldurdum. Tebrikler için herkese teşekkürler. Geçen süre zarfında tecrübelerimin bana öğrettiği en önemli mesaj öğrenci gibi davranmam gerekiliğiydi. Eğere öğrenci gözüyle konulara ve müfredata bakarsam daha keyifli dersler işlenmekte. Bu mantıkla...
  14. S

Film Arşivi - 8.sınıflar

19 Şubat 2012 itibariyle MEB'teki 5.yılımıda doldurdum. Tebrikler için herkese teşekkürler. Geçen süre zarfında tecrübelerimin bana öğrettiği en önemli mesaj öğrenci gibi davranmam gerekiliğiydi. Eğere öğrenci gözüyle konulara ve müfredata bakarsam daha keyifli dersler işlenmekte. Bu mantıkla...
  15. S

2011-2012 eğitim-öğretim yılı yaptığım çalışmalar

2011-2012 eğitim-öğretim yılı yaptığım çalışmalar Hasan.Yüce eline sağlık zümrem . Bir öneri :http://seckow.blogspot.com/2008/11/el-emei-1.html adresinde geçen senelerde yaptığım bir pano çalışması var. Burada kullandığım kağıt türü çineto kağıdı diye biliniyor. 2-3 tl arası bir fiyatı var...
  16. S

BULUŞLAR,COĞ. KEŞİFLER,RÖNESANS,REFORM.... vs.(KENDİ EMEĞİM)

BULUŞLAR,COĞ. KEŞİFLER,RÖNESANS,REFORM.... vs.(KENDİ EMEĞİM) elinize sağlık yararlı calışma
  17. S

2011-2012 eğitim-öğretim yılı yaptığım çalışmalar

2011-2012 eğitim-öğretim yılı yaptığım çalışmalar Metin ÖZDAMARLAR'ı birkez daha tebrik etmek gerekiyor. Oluşturduğu set işimize faydalı olkata. Malum Sosyalcinin Halinden Sosyalci Anlar
  18. S

COĞRAFİ KEŞİFLER-Kim 500 Milyar İster Yarışması-V1

COĞRAFİ KEŞİFLER-Kim 500 Milyar İster Yarışması-V1 Güzel ve sağlam bir çalışma her seviyeden öğrenci merakla takip edebileceğini düşünüyorum.
  19. S

AVRUPA'DA YENİLİKLER (Coğrafi Keşifler,Rönasans ve Reform Har.)

AVRUPA'DA YENİLİKLER (Coğrafi Keşifler,Rönasans ve Reform Har.) Erdogan Hoca... Eline sağlık yine cok güzel bir çalışmayla siteyi canlandırdın. Emeğine sağlık
  20. S

Sosyal Bilgiler Dersliği (REMZİ ÖZER YİBO)

SOSYAL BİGİLER DERSLİĞİ (REMZİ ÖZER YİBO) Öncelikle kullanışlı ve temiz bi sınınıfınız var tebrik ederim. Sınıfta klimanın , projeksiyon cihazın olması okul idaresinin sizlerle ilgilendiğini gösteriyor. El emeği ile çizilmiş haritaları cok hoş olmuş. Malum sosyal bilgiler dediğinizde haritadan...
Geri