Arama sonuçlarınız

1. E

2015-2016 8.Sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Ata. Yetiştirme Kursu Planı (MEB)

2015-2016 8.Sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Ata. Yetiştirme Kursu Planı (MEB) teşekkürler
  2. E

1.ÜNİTE-Bir Kahraman Doğuyor/KAZANIMLARI DEĞERLENDİRME ve PEKİŞTİRME ETKİNLİĞİ

1.ÜNİTE-Bir Kahraman Doğuyor/KAZANIMLARI DEĞERLENDİRME ve PEKİŞTİRME ETKİNLİĞİ emeğinize sağlık hocam
  3. E

BİR KAHRAMAN DOĞUYOR 4

BİR KAHRAMAN DOĞUYOR 4 teşekkürler
  4. E

8. Sınıfların Ders Çizelgesi ve Vatandaşlık Dersinin Durumu

8. Sınıfların Ders Çizelgesi ve Vatandaşlık Dersinin Durumu sayın meslekdaşlarım vatandaşlık dersi küçümsenecek bir ders degil ama yinede sosyal dersinde insan haklarına deyine biliyorduk ,ayrıca yıllarca inkılap tarihi ve ATATÜRKÇÜLÜK önemli bir ders ve müfredattan dolayı yetiştiremediğimizi...
  5. E

Eggspert Kim Bilecek Ürettiklerimiz Ünitesi Etkinlik Sunusu

Eggspert Kim Bilecek Ürettiklerimiz Ünitesi Etkinlik Sunusu teşekkür ederiz çok güzel ve çok faydalı olmuş
  6. E

Passaparola Ürettiklerimiz Ünitesi Etkinlik Sunusu

Passaparola Ürettiklerimiz Ünitesi Etkinlik Sunusu teşekkürler çok güzel olmuş
  7. E

T.C. İnkılap Tarihi_Nisan Sınavı_ Ders Notları Fasikülü

T.C. İnkılap Tarihi_Nisan Sınavı_ Ders Notları Fasikülü emeğinize sağlık.çok yararlı bir kaynak olmuş kısa ve öz..teşekkürler
  8. E

1 Bölgelerimizdeki Ekonomik Faaliyetler Sunusu

1 Bölgelerimizdeki Ekonomik Faaliyetler Sunusu çooook çoook teşekkürler.emeğinize sağlık.
  9. E

Ya İstiklal Ya Ölüm Konu Testleri 4 Adet 67 Soru - Flash Sorular

Ya İstiklal Ya Ölüm Konu Testleri 4 Adet 67 Soru - Flash Sorular teşekkürler hocam gayet güzel olmuş
  10. E

6.sınıf_sosyalbilgiler_soru bankası_33test_101sayfa_cevaplı

6.sınıf_sosyalbilgiler_soru bankası_33test_101sayfa_cevaplı emeğiniz için teşekkürler.
  11. E

2. Ünite Ders Notları

2. Ünite Ders Notları emeğinize sağlık çok güzel ve çok faydalı olacağına inandığım not olmuş.öğrencilere kaynak olarak dağıtmayı düşünüyorum.teşekkürler
  12. E

7.snıf 1.ve 2. Ünite Etkinliği

7.SINIF 1.ve 2. ÜNİTE ETKİNLİĞİ (BİRAZ DERLEME BİRAZ EMEK) elinize sağlık.teşekkürler
  13. E

En Son Hangi Kitabı Okudunuz?

En Son Hangi Kitabı Okudunuz? Zülfü Livaneli'nin "Serenad" adlı son kitabı . tavsiye ederim.Çok akıcı bir kitap.
  14. E

İlköğretim Kurumları Standartları Eylül 2010 Semineri

İlköğretim Kurumları Standartları Eylül 2010 Semineri teşekkürler
  15. E

Meraklı Gözler TRT'de

Meraklı Gözler TRT'de iyi ki varsınız teşekkürler sayın hocam
  16. E

Atatürk ve İletişim

Atatürk ve İletişim sizi çok takdir ediyorum çalışmalarınızın devamını dilerim.sağolun..
Geri