Arama sonuçlarınız

1. M

Atatürk'e Göre Dünya'nın En Büyük İnsanı Kim ?

Atatürk'e Göre Dünya'nın En Büyük İnsanı Kim ? bu soruyu da soran ne amaçla sormuşki...dünyanın en büyük insanı kim diye bu adam yahudi mi, hristiyan mı ,müslümanmıymış...dinine milliyetine göre değişkenlik gösterir
  2. M

OSMANLIDA EĞİTİM KURUMLARI-Ayrıntılı Anlatım

OSMANLIDA EĞİTİM KURUMLARI-Ayrıntılı Anlatım teşekkürler..hocam türk tarihinde ilk medreseyi karahanlılar kurmamışmıydı
  3. M

Atatürk'ün Söylediği Özlü Sözler

Atatürk'ün Söylediği Özlü Sözler uşak olmayı niye öğretmek istesin ki....bu sözü galiba yanlış yazdın
  4. M

CHESTER İMTİYAZI-1923

CHESTER İMTİYAZI-1923 doğru bilmekte yarar var birde gerçekleri bilsek..tarihimizi başkalrından öğrenmesek
  5. M

CHESTER İMTİYAZI-1923

CHESTER İMTİYAZI-1923 aradan 100 yıl geçmiş bilsen ne olur bilmesen ne olur şimdi dahi manda altında değilmiyiz..hala bize çinlilerin bayrağını hun bayrağı diye yutturmuyorlar mı..ejder türk bayrağında kel alaka
  6. M

MANDA ANTLAŞMALARI..!!

MANDA ANTLAŞMALARI..!! bunları herkes biliyorda işine gelmiyor açıklamak...
  7. M

Müdür Yardımcılığı Sınavı İçin Notlar

Müdür Yardımcılığı Sınavı İçin Notlar sınav ne zaman
  8. M

Ekonomik ve Sosyal Hayat Sunu Ktt Etkinlik Videolar Ders Notları(19.10.2012)

Ekonomik ve Sosyal Hayat Sunu Ktt Etkinlik Videolar Ders Notları(yenilendi) hocam ders notları bölümünde narin hocanın çalışıyor fakat sizinki çalışmıyor..
  9. M

Silvio Ve Ben Konulu 7.sınıf Performans Ödevini Bulabilirmiyim

Silvio Ve Ben Konulu 7.sınıf Performans Ödevini Bulabilirmiyim başka ödev mi yok gidin onu seçin.milli eğitim ya ödev oldu performans dönem ödevi oldu proje bu nasıl milli eğitimse ödev konusuna bak hele silvio ve ben bari silvio and me olsaydı beni niye türkçe kullanmışlar
  10. M

Anayasa Mahkemesi Sözleşmeli Öğretmenliği iptal etmemiş??

Anayasa Mahkemesi Sözleşmeli Öğretmenliği iptal etmemiş?? amaç kadrolu öğretmenleri eritip tamamını sözleşmeli yapmak
  11. M

İpek Yolu'na Doğru - Öğrencimin Ödevi

İpek Yolu'na Doğru - Öğrencimin Ödevi bunu yazan öğrenci kolej öğrencisi olmalı..bizim bebeler daha düzgün okumayı bilmiyor
  12. M

Teftişte İstenen Belgeler

Teftişte İstenen Belgeler müfettişin adı da kendide gıcıkmış...kendini darı ambarında mı görüyor tavuk
  13. M

İngilizce Türkçe

İngilizce Türkçe Çeviri Programı-yazın Çevirsin-piyasada 499 Ytl firefoks mozilanın eklentisi I am translater var bunların hiç birine gerek yok
  14. M

Padişahlar

Padişahlar padişahlarla dalga geçme havası var..espride olsa olumsuz padişahlar değilde vezirler falan olabilirdi.vurun kellesini diyor sanki padişah tavuk kestirtiyor havasında fatihki bir ecnebiyle mahmesinde kolunun kesilmesine razı olmuş yapmayın padişahlarımız karikatürlere düşecek...
  15. M

görev

27 mart 2011 ygs sınavında görev almak isteyenler gis.osym.gov.tr adresinden 7 mart 2011 saat 08.30 a kadar güncelleme yapmaları gerekmektedir...malum ek dersimiz yok o yüzden bunlara bakmak lazım..gözetmenlik falan ehliyet sınavlarında merkeze gelebilsem bi dükkan açacam ama gelemiyoruz geçici...
  16. M

SINAV KAYGISI ÖLÇEĞİ

Sınav kaygısı ölçeği
  17. M

Bütün derslerde ve sınıflarda bitişik eğik yazı kullanılacak

Bütün derslerde ve sınıflarda bitişik eğik yazı kullanılacak amaç tamamen eğitimi bitirmek.müfredatı değiştirdiler bilgi yönünden kısır etkinlik etkinlikmiş faso fiso..sbs sisteminde zaten dershaneler eski müfredatı uyguluyor öğrenci bu sefer biz okulda bunları görmedik niye görmüyoruz diyor...
  18. M

Törenlerle İlgili Esaslar

Törenlerle İlgili Esaslar atatürk bayramları sadece öğretmenlere armağan etmiştir...cumhuriyeti-23 nisanı yağmurda çamurda siz kutlayın üşütün hasta olun diye...diğer kamu görevlilileride yatsın rahatına baksın
  19. M

Sosyal Kulüplerde Danışman Öğretmenin Yapması Gerekenler

Sosyal Kulüplerde Danışman Öğretmenin Yapması Gerekenler bizim öğrencik yıllarında da aynıydı lise de de aynı adı eğitsel koldu boş boş oturulur zaman israfından başka bir halta yaramazdı öğretmen olduk adı kulüp oldu aradan 25 yıla yakın geçmiş aynı tas aynı hamam..o değilde bunun ne kadar...
  20. M

İlköğretim Kurumları Yönetmeliği

İlköğretim Kurumları Yönetmeliği disiplinin olmadığı ve zorunlu eğitimde başarı palavradan ibarettir...hiç bir amacı olmayan tinerci,balleyci öğrencileri idealist ayakları yapan meslektaşlarıma havale ediyorum..
Geri