Arama sonuçlarınız

1. M

Silvio Ve Ben Konulu Performans Ödevi Örneği

Silvio Ve Ben Konulu Performans Ödevi Örneği silvio and me niçin dememişler bu konuya silvio ve ben diyene kadar..
  2. M

12yıl zorunlu eğitim ve ders saatleri

12yıl zorunlu eğitim ve ders saatleri ......gidipte napıyor çoğu kız babası haklı çocuğunu gönderipte kek mi yapsın...isteyen her şartta okur ister kız ister erkek..haydi kızlar okula hepsi hikaye okulu bitirince yüksek öğretimde türban bir dert...hani kızlar okulaydı fakülte okul...
  3. M

Performans Değerlendirme Tablosu

Performans Değerlendirme Tablosu bunu nasıl kullanacağız
  4. M

Cumhuriyet Bayramı İptal

Cumhuriyet Bayramı İptal çok güzel oldu millet cumhuriyet bayramlarında yatsın bizler sabah okula gidek öğrencileri alıp stada gidek soğukta titreyerek protokolün gelmesini saat ona kadar bekliyek yağmurda çamurda ayazda kalak ..sanki atatürk cumhuriyeti sadece öğretmen ve öğrencilre hediye etti.
  5. M

Bulamadım cevabını

Bulamadım cevabını bu soru acaba bir boru sallasak dünyanın merkezine doğru merkezzi delip geçtiğini düşünsek bir ucu uzaya çıkarmı...magmayı felan düşünmeyin bu boru son teknoloji erimez böylee bi soru olmuş....hakkattan dünyayı delip uzaya varır mı...
  6. M

Hangi İnternet Tarayıcısı

Hangi İnternet Tarayıcısı maxton operaya benzer lakin eklentileri içindedir müzik video seyrederken aynı zamanda izlediğinin indirirsin dosyayı koklama özelliği vardır videonun sağ üst köşesinde belirir oradan indirir yada farklı penceredn seyredersin. magic fill özelliği,kaynak...
  7. M

Dünyanın 3.hareketi

Dünyanın 3.hareketi prezisyon hareketinden bahsediyorsun..küçükken fal çevirdiysen falın dönüşü esnasında topaç öne ve geriye doğru baş sallamış gibi salınım yapar buna prezisyon hareketi denir...
  8. M

Hangi İnternet Tarayıcısı

Hangi İnternet Tarayıcısı maxtonu deneyin derim
  9. M

Öğretmenlere Tatil Ayarı

Öğretmenlere Tatil Ayarı önceki ....... çelik öğretmen okey oynamıyacak diyordu ..sana ne mesai saati dışı istediğini oynar..neymiş öğretmen evine gitmiş öğretmenler okey oynuyormuşş.öğretmen den başka kimler öğretmen evinde kalıyor yaz tatillerinde acaba öğretmen evlerinde öğretmen yer...
  10. M

HARCIRAH KANUNU POWERPOİNT

HARCIRAH KANUNU POWERPOİNT bizahmet onuda sen ekleyiver
  11. M

HARCIRAH KANUNU POWERPOİNT

faydalı olması dileğiyle
  12. M

ÖSYM'de bir skandal daha (yorumsuz)

ÖSYM'de bir skandal daha (yorumsuz) yoruma ne gerek var ..kul hakkı yiyenlerin allah belasını versin hem bu dünyada hem öbür dünyada
  13. M

Sene Sonu Zümre Değerlendirme Raporu

Sene Sonu Zümre Değerlendirme Raporu bu icadı kim çıkarmış
  14. M

Denizli Zaferiye Abalıoğlu İlköğretim Okulu Sosyal Bilgiler Dersliğim

Denizli Zaferiye Abalıoğlu İlköğretim Okulu Sosyal Bilgiler Dersliğim burası lisemi öğrenciden çok öğretmen var
  15. M

Banu AVAR'la Dünya Düzeni - PKK Kartı

Banu AVAR'la Dünya Düzeni - PKK Kartı geldikleri yer belli adı kandil çözüm düz mantıkla basit gidilecek kandil yakılacak bir karınca dahi kalmıyana kadar bombalanacak...yazın geliyorlar kışın gidiyorlar bu nasıl iş...
  16. M

Anayasamızı yaparken hangi ülkeden etkilendik?

Anayasamızı yaparken hangi ülkeden etkilendik? soruyu şu şekilde soracakmış heralde anayasamızı hangi ülke yaptı?
  17. M

müfredat

7.sınıf sosyal bilgilerde 2 sene önce 4.ünite ile 5.ünitenin yeri değişmiştir diye yazı gelmişti..kitaplar hala eski kitab..son durum nedir tekrar değiştimi..buda yazılı işine mi döndü önce 2 idi sonra yok üç sonra tekrar en az ikiye döndü..şu an durum nedir tekrar değiştimi müfettişe sorsak...
  18. M

Atatürk'ün Söylediği Özlü Sözler

Atatürk'ün Söylediği Özlü Sözler şimdi tamam başına ... ekle düzelir
  19. M

Atatürk'ün Söylediği Özlü Sözler

Atatürk'ün Söylediği Özlü Sözler Bu millete çok şey öğretebildim ama onlara uşak olmayı bir türlü öğretemedim. bu söz yanlış olamlı..atatürk bu millete uşak olmayı öğretmek istemez efendi olmayı öğretmek ister
  20. M

Atatürk'e Göre Dünya'nın En Büyük İnsanı Kim ?

Atatürk'e Göre Dünya'nın En Büyük İnsanı Kim ? ben bu soruyu soranı kastettim....bu soruyu atatürk sormamış ki karşısındaki adam sormuş o da cevabı vermiş niye yanlış anladın ki.
Geri