Arama sonuçlarınız

1. C

İlber Ortaylı - Ntv Tarih Dersleri !!

İlber Ortaylı - Ntv Tarih Dersleri !! hocam ilk 2 partı indirdim fakat 3. partı indiremedim üyelik istiyor üyelikte paralı
  2. C

Osmanlı Sultanları

Osmanlı Sultanları yüklenmiyor. linke bir şey olmuş
  3. C

Sosyal Bilgiler Programları ( Konu Özetleri, Testler, Oyunlar Haritalar Yok Yok)

Sosyal Bilgiler Programları ( Konu Özetleri, Testler, Oyunlar Haritalar Yok Yok) allah razı olsun hocam
  4. C

Sunular İçin Ses Efektleri

Sunular İçin Ses Efektleri açılmıyor
  5. C

EĞER TÜRK'SEN OKU.

EĞER TÜRK'SEN OKU. çok doğru söylüyorsunuz hocam öğrencilere soru sorduğumda "ivet" diye cevap alıyorum.
  6. C

Cografi Keşifler

Cografi Keşifler hayır yükleme şeyi yok altı çizili yazı yok
  7. C

EĞER TÜRK'SEN OKU.

EĞER TÜRK'SEN OKU. BENCE BU KELİMELERİ BİZ TELEVİZYON PROGRAMLARINDAN GÖRÜYORUZ. O KADAR ETKİLENMİŞİK Kİ BU TELEVİZYONDAN KENDİ DİLİMİZİ KAYBEDECEĞİZ.
  8. C

Cografi Keşifler

Cografi Keşifler açılmıyor
  9. C

Sosyal Bilgiler Dersinde Kaç Yazılı Yapılmalıdır

Sosyal Bilgiler Dersinde Kaç Yazılı Yapılmalıdır EN AZ 2 YAZILI YAPILIR AMA BEN 3 YAZLI YAPIYORUM NEDEN DERSENİZ 2 SINAVDA YAPTIĞIM YAZILILAR 2 SAYFA OLUYORDU KONULAR FAZLALAŞIYORDU ARTIK 3 YAZLI YAPINCA KONU DAĞITABİLİYORUM ÖĞRENCİLER ZORLUK ÇEKMİYOR
  10. C

Divan-ı Hümayun Kavram KArtları Etkinliği

Divan-ı Hümayun Kavram KArtları Etkinliği arkadaşlar osmanlı padisahlarıyla ilgili kavram kartları var mı acaba varsa anasayfa da paylaşırsanız sevinirim
  11. C

Sosyal Bilgiler Bilgi Yarışması Sitemiz Test Yayınında...

Sosyal Bilgiler Bilgi Yarışması Sitemiz Test Yayınında... hocam çok süper bir fikir fakat biz oraya nasıl soru göndereceğiz ki
  12. C

En Son Hangi Kitabı Okudunuz?

En Son Hangi Kitabı Okudunuz? Ayşenur ERGÜN'den MUHTEŞEM YÜZYILIN SULTANI KANUNİ
  13. C

II. Mehmet ve II. Bayezıd Dönemi

II. Mehmet ve II. Bayezıd Dönemi açılmıyor
  14. C

Arkadaşlar . . . !

Arkadaşlar . . . ! zaman içinde bilimle başlayacağım
  15. C

Amerikan Bayrağının Oluşumu

Amerikan Bayrağının Oluşumu ve kızılderililerden kalma elmasları ve mücevherleri çalmışlar. bununla yetnmemişler hintlileri zorla çalıştırmışlar. orada sömürge kurmuşlar. bu güne gelmelerini sağlayan etkenlerden bir kaçı
  16. C

Amerikan Bayrağının Oluşumu

Amerikan Bayrağının Oluşumu bunu amerikanlar görmesin. ıraka yaptıkları gibi oluruz(!)
  17. C

Çarkıfelek

Çarkıfelek benim sorum istanbulun fethinde yapılan hazırlıklardan biri olan şahi toplarını kim yapmıştır? M. . . . U. . . .
Geri