Arama sonuçlarınız

1. A.Samet SAĞLAM

Sosyal Bilgiler 7.Sınıf I. Dönem 2. Sınavı (Karma tipte, Yeni Müfredata Uygun)

Öğrenciler kolaya kaçmasın diye cevap anahtarı koymuyorum ki çözüp öğretmenlerine götürsünler. Öğretmenler için de sorun olmaz herhalde. Güzel dilekleriniz için teşekkürler...
  2. A.Samet SAĞLAM

8.Sınıf İnkılap Tarihi I.Dönem II. Sınavı (Karma tipte, kazanımlara uygun sorular)

Yorumlarınızı önemsiyorum lütfen yorum yapmadan geçmeyiniz. Umarım işinize yarar...
  3. A.Samet SAĞLAM

Sosyal Bilgiler 7.Sınıf I. Dönem 2. Sınavı (Karma tipte, Yeni Müfredata Uygun)

Çok emek vererek buradaki çalışmalardan da yararlanarak itinayla hazırladım. Özellikle Sosyalimo yazarları Erkan, Şeyhmus, Yavuz ve Murat Hocalarıma çoook teşekkürler ederim... Lütfen yorum ve görüşlerinizi belirtiniz...
  4. A.Samet SAĞLAM

Sosyal Bilgiler 6.Sınıf I.Dönem II. Sınavı (Karma tipte, Yeni Müfredata Uygun)

Çok emek vererek buradaki çalışmalardan da yararlanarak itinayla hazırladım. Özellikle Sosyalimo yazarları Erkan, Şeyhmus, Yavuz ve Murat Hocalarıma çoook teşekkürler ederim... Lütfen yorum ve görüşlerinizi belirtiniz...
  5. A.Samet SAĞLAM

İpek ve Baharat Yolu

teşekkürler hocam
  6. A.Samet SAĞLAM

Türkiye Nüfusunun Özellikleri

çok güzel hocam teşekkürler...
  7. A.Samet SAĞLAM

Yerleşmeyi Etkileyen Faktörler

emeğine sağlık hocam teşekkürler.............
  8. A.Samet SAĞLAM

Yeni Yurt Anadolu

ÇOK GÜZEL TEŞEKKÜRLKER...
  9. A.Samet SAĞLAM

Sunu Sorunlara Çözüm Buluyoruz

HOCAM HARİKA OLMUŞ ELLERİNE SAĞLIK...
  10. A.Samet SAĞLAM

Olumlu İletişim Yolları Sunumu

ÇOK TEŞEKKÜRLER
Geri