Arama sonuçlarınız

1. ferkem

2021_2022 MEB KİTABI ve BECERİ TEMELLİ SORULARDAN 8. SINIF 1. DÖNEM 1. DEĞERLENDİRME SINAVI (D/Y+BOŞLUK DOLDURMA+HARİTA OKUMA+ÇOKTAN SEÇMELİ)

SINAV İÇERİĞİ HAKKINDA: İlk 8 kazanımı içine alan bir sınavdır (2. ünitenin “İstiklal Yolculuğu” konusuna kadar) D/Y, Boşluk Doldurma ve Harita Okuma Becerisi soruları tarafıma aittir ve daha çok MEB yayınları kitabı örnek alınmıştır. Haritalı soruda fotokopide renkler gözükmeyeceği için...
  2. ferkem

2021_2022 MEB KİTABI ve BECERİ TEMELLİ SORULARDAN 7. SINIF 1. DÖNEM 1. DEĞERLENDİRME SINAVI (D/Y+BOŞLUK DOLDURMA+EŞLEŞTİRME+ÇOKTAN SEÇMELİ)

SINAV İÇERİĞİ HAKKINDA: İlk 6 kazanımı içine alan bir sınavdır. (2. ünitenin “Avrupa’da Uyanış” konusuna kadar) D/Y, Boşluk Doldurma ve Eşleştirme soruları tarafıma aittir ve daha çok MEB yayınları (eski basım) kitabı örnek alınmıştır. Soruları anlam bütünlüğüne dikkat ederek kazanım sıralarına...
  3. ferkem

2021_2022 MEB KİTABI ve BECERİ TEMELLİ SORULARDAN 6. SINIF 1. DÖNEM 1. DEĞERLENDİRME SINAVI (D/Y+BOŞLUK DOLDURMA+EŞLEŞTİRME+ÇOKTAN SEÇMELİ)

SINAV İÇERİĞİ HAKKINDA: İlk 7 kazanımı içine alan bir sınavdır. (2. ünitenin “Türkler İslamiyet ile Tanışıyor” konusuna kadar) D/Y, Boşluk Doldurma ve Eşleştirme soruları tarafıma aittir ve daha çok MEB yayınları kitabı örnek alınmıştır. Soruları anlam bütünlüğüne dikkat ederek kazanım...
  4. ferkem

2021_2022 MEB KİTABI ve BECERİ TEMELLİ SORULARDAN 5. SINIF 1. DÖNEM 1. DEĞERLENDİRME SINAVI (D/Y+BOŞLUK DOLDURMA+EŞLEŞTİRME+ÇOKTAN SEÇMELİ)

SINAV İÇERİĞİ HAKKINDA: İlk 7 kazanımı içine alan bir sınavdır. (2. ünitenin “Geçmişten Günümüze” konusuna kadar) D/Y, Boşluk Doldurma ve Eşleştirme soruları tarafıma aittir ve daha çok MEB yayınları kitabı örnek alınmıştır. Soruları anlam bütünlüğüne dikkat ederek kazanım sıralarına uygun...
  5. ferkem

2020_2021 MEB KİTABINDAN 8. SINIF 1. DÖNEM 1. DEĞERLENDİRME SINAVI

MEB KİTABINDAN ALINAN 1. ÜNİTE DEĞERLENDİRME SORULARIYLA HAZIRLANMIŞTIR. SALGIN SÜRECİNDE CANLI DERSLERDE ANLATILAN KONULARI EN AZINDAN ÇOCUKLARIN ELLERİNDEKİ KİTAPLARINA BAKARAK HAZIRLANABİLECEKLERİ DÜŞÜNCESİYLE 1. ÜNİTE DEĞERLENDİRME SORULARINI KOPYALAYARAK HAZIRLADIM. SORULAR BANA AİT DEĞİLDİR.
  6. ferkem

2020_2021 MEB KİTABINDAN 7. SINIF 1. DÖNEM 1. DEĞERLENDİRME SINAVI

MEB KİTABINDAN ALINAN 1. ÜNİTE DEĞERLENDİRME SORULARIYLA HAZIRLANMIŞTIR. SALGIN SÜRECİNDE CANLI DERSLERDE ANLATILAN KONULARI EN AZINDAN ÇOCUKLARIN ELLERİNDEKİ KİTAPLARINA BAKARAK HAZIRLANABİLECEKLERİ DÜŞÜNCESİYLE 1. ÜNİTE DEĞERLENDİRME SORULARINI KOPYALAYARAK HAZIRLADIM. SORULAR BANA AİT DEĞİLDİR.
  7. ferkem

2020_2021 MEB KİTABINDAN 6. SINIF 1. DÖNEM 1. DEĞERLENDİRME SINAVI

8. ferkem

2020_2021 MEB KİTABINDAN 5. SINIF 1. DÖNEM 1. DEĞERLENDİRME SINAVI

9. ferkem

5. Sınıf 1. Dönem 2. Değerlendirme (Beceri Temelli Sorular)

Evet hocam cevap "C". İyi akşamlar. Diğer soruların cevapları da aşağıdaki link de var. https://odsgm.meb.gov.tr/www/5-sinif-beceri-temelli-testler/icerik/488
  10. ferkem

8. Sınıf 1. Dönem 2. Değerlendirme (Beceri Temelli Sorular)

2019-2020 MEB LGS Örnek sorularından (Ekim-5, Kasım-5, Aralık-5) oluşan 20 adet çoktan seçmeli bir değerlendirme sınavıdır. Not: Kalan 5 soru da 2018-2019 LGS Örnek sorularından alınmıştır. Diğer sınıflar için de hazırladım. Faydalı olması dileğiyle... Bir duayı çok görmeyin. Selamlar :)
  11. ferkem

7. Sınıf 1. Dönem 2. Değerlendirme (Beceri Temelli Sorular)

MEB Beceri Temelli Testler 1. ve 2. ünite sorularından oluşan 20 adet çoktan seçmeli bir değerlendirme sınavıdır. 1. üniteden "5", 2. üniteden "15" soru alınmıştır. Diğer sınıflar için de hazırladım. Faydalı olması dileğiyle... Bir duayı çok görmeyin. Selamlar :)
  12. ferkem

6. Sınıf 1. Dönem 2. Değerlendirme (Beceri Temelli Sorular)

MEB Beceri Temelli Testler 1. ve 2. ünite sorularından oluşan 20 adet çoktan seçmeli bir değerlendirme sınavıdır. 1. üniteden "5", 2. üniteden "15" soru alınmıştır. Diğer sınıflar için de hazırladım. Faydalı olması dileğiyle... Bir duayı çok görmeyin. Selamlar :)
  13. ferkem

5. Sınıf 1. Dönem 2. Değerlendirme (Beceri Temelli Sorular)

14. ferkem

Halk Kültürü 6. Sınıf 1. dönem 1. yazılı

Asetat adlı hocamızın yazılı örneği üzerine değiştirmeler yapılarak hazırlanmıştır. Faydalı olması dileğiyle.
  15. ferkem

2019-2020 5. Sınıf Halk Kültürü Dersi Yıllık Planı

2019-2020 5. Sınıf Halk Kültürü Dersi Yıllık Planı
Geri