Arama sonuçlarınız

1. corum198

inkılap tarihi kaldırılıyormu

bence kaldırılması bizi sınav stresinden kurtarır. örneğin sarıkamış ile ilgili bir video izletmek istiyorum ama sınava konuları yetiştireceğim diye izletmiyorum.bu ders sınav için değil öğrenciler milli duyguların kazandırılması için olması gerekir.
  2. corum198

09 10 2013 İtibari İle Konularda Nerelerdeyiz?

5,6,7 sınıflarda birinci üniteler bitti. 8 sınıflarda cemiyetler konusuna geldik.(rehberlik vatandaşlık ve teknoloji tasarım derslerinde inkilap işleyince kolayca yetiştim. yoksa 2 saatte yetişmesi imkansız. ayrıca not tutturmuyorum. slaytlartdan konuyu anlatıyorum. daha önceden her öğrenciye...
  3. corum198

5. sınıf bütün üniteler ders notları-Recep Yıldırım

teşekkürler hocam ders notlarınız çok güzel. her sayfada isminiz olmasaymış daha iyi olurmuş.
  4. corum198

Müfredat eş zamanlı uygulanacak(mış)

gelsinler urfaya eğitimin halini görsünler. çocuklar pamuk tarlalarında 3 ay okula gelmiyorlar. derse başlayamıyoruz ki müfredat yetişsin.
  5. corum198

VATANDAŞLIK DERSİ İŞLİYOR MUSUNUZ?

bence mutlaka işlenmesi gereken bir ders. ama arkadaşlarımızın çoğu sbs de çıkar mı gözüyle bakıyorlar. bence yanlış bir bakış açısı.
  6. corum198

İLETİŞİM VE İNSAN İLİŞKİLERİ PANO ÇALIŞMASI.pdf

İLETİŞİM VE İNSAN İLİŞKİLERİ PANO ÇALIŞMASI.pdf HOCAM yazıcıdan çıkarılmıyor. güvenlik koymuşsunuz.
  7. corum198

Ondokuz Mayıs Sosyal Bilgiler Mezunları

Ondokuz Mayıs Sosyal Bilgiler Mezunları 2008 gündüz a sınıfı mezunuyum.urfa da görev yapıyorum.........
  8. corum198

Sitemiz taşınmıştır.

Sitemiz taşınmıştır. hocam gold üye bölümündeki pano çalışmalarının çoğu açılmıyor artık
  9. corum198

inkılap yetişmiyor

inkılap yetişmiyor şanlıurfanın bir köyündeyim gelen öğrencimiz çok az pamuktan dolayı 2 kişi ancak geliyor. bayramdan sonra hepsi gelecek ve konulara baştan başlayacağım maalesef. ben konuları nasıl yetitireceğim:) en azından sizzde öğrenci var:)
Geri