Arama sonuçlarınız

1. A

II.Dönem 1.Yazılı

II.Dönem 1.Yazılı Geri değilim hocam.7.üniteye geçiyorum.Bu hafta 6.ünite etkinliklerini yapıyorum.Haftaya yeni üniteye başlıyorum
  2. A

II.Dönem 1.Yazılı

II.Dönem 1.Yazılı Kusura bakmayın hocam ben sadece pdfyi görmüştüm.Soru ararken o kadar bunalmıştım ki bulmacayı görünce hemen kullandım.Bilseydim wordun olduğunu uğraşmazdım.Neyse sorun değil.Bilgi paylaştıkça çoğalır diyerek herkesten siteye katkı bekliyoruz....
  3. A

II.Dönem 1.Yazılı

II.Dönem 1.Yazılı Bu arada bu yazılıları kullanacak olan arkadaşlara söylüyorum.Bazı sorular aynı olsa da haritalar üzerindeki rakamların yeri farklıdır.Amaç çocukların kopya olaylarına biraz da olsa engel olmak....
  4. A

II.Dönem 1.Yazılı

II.Dönem 1.Yazılı İlginize teşekkür ediyorum Yavuz Hocam.ben biraz teknoloji özürlüyüm.Ayrıntılarda eşimden yardım alıyorum.Ne ve nasıl soru hazırlayacağımı söylüyorum ya da sorular üzerinde nasıl değişiklik yapacağımı anlatıyorum o da yapıyor.Örneğin sizin çalışmanız olan bulmaca pdf idi.Worde...
  5. A

II.Dönem 1.Yazılı

II.Dönem 1.Yazılı Güle güle kullanın....
  6. A

II.Dönem 1.Yazılı

II.Dönem 1.Yazılı Arkadaşlar sadece bakıp geçiyor mu acaba kullanacaklar mı merak ettim......
  7. A

II.Dönem 1.Yazılı

Derleme,toplama,esinlenme bir çalışma..Çalışmalarından yararlandığım arkadaşlara teşekkürler..
  8. A

Ünite-5 Atatürkçülük

Ünite-5 Atatürkçülük güle güle kullanın....
  9. A

2007-2008 6.sınıf Ülkemizin Kaynakları-1

2007-2008 6.sınıf Ülkemizin Kaynakları-1 güle güle kullanın.....
  10. A

Adım Adım Türkiye Ünite Özeti 2.bölüm

Adım Adım Türkiye Ünite Özeti 2.bölüm Selam ve dua ile....
  11. A

ÜRETTİKLERİMİZ KONU ÖZETİ 1.BÖLÜM

ÜRETTİKLERİMİZ KONU ÖZETİ 1.BÖLÜM Güle güle kullanın arkadaşım
  12. A

Ürettiklerimiz Konu Özeti 2.Bölüm

Ürettiklerimiz Konu Özeti 2.Bölüm Sağolun....
  13. A

Bölgemizi Tanıyalım 2.Bölüm

Bölgemizi Tanıyalım 2.Bölüm Ben de teşekkür ediyorum,üşenmeyip yorum yazan arkadaşlara.....
  14. A

Bölgemizi Tanıyalım 1.Bölüm

Bölgemizi Tanıyalım 1.Bölüm Sizlerden de Allah razı olsun ....
  15. A

Bir Program da Benden

Kolay gelsin....
  16. A

5.Ünite Gerçekleşen Düşler Ünite Özeti

Bu dönemin son özeti.Kolay gelsin herkese....
  17. A

Yeni Müfredat 7. Sınıf 3. Ünite (türk Tarihinde Yolculuk - 4. Bölüm)

Yeni Müfredat 7. Sınıf 3. Ünite (türk Tarihinde Yolculuk - 4. Bölüm) Rica ederim arkadaşım.Bu konu daha önce de yazıldı konuşuldu.Hatta konu biraz tatsız bir hal almıştı.Ben de düzeltmedim.Belki yanlış yaptım ama bu durumun farkındayım.Teşekkürler yine de.
  18. A

2012-2013 5.Sınıf Sosyal Bilgiler I.Dönem II.Yazılı-YEPYENi-

2012-2013 5.Sınıf Sosyal Bilgiler I.Dönem II.Yazılı-YEPYENi- Çok güzel olmuş hocam.Ben dönemde iki yazılı yapıyorum.Birincileri klasik.boşluk doldurma,eşleştirme,doğru yanlış,çoktan seçmeli....İkincileri test yapıyordum.Bu yazılıyı görünce kararsız kaldım.Hangisini yapsam acaba.....
  19. A

Ürettiklerimiz Konu Özeti 2.Bölüm

Güle güle kullanın.
Geri