Arama sonuçlarınız

1. K

Kıraç Limak Türker İÖO Sosyal Bilgiler Dersliği, İstanbul Esenyurt

Kıraç Limak Türker İÖO Sosyal Bilgiler Dersliği, İstanbul Esenyurt Tavsiyeler için teşekkür ederim. Sayın sevgi.2, Atatürk köşesi için önerilerinizi değerlendireceğim. Pano küçük olduğu için biraz sönük kaldı. Sayın atabey74, mevcudu az olan sınıflarda konumu elverişsiz olan sıraları...
  2. K

Recep İvedik Hakkında DüşünceLeriniz Nelerdir? :)

Recep İvedik Hakkında DüşünceLeriniz Nelerdir? :) Çok kötü bir film bence. Cinsiyetçi ve terbiyesiz bir metni var. Türkiye'de mizahın ne kadar ayak altı olduğunu düşündürüyor. Şu da var ki kültürel unsurlar toplumun beklentileri tarafından yönlendirilir. Beğenilip tutulduğuna göre ne yazık ki...
  3. K

Kıraç Limak Türker İÖO Sosyal Bilgiler Dersliği, İstanbul Esenyurt Hocam, oturma düzeni için ne tavsiye edersiniz? Ben mümkün olduğunca klasik oturma biçiminden uzak durmaya çalıştım. Sınıflar kalabalık olduğu için U düzenine en yakın biçim olarak bunu uyguladım.
  4. K

Kıraç Limak Türker İlköğretim Okulu İstanbul Esenyurt Ve ben sınıfımda mutluyken. :) Bunlar da 23 Nisan için süslemelerimiz:
  5. K

Kıraç Limak Türker İlköğretim Okulu İstanbul Esenyurt Tamirat tadilat işleriyle uğraşırken...
  6. K

Kıraç Limak Türker İlköğretim Okulu İstanbul Esenyurt Öğrenci ürünleri panosu, Atatürk köşesi ve birkaç harita
  7. K

Kıraç Limak Türker İlköğretim Okulu İstanbul Esenyurt Harita odasının iç kısmı. 60'tan fazla harita, küreler, kabartma haritaları ve çeşitli araç gereci korumak için çok avantajlı. Kullanılacak malzemeyi dersliğe alıyoruz, işi bitince yerine geri kaldırıyoruz.
  8. K

Kıraç Limak Türker İlköğretim Okulu İstanbul Esenyurt Harita ve malzeme odası. Çok işlevsel bir bölüm.
  9. K

Kıraç Limak Türker İlköğretim Okulu İstanbul Esenyurt Öğretmen masasından manzara :)
  10. K

Kıraç Limak Türker İlköğretim Okulu İstanbul Esenyurt Kabartma haritası, projeksiyon perdesi ve yazı tahtası...
  11. K

İstanbul Esenyurt'ta Kıraç Limak Türker İlköğretim Okulu sosyal bilgiler dersliği Dersliği bu yılın 1. döneminde ben kurdum. Öğrenciler de sınıfın kurulmasında aktif rol aldı. Haritaları okul müdürlüğü MEB'e bağlı DAYM biriminden (ders araçları yapım merkezi) temin etti.
  12. K

Ekonomik ve Sosyal Hayat Sunu Ktt Etkinlik Videolar Ders Notları(19.10.2012)

Ekonomik ve Sosyal Hayat Sunu Ktt Etkinlik Videolar Ders Notları(yenilendi) Ben üç parça indirdim, aynı program üç kere indi. Sanırım tek parçayı indirmek yeterli. İndirdiğim parçaların hepsi birbirinin aynı ve içeriğinde yukarıda gösterilen ekranlar var. Güzel bir çalışma, elinize sağlık.
  13. K

Tarih Şeridi

Tarih Şeridi Tarih şeridinde hangi olayların yer alacağı size kalmış hocam. Tabii belli başlı olaylar ve elbette çağı kapatıp açan olaylar mutlaka yer almalı. Bunun dışında, dünya tarihi milyonlarca olayla dolu, siz çalışmanızın içeriği ya da konusuna göre seçim yapabilirsiniz. Yalnız görsel...
  14. K

vatandaşlıktan bu sene soru çıkarmı

vatandaşlıktan bu sene soru çıkarmı Seçmeli olduğu için soru çıkmaz. Seneye zorunlu olduğunda da bu etkinliklerle devam edilecekse yine çıkmaz. Çünkü kullandığımız etkinlikler demokrasiyi anlama ve bir yaşam biçimi olarak benimsemeye yönelik çalışmalar. Şayet seneye ayrı bir müfredat uygulanır...
Geri