Arama sonuçlarınız

1. haticegüralp

zeka oyunları 5 1. dönem 1. yazılı

zeka oyunları 5 1. dönem 1. yazılı
  2. haticegüralp

bep 7 1. dönem 1 yazılı

derlemedir.
  3. haticegüralp

makale inceleme

makale inceleme
  4. haticegüralp

DERS KİTAPLARI HAKKINDA GÖRÜŞLER

DERS KİTAPLARI HAKKINDA GÖRÜŞLER gelen gideni aratır cinsinden
  5. haticegüralp

seçmeli sosyal bilimler dersi

seçmeli sosyal bilimler dersi sosyal bilgiler değil sosyal bilimler diye bir ders koymuşlar
  6. haticegüralp

seçmeli sosyal bilimler dersi

seçmeli ders olarak bizim okulda sosyal bilimler dersi kondu yıllık plan konusunda yardımcı olur musunuz
  7. haticegüralp

sorularımı cevaplayabilir misiniz

lozan 2023 de bitiyormuş gizli maddeler gereğince madenlerimizi çıkarıp zararına satıyormuşuz bu konuda bilginiz var mı acil cevaplanırsa sevinirim
  8. haticegüralp

ÜRETTİKLERİMİZ KONU ÖZETİ 1.BÖLÜM

ÜRETTİKLERİMİZ KONU ÖZETİ 1.BÖLÜM nOTLARINIZI BEĞENEREK KULLANIYORUM TEŞEKKÜRLER
  9. haticegüralp

2. ünite değerlendirmesi

coşkudan alıntıdır
  10. haticegüralp

insan hakları haftası

umarım işe yarar
  11. haticegüralp

inkılap tarihi kaldırılıyormu

inkılap tarihi kaldırılıyormu yakında sosyal grubu dersleri tamamen kalkacak bizi de büro memuru yaparlar. Dediğim dedik eğitimden bi haber bu yönetim oldukça olacağı bu. Adamlar sosyal derslerinden nefret ediyor varsa yoksa fen matematik bari bunları doğru düzgün öğretseler. Bu gün okulda 5...
  12. haticegüralp

öğretmenlikte kadro kalkıyor iş güvencesi bitiyor

öğretmenlikte kadro kalkıyor iş güvencesi bitiyor kazanılmış haklar nasıl geri alınacak diyecem ama herşey beklenir. Neyse memur olur rahatımıza bakarız diyip teselli olalım.
  13. haticegüralp

2 Aralık itibariyle konularda nerelerdeyiz ??

2 Aralık itibariyle konularda nerelerdeyiz ?? 6. sınıflar avrupa hun devleti 7. sınıflar osmanlı ordu sistemi 8. sınıflar mudanya (halk kültürü ve arada vatandaşlık kullanıyorum) buna rağmen haftaya analizin denemesi yapılacak 7 lerde osmanlı yeni başkentinde ve denizlerde fetihlerden de soru...
  14. haticegüralp

sbs denemelerindeki netleri artırmaları için öğrencileri nasıl tetikleriz? :)

sbs denemelerindeki netleri artırmaları için öğrencileri nasıl tetikleriz? :) ful yapanın yazılısını 100 yapıyorum 1 yanlış 90 2 yanlış 80 her öğrenciye hedef net belirliyorum kötü olana 5 yanlış diyorum full yapanları yemeğe götürüyorum
  15. haticegüralp

19 Ve 20 Yy Osmanlı Devleti

19 Ve 20 Yy Osmanlı Devleti teş
  16. haticegüralp

müze eğitimi ve gazete kupürlerinden yararlanma

müze eğitimi ve gazete kupürlerinden yararlanma BU KONUDA HİÇ KAYGISI OLAN YOK HERHALDE
  17. haticegüralp

Öğrenci Davranışları

Öğrenci Davranışları ELİMİZDEN YAPTIRIM GÜCÜMÜZÜ ALDILAR BUNUN SONUCU BU DAVRANIŞ BOZUKLUĞU YAZILI YAPIYORUM ÖĞRENCİ MAZERETSİZ SINAVA GİRMİYOR NASILSA YAPACAKLAR DİYOR PROSEDÜR OKADAR UZUN VE AĞIR Kİ MECBUREN YAPIYORUZ
  18. haticegüralp

müze eğitimi ve gazete kupürlerinden yararlanma

bu konu ile ilgili her sene sonunda rapor isteniyor ne yazıyorsunuz yardım eder misiniz
Geri