Arama sonuçlarınız

1. E

İnkılap Tarihi Birinci Dönem Genel Tekrar Soru-Cevap / ERDOĞAN GÜL

İnkılap Tarihi Birinci Dönem Genel Tekrar Soru-Cevap / Erdoğan GÜL
  2. E

BEN BİLİRİM ETKİNLİĞİ-BİRİNCİ DÜNYA SAVAŞI ÖNCESİ ve OSMANLI

BEN BİLİRİM ETKİNLİĞİ-BİRİNCİ DÜNYA SAVAŞI ÖNCESİ ve OSMANLI
  3. E

BEN BİLİRİM ETKİNLİĞİ-Mustafa Kemal'in Askerlik Hayatı

BEN BİLİRİM ETKİNLİĞİ-Mustafa Kemal'in Askerlik Hayatı
  4. E

BEN BİLİRİM ETKİNLİĞİ-Mustafa Kemal'in Fikir Hayatı ve Dört Şehir

BEN BİLİRİM ETKİNLİĞİ-Mustafa Kemal'in Fikir Hayatı ve Dört Şehir
  5. E

BEN BİLİRİM-Mustafa Kemal'in Okuduğu Okullar

BEN BİLİRİM ETKİNLİĞİ-Mustafa Kemal'in Okuduğu Okullar
  6. E

BEN BİLİRİM ETKİNLİĞİ-Mustafa Kemal'in Yaşadığı Şehir Selanik

BEN BİLİRİM ETKİNLİĞİ-Mustafa Kemal'in Yaşadığı Şehir Selanik
  7. E

Mustafa Kemal'in Askerlik Hayatı - ERDOĞAN GÜL

Mustafa Kemal'in Askerlik Hayatı ve Kişilik Özellikleri - ERDOĞAN GÜL
  8. E

8.SINIF / TEOG-1 Hazırlık (240 Sayfalık Teog-1'e Yönelik PPT Sunumu (E.GÜL)

Değerli Erkan Hocam Düşüncelerin beni rahatlattı.Emek ürünü ortaya koymanın ne demek olduğunu en iyi bilenlerdendensiniz.Teşekkürler...Ben bu sene bu ürünü zümredaşımla birlikte okulda kullanmayı uygun gördük ve satmaktan vazgeçtim...Çünkü bazen insanlar yaptığımız çalışmadan nasıl bir emekle...
  9. E

Benim mesajım Özkan Hocam size değil...Estagrullah...Sizlerin her türlü mesaj ve eleştirileriniz beni yüceltir...Benim mesajım Şükrü Hocama idi...Belki o değerli hocam da kendi çapında,görüşünde haklı...Özür dilerim Özkan Hocam... Zaten çalışmamı satmaktan vazgeçtim...Ben zümredaşımla beraber...
  10. E

Öğretmenlerim haklı olarak emeğin karşılığına takılmışlar.Zaten ben bu çalışmamı kendime özel olarak yapmıştım.Sorun değil...Tam 2,5 aydır emek verdim.Kendi okulumuzda kullanacağız inşallah...Tüm öğretmenlere başarılar...
  11. E

8.SINIF / TEOG-1 Hazırlık (240 Sayfalık Teog-1'e Yönelik PPT Sunumu (E.GÜL) Yaz Tatili boyunca emek verdiğim tamamen TEOG-1 'e yönelik (Kazanımlar Üzerinden) PPT SUNUM (85 Mb) Çalışmam bittiğinde isteyen öğretmenlere 5 TL karşılığında E-Posta üzerinden yollamayı düşünüyorum. Tüm arkadaşlarıma...
  12. E

BU SORUYA BAKAR MISINIZ?

Ben bu soruda doğru yanıtın C Şıkkı olduğunu düşünüyorum.Unutmayalım ki Kuva-i Milliye o zaman koşullarında Osmanlı Devleti'nin üzerine düşen görevi yapmaması / yapamaması durumunda ortaya çıkan biraz da vatanın korunması adına zorunluluk olarak ortaya çıkan düzensiz,kendi başına hareket eden...
  13. E

TÜRKİYE'DE TARIM ÜRÜNLERİ/Haritalı Etkinlik - ERDOĞAN GÜL

TÜRKİYE'DE TARIM ÜRÜNLERİ/Haritalı Etkinlik - ERDOĞAN GÜL
  14. E

Inkılap tarihi ortalamaniz kaç ?

KASTAMONU MERKEZ ORTAOKULU ÖĞRENCİ SAYISI:301 TC.İNKILAP TARİHİ ORTALAMASI (100 Üzerinden) : 73,6 TC.İNKILAP TARİHİ ORTALAMASI (Net Üzerinden ) : 14,72 Net
  15. E

1.ÜNİTE-Bir Kahraman Doğuyor/KAZANIMLARI DEĞERLENDİRME ve PEKİŞTİRME ETKİNLİĞİ

1.ÜNİTE-Bir Kahraman Doğuyor / KAZANIMLARI DEĞERLENDİRME ve PEKİŞTİRME ETKİNLİĞİ Erdoğan GÜL / Uzman Öğretmen NOT:Okullarda açılan TEOG ' a yönelik Hızlandırılmış Takviye Kursları için hazırlanmış ve 1.Üniteyi öğrencilere kavratmaya ve kazanımlar üzerinden öğrencilerin bilgilerini yoklamaya...
  16. E

İyyyyyETÜT TESTİ

Kendi okulumda İsabet Yayınları'nın etkinliklerini kullanıyorum.Çok güzel ve iştah açıcıdır,yayınları...Bu arada yukarıda yayınlanan İsabet Etüt Testleri'ni de hiç görmemiştirm,doğrusu...Çok gzeül.Bu paylaşım için özel teşekkürler.
  17. E

TC.İNKILAP TARİHİ ÜNİTE TESTLERİ - Cevap Anahtarı

TC.İNKILAP TARİHİ ÜNİTE TESTLERİ - Cevap Anahtarı
  18. E

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Merkezi Sistem Ortak Sınavları

Değerli Meslektaşım Serdal Hocam ile geçen yıl ki takvim ile bu sene ki takvimi karşılaştırdık (1.Dönem TEOG Dönemi) ve fazla bir fark yokken,bu sene ekstradan başlı başına 3.üniteden 4-5 konu (3.Ünite-Doğu Cephesi,Güney Cephesi ve Batı Cephesi-II.İnönü Savaşı Sonuna Kadar) bizleri artık zaman...
  19. E

SINIF İÇİNDE YAPABİLECEĞİMİZ PERFORMANS ÇALIŞMASI(SERDAL EKİCİ)

Serdal Bey,senin hazırladığın perf.Etkinliğinde son bölümde yer alan bir bölüm çok hoşuma gitti.Orayı da ekledim ve dehşet bir perf.uygulması oldu (Dosya Adı:İnkılap Tarihi 2.Dönem Perf.Uygulaması / Çok Farklı-Erdoğan Gül / Serdal Ekici) ilk yüklediğim dosyaya ekledim ve güncelldim.Harika bir...
  20. E

İnkılap Tarihi 2.Dönem Perf.Uygulaması / Çok Farklı-Erdoğan Gül / Serdal Ekici

İnkılap Tarihi 2.Dönem Perf.Uygulaması / Çok Farklı-Erdoğan Gül / Serdal Ekici