Arama sonuçlarınız

1. A

2007-2008 7.sınıf 7.ünite Ülkeler Arası Köprüler

2007-2008 7.sınıf 7.ünite Ülkeler Arası Köprüler Ben de teşekkür ediyorum hocamç
  2. A

Atatürk Dönemi Türk Dış Politikası Ve Atatürk'ün Ölümü

Atatürk Dönemi Türk Dış Politikası Ve Atatürk'ün Ölümü Ben de teşekkür ediyorum sizlere...
  3. A

Bir Ülke Bir Bayrak Ünite Özeti

Bir Ülke Bir Bayrak Ünite Özeti Güle güle kullanın arkadaşlar...
  4. A

DANIŞMAN ÖĞRETMEN UYGULAMA GÖZLEM FORMU 4/A ÖRNEK

DANIŞMAN ÖĞRETMEN UYGULAMA GÖZLEM FORMU 4/A ÖRNEK Hocam tikler de sıkıntı var yanlış anlamazsanız eğer.Sütunlar 10 20 30 ve 40.dakika olarak ayrılmış.ilk sütun yani ilk 10 dakikada aday hangi metodu hangi tekniği nerde kullandıysa ona göre işaretleyeceğiz.Diğer sütunlarda da aynı işlem devam...
  5. A

Aday ve Danışman Öğretmenler İçin EBA'da Sayfa Açıldı

Aday ve Danışman Öğretmenler İçin EBA'da Sayfa Açıldı Ben de günlük yazdım)
  6. A

Aday Öğretmenlik ile İlgili Tereddüte Düşen Durumlar

Aday Öğretmenlik ile İlgili Tereddüte Düşen Durumlar Ben formların bilgisayarda doldurulabileceğini düşündüm.Tamam ders esnasında doldurulacak özellikle 4A formları.Madem her alanda teknoloji kullanacaksak niye olmasın. Laptop kullanarak bu işi yapabileceğimizi müdür beye söyledim.O da il...
  7. A

Ekonomik ve Sosyal Hayat

Ekonomik ve Sosyal Hayat Teşekkürler Zeki Hocam...
  8. A

Aday Öğretmen Yetiştirme Dosyaları

Aday Öğretmen Yetiştirme Dosyaları Zeki Hocam ilk 6 hafta danışman öğretmen haftalık çalışma formunu mu dolduracak .
  9. A

Atamın İzinde TEOG’un Peşinde II.Dönem II.Denemesi

Atamın İzinde TEOG’un Peşinde II.Dönem II.Denemesi 12.sorunun cevabı Hıyanet-i Vataniyye Kanunu yani a şıkkı .yardımcı olmak adına..
  10. A

6.sınıf ders notları(madenler ve enerji kaynakları)

6.sınıf ders notları(madenler ve enerji kaynakları) Teşekkür ediyorum ben de.Güle güle kullanın..
  11. A

Türk Tarihinde Yolculuk

Türk Tarihinde Yolculuk Sağolun hocam...
  12. A

2007-2008 7. Sınıf 3. Ünite Türk Tarihinde Yolculuk 6. Bölüm

2007-2008 7. Sınıf 3. Ünite Türk Tarihinde Yolculuk 6. Bölüm Sizin de elinize sağlık Zeki hocam...
  13. A

2007-2008 7.sınıf 7.ünite Ülkeler Arası Köprüler

2007-2008 7.sınıf 7.ünite Ülkeler Arası Köprüler Ben de teşekkür ediyorum Zeki Hocam....
  14. A

7.sınıf Yeni Müfredat (yaşayan Demokrasi)

7.sınıf Yeni Müfredat (yaşayan Demokrasi) Çok yaşayın Zeki Hocam.Bilgi paylaştıkça çoğalır.))
  15. A

Adım Adım Türkiye Ünite Özeti 2.bölüm

Adım Adım Türkiye Ünite Özeti 2.bölüm Güle güle kullanın Zeki hocam
  16. A

Haklarımı Öğreniyorum Özet

Haklarımı Öğreniyorum Özet ben de teşekkür ediyorum sağolun
  17. A

İnkılap Tarihi Atölyem-2 (Batıya Erken Açılan Kent: Selanik-2)

İnkılap Tarihi Atölyem-2 (Batıya Erken Açılan Kent: Selanik-2) (2015-2016) Allah razı olsun.Emeğinize sağlık
  18. A

İnkılap Tarihi Atölyem-1 (Batıya Erken Açılan Kent: Selanik-1)

İnkılap Tarihi Atölyem-1 (Batıya Erken Açılan Kent: Selanik-1) (2015-2016) Çok teşekkürler....Emeğinize sağlık hocam