Arama sonuçlarınız

1. ÖZDEMİR36

5,6,7,8 TELAFİ EĞİTİMİ PROGRAMI (31 Ağustos-18 Eylül 2020)

Hocam 8.ler mezun E-okul sisteminde yoklar.EBA'dan Canlı ders konabilir mi bilemem,aynı problem 4. sınıflar içinde geçerli, Son gelen resmi yazıdan anladığım mezun olduğu okullar 21 eylüle kadar telafi programı uygulayacaklar telafi programından yararlanamayan ve ya katılamayan için gittikleri...
  2. ÖZDEMİR36

sorunuzu tam olarak anlayamadım ama MEB 'in telafi programı haritası ilgili linkte buyrun : http://www.meb.gov.tr/18-eylule-kadar-surecek-uzaktan-egitim-doneminin-yol-haritasi/haber/21499/tr
  3. ÖZDEMİR36

Salgın Sonrası Normalleşmede Okulda Alınabilecek Tedbirler

Eklemeyi unuttuğum veli-öğrenci bilgilendirme broşürü ile izolasyon odası da uygulanabilir tedbirler içerinde olabilir.Saygılarımla..
  4. ÖZDEMİR36

Hocam 5. sınıfların e okulda kayıt işlemi bile gerçekleşmemişken telafi eğitimine tabi tutulmaları biraz garip olmaz mı ? Benim kanaatim 4. sınıf ilkokul dersinin telafisini o dersi vermesi gereken 4.sınıf kademesinden sorumlu öğretmenin vermesidir.Telafisi tamamlanamayan kazanım yıl...
  5. ÖZDEMİR36

SosyoGrafik 8. Sınıf İnkılap Tarihi SosyoGrafik

hocam emeğinize sağlık güzel hazırlamışsınız.
  6. ÖZDEMİR36

2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI HAZİRAN DÖNEMİ SEMİNER RAPORU

hocam çok güzel hazırlamışsınız benim hazırlamama gerek kalmadı izninizle alıyorum
  7. ÖZDEMİR36

Salgın Sonrası Normalleşmede Okulda Alınabilecek Tedbirler

Faydalı olması dileğiyle,Tüm öneriler şahsıma aittir.Farklı önerisi olan meslektaşlarımız yorum kısmına fikirlerini yazabilir.
  8. ÖZDEMİR36

2020 Sene Sonu Zümre Toplantısı(Ayrıntılı)

Değerli meslektaşlarım Uzaktan eğitim değerlendirmesi ve 70 maddeden oluşan salgın sonrası yapılabileceklerle çalışmalar ile ilgili önerilerim ve telafi proramı bulunmaktadır.Farklı fikri olan varsa yazabilir yorum kısmına fikirlerden istifade etmiş oluruz ,ülkemize ,öğrencilerimize fayda...
  9. ÖZDEMİR36

ÜNİTELENDİRİLMİŞ 5,6,7. SINIF TELAFİ EĞİTİMİ PLANLARI-(Yıllık plan tablosu şeklindedir)

değerli meslektaşlarım okul ders programınıza göre saatleri ve günleri kendinize göre düzenleyebilirsiniz.
  10. ÖZDEMİR36

Uzaktan eğitim süreci değerlendirme raporu (taslak halinde)

Değerli meslektaşlarım, kendiniz çalışmalarınızı ekleyebilirsiniz.Güle güle kullanın.. Faydalı olması dileğiyle.. (Ticari amaç dışında, dijital ve fotokopi ortamında kullanabilirsiniz. )
  11. ÖZDEMİR36

Online Seminer

hocam seminer raporunu tüm seminer çalışmaları bittikten sonra genel bir değerlendirme çalışması yapacakmışız,Seminer bitimine doğru genel bir değerlendirme içeren seminer raporu hazırlar,forumda paylaşırım.Uzaktan eğitim değerlendirmesi isterseniz eğer daha tamamlamadığım hazırladığım şu...
  12. ÖZDEMİR36

Online Seminer

Tabiki hocam
  13. ÖZDEMİR36

Online Seminer

Hocam bizden bugün rapor istediler bir aksilik olmazsa bu akşam hazırlar sunarım yarın okul idaresine
  14. ÖZDEMİR36

ÜNİTELENDİRİLMİŞ 5,6,7. SINIF TELAFİ EĞİTİMİ PLANLARI-(Yıllık plan tablosu şeklindedir)

hocam haftalık ders saatimiz 3 saat olduğu için öyle yazdım çünkü normal zamanda her kazanım 3 saat süreyle kazandırılması esas alınıyor. Meb muhtemelen 6 mihver dersten telafi eğitimi yapar haftalık toplam ders saatinden bizim dersimize de kaç saat ayırırsa programımızda ona göre değişiklik...