Arama sonuçlarınız

1. F

Sosyal 6 Tüm ünite ders notları

6. SINIF SOSYAL BİLGİLER TÜM ÜNİTELER DERS NOTLARI Güzel bir çalışma olmuş emeğiniz ve paylaşımınız için teşekkürler.
  2. F

Altın Bilgi 7.Sınıf Tüm Dersler İnteraktif CD

Altın Bilgi 7.Sınıf Tüm Dersler İnteraktif CD Teşekkürler. Bu sadece sorular mı?
  3. F

Sosyal Bilgiler Programları ( Konu Özetleri, Testler, Oyunlar Haritalar Yok Yok)

Sosyal Bilgiler Dersi Programları ( Konu özetleri, Testler, Oyunlar.. Yok Yok ) Şahsınızda, yetenek ve bilgisini insanlık için kullanan herkesten ALLAH RAZI OLSUN...
  4. F

Sosyal Bilgiler 7 Toplam 7 Ünitenin Konu Özeti ( Kurulumsuz Program )

Sosyal Bilgiler 7 Toplam 7 Ünitenin Konu Özeti ( Kurulumsuz Program ) Emeğinize sağlık.
  5. F

vatandaşlıktan bu sene soru çıkarmı

vatandaşlıktan bu sene soru çıkarmı Merhaba arkadaşlar, ben dönem başında MEB'e yazdım ve bana gelen cevapta bu yıl vatandaşlıktan soru çıkmayacağı resmi olarak bildirildi. Bilgilerinize...
  6. F

Derslerim Nasıl Geçiyor?

NASIL ANLATIYORSUNUZ?? Öğrencilerin kitaplarında, klavuz kitaplarda olmasa da ben iki yıldır saat hesaplamalarını da veriyorum. Diğer konuları klavuzda belirtildiği şekilde değil, ancak kazanımları almalarını sağlayacak şekilde kısaltarak, özüne girerek veriyorum. Ders içinde etkinliklerin...
  7. F

ek ders bulabiliyor musunuz ?

ek ders bulabiliyor musunuz ? Biz de bu sendikalar ve sendikal anlayış, böylesine hükümetler ve bunlara oy veren ........... insanlar olduğu sürece sorunu çözmek bir yana derinleşmesine engel olabilirsek ne ala... Sendikalarımızı (Sarı olanlar hariç) harekete geçirip birşeyler yapmaya...
  8. F

Tarih Öncesi Devirler ve Anadolu-Mezopotamya Uygarlıkları Video Sunum 1

Tarih Öncesi Devirler ve Anadolu-Mezopotamya Uygarlıkları Video Sunum 1 teşekkür ederim.
  9. F

8. sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersinde 3'den 2'ye indirildi!!!!!

8. sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersinde 3'den 2'ye indirildi!!!!! Önemli olanın ders saati bakımından kaybımızın olması olmadığını düşünüyorum. İnkılap tarihini amacına uygun olarak verebilmek için 3 ders saatinin yetmediğini düşünürsek 2 saatte sıkıntı daha fazla olacaktır...
  10. F

Ünite 1-bir Kahraman Doğuyor Konu Testleri - Flash Etkinlik

Ünite 1-bir Kahraman Doğuyor Konu Testleri - Flash Etkinlik Emeğiniz ve paylaşımınız için teşekkür ederim. İyi çalışmalar.
  11. F

Proje Değerlendirme Ölçeği

Proje Değerlendirme Ölçeği teşekkürler
  12. F

Elektronik Yüzyıl GLŞM Modüler soru sunusu

Elektronik Yüzyıl GLŞM Modüler soru sunusu teşekkür ederim.
  13. F

Sosyal Bilgiler 6 Konu Testleri - Flash Etkinlik

Sosyal Bilgiler 6 Konu Testleri - Flash Etkinlik Özhan hocam çalışmalarınızdan ilk kez yararlanıyorum. Emeğiniz için teşekkürler
  14. F

İki Kurşun Milyonlarca Kayıp

TEŞEKKÜR EDERİM