Arama sonuçlarınız

1. Metin Ercan CAN

BOZKIRDA YAŞAM

Arkadaşlar gelen öneri ve Eleştiriler ışığında Sunu Tasarımlarını Biraz Değiştirdim Konuları Olabildiğince Basit ve Anlaşılır Yapmaya Çalıştım (Bu Arada Konu İle İlgili Ders Etkinliklerini İlgili Bölümde Paylaşacağım) Elimden geldiğince AKILLI TAHTAYA uyumlu hale getirmeye çalıştım. 2017 6...
  2. Metin Ercan CAN

TARİH ÇAĞLARI VE ANADOLU'DA İLK YERLEŞMELER

gelen öneri ve Eleştiriler ışığında Sunu Tasarımlarını Biraz Değiştirdim Konuları Olabildiğince Basit ve Anlaşılır Yapmaya Çalıştım (Bu Arada Konu İle İlgili Ders Etkinliklerini İlgili Bölümde Paylaşacağım) Elimden geldiğince AKILLI TAHTAYA uyumlu hale getirmeye çalıştım. 2017 6. Sınıf Sosyal...
  3. Metin Ercan CAN

DESTAN VE YAZITLARDA TÜRKLER ( SUNU )

gelen öneri ve Eleştiriler ışığında Sunu Tasarımlarını Biraz Değiştirdim Konuları Olabildiğince Basit ve Anlaşılır Yapmaya Çalıştım Elimden geldiğince AKILLI TAHTAYA uyumlu hale getirmeye çalıştım. 2017 6. Sınıf Sosyal Bilgiler Kitabı İle Uyumludur Görüş Ve Önerileriniz Benim İçin ÖNEMLİ Çünkü...
  4. Metin Ercan CAN

İKLİM VE YAŞAMIM ( SUNU )

Arkadaşlar gelen öneri ve Eleştiriler ışığında Sunu Tasarımlarını Biraz Değiştirdim Konuları Olabildiğince Basit ve Anlaşılır Yapmaya Çalıştım (Bu Arada Konu İle İlgili Ders Etkinliklerini İlgili Bölümde Paylaşacağım) Elimden geldiğince AKILLI TAHTAYA uyumlu hale getirmeye çalıştım. 2018 5...
  5. Metin Ercan CAN

HARİTAYI TANIYORUM

Arkadaşlar gelen öneri ve Eleştiriler ışığında Sunu Tasarımlarını Biraz Değiştirdim Konuları Olabildiğince Basit ve Anlaşılır Yapmaya Çalıştım (Bu Arada Konu İle İlgili Ders Etkinliklerini İlgili Bölümde Paylaşacağım) Elimden geldiğince AKILLI TAHTAYA uyumlu hale getirmeye çalıştım.
  6. Metin Ercan CAN

KUTUPLARDAN EKVATOR’A DEĞİŞEN YAŞAM (SUNU)

gelen öneri ve Eleştiriler ışığında Sunu Tasarımlarını Biraz Değiştirdim Konuları Olabildiğince Basit ve Anlaşılır Yapmaya Çalıştım (Bu Arada Konu İle İlgili Ders Etkinliklerini İlgili Bölümde Paylaşacağım) Elimden geldiğince AKILLI TAHTAYA uyumlu hale getirmeye çalıştım. 2017 6. Sınıf Sosyal...
  7. Metin Ercan CAN

EŞSİZ ÜLKEM,TÜRKİYE (SUNU)

Arkadaşlar gelen öneri ve Eleştiriler ışığında Sunu Tasarımlarını Biraz Değiştirdim Konuları Olabildiğince Basit ve Anlaşılır Yapmaya Çalıştım (Bu Arada Konu İle İlgili Ders Etkinliklerini İlgili Bölümde Paylaşacağım) Elimden geldiğince AKILLI TAHTAYA uyumlu hale getirmeye çalıştım. 2017 6...
  8. Metin Ercan CAN

YASALAR HAKLARIMIZI KORUYOR ( SUNU )

Arkadaşlar gelen öneri ve Eleştiriler ışığında Sunu Tasarımlarını Biraz Değiştirdim Konuları Olabildiğince Basit ve Anlaşılır Yapmaya Çalıştım (Bu Arada Konu İle İlgili Ders Etkinliklerini İlgili Bölümde Paylaşacağım) Elimden geldiğince AKILLI TAHTAYA uyumlu hale getirmeye çalıştım. 2017 7...
  9. Metin Ercan CAN

GÖÇMEN KUŞLAR ( SUNU )

Arkadaşlar gelen öneri ve Eleştiriler ışığında Sunu Tasarımlarını Biraz Değiştirdim Konuları Olabildiğince Basit ve Anlaşılır Yapmaya Çalıştım (Bu Arada Konu İle İlgili Ders Etkinliklerini İlgili Bölümde Paylaşacağım) Elimden geldiğince AKILLI TAHTAYA uyumlu hale getirmeye çalıştım. 2017 7...
  10. Metin Ercan CAN

NÜFUSUMUZUN ÖZELLİKLERİ

11. Metin Ercan CAN

KÜLTÜREL ÖZELLİKLERİMİZ

Arkadaşlar gelen öneri ve Eleştiriler ışığında Sunu Tasarımlarını Biraz Değiştirdim Etkinliklere Daha Fazla Yer Verebilelim Diye Konuları Olabildiğince Basit ve Anlaşılır Yapmaya Çalıştım (Bu Arada Konu İle İlgili Ders Etkinliklerini İlgili Bölümde Paylaşacağım) Elimden geldiğince AKILLI TAHTAYA...
  12. Metin Ercan CAN

GÜZEL ÜLKEM

Arkadaşlar gelen öneri ve Eleştiriler ışığında Sunu Tasarımlarını Biraz Değiştirdim Etkinliklere Daha Fazla Yer Verebilelim Diye Konuları Olabildiğince Basit ve Anlaşılır Yapmaya Çalıştım (Bu Arada Konu İle İlgili Ders Etkinliklerini İlgili Bölümde Paylaşacağım) Elimden geldiğince AKILLI TAHTAYA...
  13. Metin Ercan CAN

TARİHE YOLCULUK

14. Metin Ercan CAN

ÖZGÜRLÜKLER ÜZERİNE PANEL YAPIYORUZ

Arkadaşlar sunu ile ilgili görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
  15. Metin Ercan CAN

KİTLE İLETİŞİM ARAÇLARI

16. Metin Ercan CAN

İLETİŞİM BENİMLE BAŞLAR

17. Metin Ercan CAN

ATATÜRK VE SOSYAL BİLİMLER

18. Metin Ercan CAN

SOSYAL BİLGİLERİN BİZE KAZANDIRDIKLARI

19. Metin Ercan CAN

HAKLARIMI ARIYORUM

20. Metin Ercan CAN

BİLİMSEL ARAŞTIRMA BASAMAKLARI