Arama sonuçlarınız

1. Mehmet Baykal Yılmaz

Kuraklığa Doğru...

2020 kuraklık haritası... Son 3 ay yağışlar
  2. Mehmet Baykal Yılmaz

Haberler 2020 Yılı Alan Değişikliği Duyurusu

Birinci Aşama (Ön Başvuru) kısmında adayların ön başvuruları sistem üzerinden alınacak. Yapılan ön başvurular incelenerek Eğitim Kurumu, İlçe ve İl Milli Eğitim Müdürlüklerince sistem üzerinden onaylanacak veya reddedilecek. Bunların hepsi 7-11 Aralık 2020 tarihleri arasında yapılacak. İkinci...
  3. Mehmet Baykal Yılmaz

Haberler Sınav görevleri ertelendi...

#SınavGörevi olan arkadaşların dikkatine ÖSYM, Kovid-19 tedbirleri kapsamında ALES/2, YÖKDİL/2, DUS-STS Diş Hekimliği, e-YDS/13, DİB-MBSTS, YDUS ve DHBT sınavlarını erteledi.
  4. Mehmet Baykal Yılmaz

MEB Canlı Ders Kontrol Formu

MEB Canlı Ders Kontrol Formu
  5. Mehmet Baykal Yılmaz

İkinci Dünya Savaşı Liderleri

İkinci dünya savaşı liderleri
  6. Mehmet Baykal Yılmaz

Geleneklerimizden (Kırkı Çıkmak)

KIRKIN ÇIKMASI NEDİR? ESKİ TÜRK GELENEKLERİ Doğum yapan bir annenin, 40'ının çıkmasının/uçmasının eski Türk adetlerinden olması ve taaa Göktürkler’e kadar uzanması inanılmaz ilginçtir.. Yeni anne ve bebeklerin 40 gün dışarıya çıkmama adeti aslında annenin ve bebeğin doğumdan sonraki altı...
  7. Mehmet Baykal Yılmaz

Duyuru Ziya Öğretmen Sosyalcilerle... (27 Kasım Bugün 16:00)

Ziya Öğretmen'le Zümre Toplantıları, Sosyal Bilgiler Öğretmenlerimiz ile devam ediyor. Sosyal Bilgiler öğretmenlerimizi bugün saat 16.00'da YouTube.com/mebbasin kanalımıza bekliyoruz. Yayın linki: bit.ly/2WrBMTg B001
  8. Mehmet Baykal Yılmaz

Kimler, nerelerde çalışıyor?

Uzak bir yerde çalışıp, yakınlar da bir şeyler danışacağı zumresini arayan arkadaşlarımız için, kimler nerelerde görev yapıyor diye soralım?
  9. Mehmet Baykal Yılmaz

LGS Sivas ÖDM 1. LGS Deneme (Kasım 2020)

10. Mehmet Baykal Yılmaz

“Evde Oyun Var” kitapçığı

Çocuklarımız aileleriyle kaliteli ve eğlenceli vakit geçirsin diye “Evde Oyun Var”ı hazırladık. MEB https://uzaktanegitim.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2020_11/12124038_evdeoyun.pdf
  11. Mehmet Baykal Yılmaz

Haberler 2020 Kasım Dönemi Mesleki Çalışma Programı

Öğretmenlerin 2020 Kasım Dönemi Mesleki Çalışma Programı Üst Yazı ve Eki
  12. Mehmet Baykal Yılmaz

Ders Notu Misakı Milli-TBMM-İsyanlar-Sevr

Misakı Milli-TBMM-İsyanlar-Sevr Kafa Dengi Yayınları Ders Notu
  13. Mehmet Baykal Yılmaz

Ders Notu 1. Dünya Savaşı

1. Dünya Savaşı Kafa Dengi yayınları ders notları
  14. Mehmet Baykal Yılmaz

Ders Notu Mondros-Cemiyetler-Kongreler...

Kafa Dengi Yayınlarının Görsel Ders Notu
  15. Mehmet Baykal Yılmaz

Haberler MEB Destekleme ve Yetiştirme Kursları Yönergesinde Değişiklik

MEB, Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında önemli değişiklikler yaptı. Yönerge değişikliğinde öne çıkanlar şu şekilde: 1-) DYK bundan böyle ilköğretim 7 ve 8. sınıflar ile ortaöğretim 11 ve 12. sınıflar ve mezunlara yönelik açılacak. 2-) İlköğretim 5 ve 6. sınıflar ile ortaöğretim 9 ve 10...