Arama sonuçlarınız

1. F

Bildirimleriniz

Bildirimleriniz Hocam yanlış anladınız sanırım.Ben haberdar et butonunun ne işe yaradigini zaten biliyorum benim demek istedigim Bildirimleriniz adlı bölüm olsa ve biz buraya tıklayarak e posta ile uğraşmadan kim hangi konumuza yada takip ettigimiz konuya mesaj yazmış görebilsek.. Anlatmak...
  2. F

22 Gün 22 Gece=Sakarya Meydan Muharabesi

22 Gün 22 Gece=Sakarya Meydan Muharabesi Eline sağlık Bilgi açısından haikaten mükemmel olmuş fakat ilgi çekicilik bakımından biraz zayıf gibi gördüm.
  3. F

Bildirimleriniz

Hocam Bildirimleriniz isimli bir kısım olsa ve biz oradan gönderdiğimiz konulara gelen mesajları görebilsek yada bilgilendirilmek istediğimiz konulara mesaj geldiginde bildirim gelse ne güzel olurdu diye düşünüyorum.Evet haklısınız e postamıza bildirim geliyor fakat hepsini teker teker gir...
  4. F

YARARLI ve ZARARLI CEMİYETLER-Görsel Sunum-Erdoğan Gül

YARARLI ve ZARARLI CEMİYETLER-Görsel Sunum-Erdoğan Gül Çalışma 1 başlık toplam 3 slayttan oluşuyor fakat içinde her şey var.Büyük emek harcanmış bir çalışma ellerinize sağlık hocam.
  5. F

YARARLI ve ZARARLI CEMİYETLER-Görsel Sunum-Erdoğan Gül

YARARLI ve ZARARLI CEMİYETLER-Görsel Sunum-Erdoğan Gül Arkadaşım YARARLI ve ZARARLI CEMİYETLER-Görsel.2011.ppt (2705.5 KB - Yükleme: 438 kez.) yazan yere tıklayarak indirebilirsin.
  6. F

Milli Mücadele Ve Atom Bombasının Kullanılması

Milli Mücadele Ve Atom Bombasının Kullanılması Arkadaşım sunumlarda upuzun yazılar olmaz çünkü sunuları sıkıcı hale getirir.Senin en büyük hatan bu ve arkadaki fon mavi ve renk seçimin kötü.Aynı zamanda arkadaki fon ile yazı renginin birbirine yakın olmayan renklerden seçmelisin.Ara ara...
  7. F

Genelge Ve Kongreler Dönemi

Genelge Ve Kongreler Dönemi 1.sayfada GENELGE_VE_KONGRELER.ppt (1507 KB - Yükleme: 7235 kez.) yazan yere tıklayarak indirebilirsiniz
  8. F

Milli Uyanış:Yurdumuzun İşgaline Tepkiler Doğru Yanlış Soruları

Milli Uyanış:Yurdumuzun İşgaline Tepkiler Doğru Yanlış Soruları Sevgili arkadaşlar ; Bu bölümde sadece ETKİNLİKLER paylaşılır. Milli Uyanış:Yurdumuzun İşgaline Tepkiler ile ilgili SLAYTLAR için aşağıdaki Bölüme gidebilirsiniz. İlgili slaytlara gitmek için Buraya Tıklayın.
  9. F

2. Ünite Soru-Cevap Çalışma Kağıdı

2. Ünite Soru-Cevap Çalışma Kağıdı Hocam ellerinize sağlık bütün akıldaki sorulara açıklık getirici bir etkinlik fakat World dosyası halinde olsaydı işte o zaman mükemmel olurdu.Yinede ellerinize sağlık yinede mükemmel olmuş .
  10. F

Cemiyetler Etkinliği

Cemiyetler Etkinliği Hocam liseyi bitireceğim nerdeyse ve hala tarihe sizin sunularınız ve tam sınav sistemine uygun etkinliklerinizle çalışıyorum.Çok sağolun .Sayenizde tarihi seviyorum.Sorular bebek oyuncağı artık :)
  11. F

Milli Mücadele Başlıyor- Genelgeler ve Kongreler.

Milli Mücadele Başlıyor- Genelgeler ve Kongreler. İçeriğine şimdi baktım da mükemmel olmuş.Resimler felan sunuya ayrı bir renk katmış.Ayrıca önemli yerlerin renkli yazılması da sunuma ayrı bir güzellik katmış.Emeğin için çok teşekkürler.Devamının gelmesi dileğiyle..
  12. F

Genelge Ve Kongreler Dönemi

Genelge Ve Kongreler Dönemi Ellerine sağlık çok iyi düşünmüşsünüz.Devamını bekliyoruz.
  13. F

Ya İstiklal Ya Ölüm

Ya İstiklal Ya Ölüm Üstte yazan ya-istiklal-ya-olum.ppt (156.5 KB - Yükleme: 409 kez.) kısmına tıklayarak İndirebilirsiniz .
  14. F

Barış Anlaşması mı Ölüm Fermanı mı?

Barış Anlaşması mı Ölüm Fermanı mı? Hocam lise 3 e geçmeme ragmen hala sizin sunularınızı izlemekteyim.Harika sunularınız var.Herşey için sagolun.Emeginiz Büyük..
  15. F

Mustafa Kemal Atatürk'ü Resimlerle Anlatalım..

Mustafa Kemal Atatürk'ü Resimlerle Anlatalım.. Bence güzel bir paylaşım olmuş
  16. F

2010-2011 Sene Sonu Şube Öğretmenler Kurulu Toplantı Tutanağı

2010-2011 Sene Sonu Şube Öğretmenler Kurulu Toplantı Tutanağı Bence sizin PC'nizde sorun var.Bende sorun yok.Diğer arkadaşlar teşekkür ettiklerine göre onlarda da yok sanırım..
  17. F

Türkiye Yapboz Oyunu

Türkiye Yapboz Oyunu 'sismik' siz hoca değilmiydiniz?
  18. F

7.Sınıf SBS'de full yapan varmı?

7.Sınıf SBS'de full yapan varmı? Bence saçma bir soru olmuş çünkü öyle her önüne gelen SBS de full yapamıyor.Birkaç kişi yapıyor ve o birkaç kişinin bu sitede olup , bu yazıyı görmüş olması ve yorum atmış olma olasılığı 0,0001 gibi birşey kısaca OlasılıkSız gibi birşey.
  19. F

ÖSYM'de bir skandal daha (yorumsuz)

ÖSYM'de bir skandal daha (yorumsuz) Niye böyle birşey yapmışlar çok merak ediyorum sanki dikkat çekmek istiyorlar gibi ..
  20. F

acilllll bakarsanız sevinirim organ bağışı????

acilllll bakarsanız sevinirim organ bağışı???? Din ve vicdan hürriyeti diye düşünüyorum ben çünkü kendi vicdanına kalmış o kararı vermek.