Arama sonuçlarınız

1. M.petek_03

2018/2019 7.SINIF II. DÖNEM I. YAZILI SINAVI (GÖRSEL)

Hocam word formatı farklı olabilir başka bir office programında deneyin.
  2. M.petek_03

Yazılı 2018/2019 6.SINIF SOSYAL BİLGİLER II. DÖNEM I. YAZILI (GÖRSEL)

Arkadaşlar yazılı içeriği görsel ağırlıklı farklı soru tiplerinden oluşmaktadır. Eksik gördüğünüz yerleri yazarsanız birlikte düzeltmiş oluruz. Zümrelerime ve öğrencilerimize faydalı olması dileğimle... (MUSTAFA PETEK)
  3. M.petek_03

Hocam word programınızı kontrol eder misiniz. Microsoft Word ile hazırlandı.
  4. M.petek_03

Açılması lazım hocam bir sıkıntı yok. Sizin programda bir sıkıntı olabilir?
  5. M.petek_03

Arkadaşlar yazılı içeriği görsel ağırlıklı farklı soru tiplerinden oluşmaktadır. Eksik gördüğünüz yerleri yazarsanız birlikte düzeltmiş oluruz. Zümrelerime ve öğrencilerimize faydalı olması dileğimle... (MUSTAFA PETEK)
  6. M.petek_03

2018/2019 T.C. İnkılap Tarihi II. Dönem I. Yazılı Sınavı (GÖRSEL)

Çok teşekkür ederim. Beğenmenize sevindim hocam :)
  7. M.petek_03

2018/2019 T.C. İnkılap Tarihi II. Dönem I. Yazılı Sınavı (GÖRSEL)

Arkadaşlar yazılı içeriği görsel ağırlıklı farklı soru tiplerinden oluşmaktadır. Eksik gördüğünüz yerleri yazarsanız birlikte düzeltmiş oluruz. Zümrelerime ve öğrencilerimize faydalı olması dileğimle.:)
  8. M.petek_03

2018/2019 7. Sınıf I.D II.Y (YENİ-GÜNCEL-GÖRSEL)

Düşüncelerinizi ve eksik gördüğünüz yerleri yazarsanız birlikte düzeltmiş oluruz. Kullanan arkadaşlara ve öğrencilerimize faydalı olması dileğimle. Word ve Pdf Olarak paylaşım yaptım.
  9. M.petek_03

2018/2019 I.Dönem II.Yazılı Sınavı-Sosyal Bilgiler 5 (Görsel)

Düşüncelerinizi ve eksik gördüğünüz yerleri yazarsanız birlikte düzeltmiş oluruz. Kullanan arkadaşlara ve öğrencilerimize faydalı olması dileğimle. Word ve Pdf Olarak paylaşım yaptım.
  10. M.petek_03

2018/2019 I.Dönem I.Yazılı Sınavı-7

Ben teşekkür ederim arkadaşlar kolay gelsin
  11. M.petek_03

2018/2019 I.Dönem I.Yazılı Sınavı-8

Arkadaşlar yazılı içeriği bizzat kendi sorularımdan oluşmaktadır. Eksik gördüğünüz yerleri yazarsanız birlikte düzeltmiş oluruz. Kullanan arkadaşlara ve öğrencilerimize faydalı olması dileğimle. Word ve Pdf Olarak paylaşım yaptım.
  12. M.petek_03

2018/2019 I.Dönem I.Yazılı Sınavı-7

Arkadaşlar yazılı içeriği bizzat kendi sorularımdan oluşmaktadır. Eksik gördüğünüz yerleri yazarsanız birlikte düzeltmiş oluruz. Kullanan arkadaşlara ve öğrencilerimize faydalı olması dileğimle.
  13. M.petek_03

2018/2019 I.Dönem I.Yazılı Sınavı-5

Arkadaşlar yazılı içeriği bizzat kendi sorularımdan oluşmaktadır. Eksik gördüğünüz yerleri yazarsanız birlikte düzeltmiş oluruz. Kullanan arkadaşlara ve öğrencilerimize faydalı olması dileğimle.