Arama sonuçlarınız

1. adndmr

Anadolu Beylikleri Tümü

Anadolu Beylikleri Tümü KONU İLE İLGİLİ HARİTA VE FOTOĞRAFLAR OLSA BENCE DAHA İYİ OLURDU.PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER.
  2. adndmr

2010-2011 Demokrasi ve Yurttaşlık Kulübü Yıl Sonu Faaliyet Raporu

2010-2011 Demokrasi ve Yurttaşlık Kulübü Yıl Sonu Faaliyet Raporu Çok teşekkürler hocam,Allah razı olsun...
  3. adndmr

DEMOKRASİ İNSAN HAKLARI VE YURTTAŞLIK KULÜBÜ YIL SONU FAALİYET RAPORU

DEMOKRASİ İNSAN HAKLARI VE YURTTAŞLIK KULÜBÜ YIL SONU FAALİYET RAPORU Çok teşekkürler hocam,Allah razı olsun...
  4. adndmr

Ölçme ve Değerlendirme (Proje ve Performans)

Ölçme ve Değerlendirme (Proje ve Performans) Hocam emeğinize sağlık çok teşekkürler.... Allah razı olsun.
  5. adndmr

DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi Uygulamaları

DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi Uygulamaları Hocam emeğinize sağlık çok teşekkürler.... Allah razı olsun.
  6. adndmr

Öğrencilere Yönelik Yapılan Rehberlik

Öğrencilere Yönelik Yapılan Rehberlik Hocam emeğinize sağlık çok teşekkürler.... Allah razı olsun.
  7. adndmr

Özel Eğitime Gereksinim Duyan Çocuklara Yönelik Eğitim Programları.rar

Özel Eğitime Gereksinim Duyan Çocuklara Yönelik Eğitim Programları.rar Hocam emeğinize sağlık çok teşekkürler.... Allah razı olsun.
  8. adndmr

İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinin İncelenmesi Seminer Çalışması

İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinin İncelenmesi Hocam emeğinize sağlık çok teşekkürler.... Allah razı olsun.
  9. adndmr

Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması 6245 Sayılı Harcırah Kanunu

Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması 6245 Sayılı Harcırah Kanunu Hocam emeğinize sağlık çok teşekkürler.... Allah razı olsun.
  10. adndmr

Eğitim Öğretim Süreçlerine Velilerin Katılımının Arttırılması

Eğitim Öğretim Süreçlerine Velilerin Katılımının Arttırılması Hocam emeğinize sağlık çok teşekkürler.... Allah razı olsun.
  11. adndmr

Eğitime Erişim ve Devamın İzlenmesi Seminer Çalışması

Eğitime Erişim ve Devamın İzlenmesi Seminer Çalışması Hocam emeğinize sağlık çok teşekkürler.... Allah razı olsun.
  12. adndmr

Öğretim Sürecinin Geliştirilmesi ile Etkili Öğretim Yöntem ve Teknikleri

Öğretim Sürecinin Geliştirilmesi ile Etkili Öğretim Yöntem ve Teknikleri hocam emeğinize sağlık çok teşekkürler, ALLAH razı olsun.
  13. adndmr

İlköğretim Kurumları Standartları Seminer Çalışması

İlköğretim Kurumları Standartları Seminer Çalışması hocam emeğinize sağlık çok teşekkürler, ALLAH razı olsun.
  14. adndmr

Serbest Etkinlik Saati Uygulamaları

Serbest Etkinlik Saati Uygulamaları çok teşekkür ederim,süper bir paylaşım...
  15. adndmr

2011 Haziran Dönemi Seminer Çalışmaları

2011 Haziran Dönemi Seminer Çalışmaları çok teşekkür ederim,süper bir paylaşım...
  16. adndmr

Ölçme ve Değerlendirme (Proje ve Performans)

Ölçme ve Değerlendirme (Proje ve Performans) çok teşekkür ederim,süper bir paylaşım...
  17. adndmr

Eğitime Erişim ve Devamın İzlenmesi Seminer Çalışması

Eğitime Erişim ve Devamın İzlenmesi Seminer Çalışması Teşekkürler arkadaşlar,fakat bunları aynen kullanabilir miyiz?İstenilen çalışma bu mu?
  18. adndmr

Dilekçe Hakkı

Dilekçe Hakkı çok teşekkürler,güzel çalışma.
  19. adndmr

Medya Okuryazarlığı (günlük-yıllık-zümre)

Medya Okuryazarlığı (günlük-yıllık-zümre) TEŞEKÜRLER ELLERİNE VE EMEĞİNE SAĞLIK...
  20. adndmr

2008-2009 Medya Okuryazarlığı Yıllık Planı

2008-2009 Medya Okuryazarlığı Yıllık Planı TEŞEKÜRLER ELLERİNE VE EMEĞİNE SAĞLIK...