Arama sonuçlarınız

1. M

Türk Büyükleri Köşesi

Türk Büyükleri Köşesi SAYIN HOCAM MUDÜRÜMÜZ BİZDEN TÜRK BÜYÜKLERİNİ TANITAN YAZI İSTEDİ DUVARDA ASILI OLAN ÇOK ESKİ PORTRE DAHA DOĞRUSU ÇİZİMLER İÇİN. BEN DE GÜNCELLENMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİM. SİZİN ÇALIŞMANIZ ÇOK GÜZEL OLMUŞ BUNLARA NASIL ULAŞABİLİRİM. YARDIMCI OLURSANOIZ SEVİNİRİM
  2. M

Kazanımlara uygun sinema filmi tavsiyesi yaparmısınız?

Kazanımlara uygun sinema filmi tavsiyesi yaparmısınız? KURULUŞ OSMANLI DEVLETİ KURULUŞ KONUSUNDA ÇOK İŞE YARIYOR MUTLAKA İZLETELİM SAHİBİNİ ARAYAN MADALYA TC İNK TAR. GÜNEY CEPHESİ MARAŞI ANLATIYOR HZ MUHAMMED İN HAYATI ÇİZGİ FİLİM 6. SINIF TÜRK BÜYÜKLERİ KONUSU İÇİN ASYANIN KANDİLLERİ...
  3. M

7.Sınıf Çalışma Takip Defteri

7.Sınıf Çalışma Takip Defteri HOCAM TEŞEKKÜRLER BU PAYLAŞIM İÇİN. BEN BU ÇALIŞMAYI GEÇ KEŞFETTİM BU SENE SİSTEM DEĞİŞTİĞİ İÇİN UYARLANMALI. MALESEF BEN BU YETERLİLİKTE DEĞİLİM. KEŞKE BU SENE İÇİN DE BÖYLE BİR ÇALIŞMA OLSAYDI, YA DA BEN BUNU GEÇEN YIL GÖRSEYDİM MUTLAKA KULLANIRDIM.
  4. M

7.snıf 1.ve 2. Ünite Etkinliği

7.snıf 1.ve 2. Ünite Etkinliği teşekkürler
  5. M

2011-2012 eğitim-öğretim yılı yaptığım çalışmalar

2011-2012 eğitim-öğretim yılı 1.döneminde yaptığım çalışmalar Tebrik ederim, başarılıarınızın devamını dilerim .Ben eminim bunların hepsini yapmışsınızdır. Zamanı planlı kullanan ve hazırlıklarını tam yapan öğretmeni kim tutabilir.
  6. M

Atatürk ilke ve inkılapları özet

umarım faydalı olur derleme çalışması oldu emeği geçenlere teşekkür ediyorum
  7. M

Sizce Sosyal Bilgiler Dersi Yazılıları Kaç Tane Olmalı?

Sizce Sosyal Bilgiler Dersi Yazılıları Kaç Tane Olmalı? ben her dönem için 2 tane yapıyorum ama konuları tam ölçmediğini görüyorum 3 olmasınde fayda var
  8. M

6-7-8. sınıflar proje ölçek

6-7-8.SINIFLAR PROJE ÖLÇEK çok güzel olmuş ellerinize sağlık hocam haşuma gitti ama ben I. dönem vermiştim konuları. kısmet olursa seneye artık
  9. M

soyadı kanunu(hikayeyle anlatım)

çok güzel ellerinize sağlık hocam tam da bu hafta bu konuyu işleyecektim mutlaka kullanacağım teşekkürler
  10. M

tarih şeridi

Arkadaşlar bana tarih şeridi lazım (sınıfım içi) nerden nasıl bulabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim
  11. M

Kaç Yıllık Öğretmensiniz

9 yıllık oldum(eh baya eskimişim)
  12. M

Çanakkalenin Bilinmeyenleri

;)
  13. M

Kaç Yıllık Öğretmensiniz

2002 gazi eğitimmezunuyum 6. seneye başladım