Arama sonuçlarınız

1. oguz139

1 Soruda Kaldık

1 Soruda Kaldık Cevap D
  2. oguz139

ADEY-RİDEF Sorunu

ADEY-RİDEF Sorunu Neden kimse cevap yazmıyor. Bu sitede idari bilgi paylaşımı çok zayıf
  3. oguz139

10 Kasım Programı-2011

10 Kasım Programı-2011 Hocam benim yarın dersim yok. Programda da rolüm yok Okula gitmek zorunda mıyım
  4. oguz139

ADEY-RİDEF Sorunu

ADEY-RİDEF Sorunu Değerli zümrelerim. Üzerimde sınıfım yok. Ben de adeyden sorumlu muyum Bugün uzaktan.meb.gov.trye baktım benim de doldurmam gereken yer varmış. ne yapmalıyım Teşekkürler İyi geceler
  5. oguz139

8.sınıf 1. Ünite Denemesi

8.sınıf 1. Ünite Denemesi Hocam giremiyorum Nasıl girebilirim
  6. oguz139

rehber öğretmen olabilirmiyim

rehber öğretmen olabilirmiyim Çok haklısınız ama onların işleri de zor. Bir düşünsenize öğrenciye yanlış yönlendirme yaptı. Onun manevi ağırlığı hepsinden daha da zor
  7. oguz139

sesinizle bilgisayarı yöneten program

sesinizle bilgisayarı yöneten program Teşekkürler
  8. oguz139

sesinizle bilgisayarı yöneten program

sesinizle bilgisayarı yöneten program Hocam link yok. Linki paylaşır mısınız
  9. oguz139

SEN KONUŞ BİLGİSAYARIN YAZSIN PROGRAMI

SEN KONUŞ BİLGİSAYARIN YAZSIN PROGRAMI program nasıl çalışır
  10. oguz139

2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılında Okutacağınız Yayınevini Öğrenin...

2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılında Okutacağınız Yayınevini Öğrenin... Kitap yoksa nasıl işleyeceğiz
  11. oguz139

sosyal bilgiler dersini daha anlaşılır kılmak için farklı neler yapıyorsunuz

sosyal bilgiler dersini daha anlaşılır kılmak için farklı neler yapıyorsunuz Benim aklıma gazete hazırlamak geliyor. Mesela. Bugün dersmizde Olgu ve Görüşün ne olduğunu öğrendik.
  12. oguz139

En Son Hangi Kitabı Okudunuz?

En Son Hangi Kitabı Okudunuz? Osmanlı Demokrasisinden Türkiye Cumhuriyetine Yavuz Bahadıroğlu
  13. oguz139

İl Emrinde olan Sosyalci var mı

İl Emrinde olan Sosyalci var mı Yok mu? Çok güzel. Ben il emrindeyim ve önümüzdeki sezon nerede çalışacağımı bilmiyorum
  14. oguz139

İl Emrinde olan Sosyalci var mı

İl emrin de olan sosyalci varsa bu platforma yazsın.
  15. oguz139

Ders Kesim Raporu

Ders Kesim Raporu Bu nedir? Ben yeni öğretmen olduğum için bu konuları bilmiyorum
  16. oguz139

Teftişte İstenen Belgeler

Teftişte İstenen Belgeler Cevap verin
  17. oguz139

Teftişte İstenen Belgeler Stajyerlerden ne isterler
  18. oguz139

Teftişte İstenen Belgeler Stajyerlerden isterler
  19. oguz139

E OKUL İÇİN PROGRAM

E OKUL İÇİN PROGRAM Java yüklü hocam. Neyse yarın bilgisayar öğretmenine göstereceğim inşallah.
  20. oguz139

E OKUL İÇİN PROGRAM

E OKUL İÇİN PROGRAM Peki bu program nasıl kullanılılır ve ders notlarını girmemde işe yarar mı