Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2020- 2021 EĞİTİM YILI GÜNCELLEMESİ YAPILMIŞTIR. CEVAPLAR EKLENMİŞTİR.
KAZANIM NO: 8.3.2 Millî Mücadele Dönemi’nde Batı Cephesi’nde meydana gelen gelişmeleri kavrar.
KAZANIM NO: 8.3.3 Millî Mücadele’nin zor bir döneminde Maarif Kongresi yapan Atatürk’ün, millî ve çağdaş eğitime verdiği önemi...
2020-2021 EĞİTİM YILI GÜNCELLEMESİ YAPILMIŞTIR. CEVAPLAR EKLENMİŞTİR.
KAZANIM NO 8.3.2: MİLLİ MÜCADELE DÖNEMİNDE BATI CEPHESİ'NDE MEYDANA GELEN GELİŞMELERİ KAVRAR.
İÇERİK: I. VE II. İNÖNÜ ZAFERLERİ GELİŞİM VE SONUÇLARI. LGS TADINDA SORULAR
20 ORİJİNAL SORU.
2020-2021 EĞİTİM YILI GÜNCELLEMESİ YAPILMIŞTIR. CEVAPLAR EKLENMİŞTİR.
KAZANIM NO 8.3.1 :Millî Mücadele Dönemi’nde Doğu Cephesi ve Güney Cephesi’nde meydana gelen gelişmeleri kavrar.
SORULARIN İÇERİK BÖLÜMLERİ YENİ OLUP, ÖZGÜN ÇALIŞMADIR. LGS TADINDA SORULAR
Soruların kazanımı karşılaması için çaba harcıyorum. kes kopyala yapıştır tarzı sorulardan değil. İnanın her bir kazanım testi için ciddi emek ve zaman ayırıyorum. Ben de size teşekür ederim.
2020-2021 EĞİTİM YILI GÜNCELLEMESİ YAPILMIŞTIR. CEVAPLAR SON SAYFADADIR.
KAZANIM NO: 8.2.8 Mustafa Kemal’in ve Türk milletinin Sevr Antlaşması’na karşı tepkilerini değerlendirir.
KAZANIMLARA UYGUN OLARAK HAZIRLANMIŞTIR. YENİ VE ÖZGÜN SORULARDIR.
FAYDALI OLMASI DİLEĞİYLE. LGS TADINDA SORULAR
2020-2021 EĞİTİM YILI GÜNCELLEMESİ YAPILMIŞTIR. CEVAP ANAHTARI TESTİN SON BÖLÜMÜNDE YER ALMAKTADIR.
KAZANIM 8.2.7 : Büyük Millet Meclisi'ne Karşı Ayaklanmalar ile Ayaklanmaların Bastırılması için Alınan Tedbirleri Analiz Eder.
FAYDALI OLMASI DİLEĞİYLE. LGS TADINDA SORULAR
2020-2021 EĞİTİM YILI GÜNCELLEMESİ YAPILMIŞTIR. LGS TADINDA SORULAR CEVAPLAT TESTİN SONUNDA EKLİDİR.
KAZANIM NO: 8.2.6 Misakımilli’nin kabulünü ve Büyük Millet Meclisinin açılışını vatanın bütünlüğü esası ile “ulusal egemenlik” ve “tam bağımsızlık” ilkeleri ile ilişkilendirir.
İÇERİK...
2020-2021 EĞİTİM YILI GÜNCELLEMESİ YAPILMIŞTIR. LGS TADINDA SORULAR. CEVAPLAR EKLİDİR.
KAZANIM 8.2.5/Millî Mücadele’nin hazırlık döneminde Mustafa Kemal’in yaptığı çalışmaları analiz eder.
İÇERİK: SAMSUN'A ÇIKIŞ
HAVZA BİLDİRİSİ
AMASYA GENELGESİ...