Arama sonuçlarınız

1. tor

Ekonomik ve Sosyal Hayat Sunu Ktt Etkinlik Videolar Ders Notları(19.10.2012)

Ekonomik ve Sosyal Hayat Sunu Ktt Etkinlik Videolar Ders Notları(26.01.2012) RapidShareden bilgisayar bir türlü indiremiyor hocam, farklı bir linkten yayınlasanız
  2. tor

Ekonomik ve Sosyal Hayat Sunu Ktt Etkinlik Videolar Ders Notları(19.10.2012)

Ekonomik ve Sosyal Hayat Sunu Ktt Etkinlik Videolar Ders Notları(26.01.2012) Hocam ben bir türlü indiremedim, mümkünse başka bir linkten yayınlarsanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler. Kolay gelsin. AYrıca emeğinize sağlık
  3. tor

Dünya Kağıt Üzerinde Konu Kazanım Testi

Dünya Kağıt Üzerinde Konu Kazanım Testi hepinizin emeğine sağlık. Allahım hepinize yardımcı olsun.
  4. tor

Kaç Yıllık Öğretmensiniz

Kaç Yıllık Öğretmensiniz Aynen 2002 mezunuyum 2007 şubatta atandım
  5. tor

NASIL DERS ÇALIŞMAK

NASIL DERS ÇALIŞMAK Hocam ben teşekkür ederim ilginiz için, sağolun
  6. tor

DEMOKRASİNİN SERÜVENİ

DEMOKRASİNİN SERÜVENİ Bir de demokrasi yönetim şekli değildir. Dünyanın neresinde demokrasi ile yönetilen bir ülke var Allahını seven söylesin yahu. Üç tarz yönetim şekli var Mutlak monarşi, Meşruti sistem ve Cumhuriyet...... Hocam ne olur bu hataları düzeltelim. Şimdiden teşekkür ettim.
  7. tor

"ipek yolunda türkler " ünitesine ait konu sunumları ve etkinliker

"ipek yolunda türkler " ünitesine ait konu sunumları ve etkinliker hocam teşekkür ederiz Allah razı olsun.
  8. tor

C.B.Ü Demirci Eğitim

C.B.Ü Demirci Eğitim Selamün aleyküm evet arkadaşlar bende Demirci Eğitim Fakültesinden 2002 de mezun oldum. Ancak 2007 Şubatta atandım. Şuan Trabzonda Çalışıyorum (Veysel Kamalak)
  9. tor

Osmaniye

slm bende osmaniyeliyim. 2002 celal bayar üniversitesinden mezunum. şimdi trabzonda çalışıyorum
  10. tor

Kaç Yıllık Öğretmensiniz

bende 2002 mezunuyum ama 3 yıllık öğretmenim
  11. tor

Dikkat sorusu

değişik; yinede var olun
  12. tor

Yılın Telesekreter Mesajı

harikasınız bravo
  13. tor

Osmaniye

selamün aleyküm kardaşlar. Ben de OSMANİYELİYİM