Arama sonuçlarınız

1. M

2015_2016_5.Sınıf 1. Dönem 1. Yazılı

2015_2016_5.Sınıf 1. Dönem 1. Yazılı TEŞEKKÜRLER HOCAM.
  2. M

HAZIRLADIĞIM ETKİNLİK SUNUSUNUN ÇALIŞMA KAĞIDI

HAZIRLADIĞIM ETKİNLİK SUNUSUNUN ÇALIŞMA KAĞIDI ARKADAŞLAR HATTUŞAŞ-KONYA diye yanlışlık yapmışım, onu HATTUŞAŞ-ÇORUM diye düzeltir öğrenciye öyle verirseniz iyi olur.
  3. M

HAZIRLADIĞIM ETKİNLİK SUNUSUNUN ÇALIŞMA KAĞIDI ETKİNLİK http://www.sosyalbilgiler.biz/forum/adim-adim-turkiye-368/adim-adim-turkiye-tarihi-eser-tarihi-nesne-dogal-varlik-etkinlik-sunusu/
  4. M

ADIM ADIM TÜRKİYE- TARİHİ ESER-TARİHİ NESNE-DOĞAL VARLIK ETKİNLİK SUNUSU

ADIM ADIM TÜRKİYE- TARİHİ ESER-TARİHİ NESNE-DOĞAL VARLIK ETKİNLİK SUNUSU Rica ederim hocam. iyi günlerde kullanınız. Bu da etkinliğin çalışma kağıdı http://www.sosyalbilgiler.biz/forum/adim-adim-turkiye-368/hazirladigim-etkinlik-sunusunun-calisma-kagidi/new/#new
  5. M

6. M

ADIM ADIM TÜRKİYE- TARİHİ ESER-TARİHİ NESNE-DOĞAL VARLIK ETKİNLİK SUNUSU

ADIM ADIM TÜRKİYE- TARİHİ ESER-TARİHİ NESNE-DOĞAL VARLIK- VE BULUNDUKLARI ŞEHİRLERİ KAVRAMAYA YÖNELİK ETKİNLİK SUNUSU KONUYU TEKRAR AÇISINDAN FAYDALI, VAKTİ OLAN ARKADAŞLAR KULLANABİLİR.
  7. M

Okul Meclisi Projesi Güncel Evraklar

Okul Meclisi Projesi Güncel Evraklar
  8. M

HZ. MUHAMMED'İN HAYATI 8 YILLIK PLAN

HZ. MUHAMMED'İN HAYATI 8 YILLIK PLAN
  9. M

18 Mart Programı

Rica ederim hocam.
  10. M

Mangala Sunum

Yeni başlayacaklar için sunum
  11. M

18 Mart Programı

Rica ederim, hocam.
  12. M

18 Mart Programı

18 Mart Programı
  13. M

Orijinal 20 soruluk Ünite Tarama Sınavı 3 (Test)

Orijinal 20 soruluk Ünite Tarama Sınavı 3 (Test) Ünite sonlarında yaptığım Ünite Tarama Sınavları ile eksik kalan konuları ölçme imkanım oluyor.
  14. M

Orijinal 20 soruluk Ünite Tarama Sınavı 2 (Test)

Orijinal 20 soruluk Ünite Tarama Sınavı 2 (Test) Ünite sonlarında yaptığım Ünite Tarama Sınavları ile eksik kalan konuları ölçme imkanım oluyor.
  15. M

Orijinal 20 soruluk Ünite Tarama Sınavı 2 (Test)

Orijinal 20 soruluk Ünite Tarama Sınavı 2 (Test) Ünite sonlarında yaptığım Ünite Tarama Sınavları ile eksik kalan konuları ölçme imkanım oluyor.
  16. M

Orijinal 20 soruluk Ünite Tarama Sınavı (Test)

Orijinal 20 soruluk Ünite Tarama Sınavı (Test) Ünite sonlarında yaptığım Ünite Tarama Sınavları ile eksik kalan konuları ölçme imkanım oluyor.
  17. M

Orijinal 20 soruluk Ünite Tarama Sınavı (Test)

Orijinal 20 soruluk Ünite Tarama Sınavı (Test) Ünite sonlarında yaptığım Ünite Tarama Sınavları ile eksik kalan konuları ölçme imkanım oluyor.
  18. M

3. ÜNİTE HOŞGÖRÜ KONUSUNA KADAR 20 SORULUK TARAMA SINAVI A-B GRUBU

3. ÜNİTE HOŞGÖRÜ KONUSUNA KADAR 20 SORULUK TARAMA SINAVI ORİJİNAL SORULAR-BİLGİ DÜZEYİNDE