Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
====Sosyalbilgiler.biz 8. Sınıf TEOG ++++4. Deneme Sınavı 17/11/2014 ====
Emeğinize ve ellerinize sağlık çok güzel olmuş yanlız 10. soru biraz zorlama olmuş
Amasya Genelgesi-Erzurum-Sivas Kongresi-Misakı Milliye kararlarının Tam bağımsızlık,Milli birlik ve beraberlik ve Milli Egemenlik açısından değerlendirilmesi
Sosyal Bilgiler Dersi Harita Programı ( 30 Farklı Harita - İnteraktif Uygulama )
Sayın hocam Linkler bozuk ulaşılamıyor
Lütfen [email protected] adresine bu çalışmayı gönderebilirseniz çok memun olurum
ACİL TARTIŞIP CEVAPLAYALIM ARKADAŞLAR;
Şöyle ifade etmek daha doğru olur; Erzurum kongresinde Azınlıklara siyasi ve sosyal dengemizi bozucu hakların verilmesi hem de yabancıların içişlerimize karışması engellenmiş oluyor.
Misakı milliyede Kapitülasyonlara karşı çıkılıyor bir başka maddede...
2012-2013 Sosyal Bilgiler 5 II.Dönem I. Yazılı-YEPYENİ
Hocam emeğine sağlık harika olmuş
Ancak geçmiş ünite konuları son yazılılarda sorulmu yormuydu?
4 sayfa olması biraz uygulamayı zorlaştırıyor
Bozkurtlar (ATSIZ)
aslında herkes nihal atsızı ideolojik olarak görsede Bozkurtlrın ölümü/dirilişi Türk tarihi açısından son derece güzel eser. Ayrıca hiç kitapta hiç bir ideolojik yanıda yok ben performans görevi olarak vermeyi düşünüyorum
Bir Kişilik Abidesi Akif Sunumu
Topluma ruh ve şuur verenler ançak öğretmenlerdir, Çanakkale ile ilgili olayları okurken şimdi nasıl böyle bir toplum olduk diye düşünmeden edemedim çünkü kültürel milli ruhumuzun kaynakları yeterince besliyemiyoruz
Bunun için M.AKİF gibi şahsiyetleri anmak...
Çanakkale Savaşından Bir Anı
Şimdi niye böyle bir toplum olduk diye sorduğum zaman sebep aslında çok açık değerlerimizi yıktık, unuttuk yada umursamaz olduk
Paylaşımınıza çok teşekürler
Merhaba :D Ben Abdurrahman, 98 Dicle Eğitim Coğrafya Öğretmenliği Mezunuyum 98-2000 ve 2002-2009 Kayseride Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak çalışıyorum Aslında 2 yıldan daha fazla süredir, sitenizi ilgi ve beğeni ile takip edeiyorum
Erkan bey ve diğer emeği geçen herkese teşekürler