Arama sonuçlarınız

1. B

..:: Sosyalbilgiler.biz 8. Sınıf TEOG Deneme Sınavı 4 ::.

====Sosyalbilgiler.biz 8. Sınıf TEOG ++++4. Deneme Sınavı 17/11/2014 ==== Emeğinize ve ellerinize sağlık çok güzel olmuş yanlız 10. soru biraz zorlama olmuş
  2. B

Amasya-Genelgesi-Erzurum-Sivas-Misak-i Milliye

Amasya Genelgesi-Erzurum-Sivas Kongresi-Misakı Milliye kararlarının Tam bağımsızlık,Milli birlik ve beraberlik ve Milli Egemenlik açısından değerlendirilmesi
  3. B

TEOGS sonuçlarına göre TC İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ortalamanız kaç?

TEOGS sonuçlarına göre TC İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ortalamanız kaç? Kayseri Besime Özderici 8-b 90
  4. B

Sosyal Bilgiler Dersi Harita Programı ( 30 Farklı Harita - İnteraktif Uygulama )

Sosyal Bilgiler Dersi Harita Programı ( 30 Farklı Harita - İnteraktif Uygulama ) Sayın hocam Linkler bozuk ulaşılamıyor Lütfen [email protected] adresine bu çalışmayı gönderebilirseniz çok memun olurum
  5. B

ACİL TARTIŞIP CEVAPLAYALIM ARKADAŞLAR;

ACİL TARTIŞIP CEVAPLAYALIM ARKADAŞLAR; Şöyle ifade etmek daha doğru olur; Erzurum kongresinde Azınlıklara siyasi ve sosyal dengemizi bozucu hakların verilmesi hem de yabancıların içişlerimize karışması engellenmiş oluyor. Misakı milliyede Kapitülasyonlara karşı çıkılıyor bir başka maddede...
  6. B

8.SINIF II. ÜNİTE I.PAYLAŞIM SAVAŞI,CEMİYETLER,MONDROS KAVRAM ETKİNLİĞİ

8.SINIF II. ÜNİTE I.PAYLAŞIM SAVAŞI,CEMİYETLER, MONDROS KAVRAM HARİTASI 5-6 sınıf yok 7.sınıflar Nüfusun özellikleri 8.sınıflar Cemiyetler
  7. B

Dört Şehir ve Mustafa Kemal Video sunum

Dört Şehir ve Mustafa Kemal Video sunum sayın hocam bunu yediden yayınlarmısın
  8. B

2012-2013 Sosyal Bilgiler 5 II.Dönem I. Yazılı-YEPYENİ

2012-2013 Sosyal Bilgiler 5 II.Dönem I. Yazılı-YEPYENİ Hocam emeğine sağlık harika olmuş Ancak geçmiş ünite konuları son yazılılarda sorulmu yormuydu? 4 sayfa olması biraz uygulamayı zorlaştırıyor
  9. B

Bir Ömrün Öbür Hikayesi

Bir Ömrün Öbür Hikayesi link yok
  10. B

Derslerim Nasıl Geçiyor?

NASIL ANLATIYORSUNUZ?? Arkadaşlar yeni proğram ve müfredatta ne yerel saat ne de hesaplaması var boş yere kendinizi yormayın
  11. B

Bozkurtlar (ATSIZ)

Bozkurtlar (ATSIZ) aslında herkes nihal atsızı ideolojik olarak görsede Bozkurtlrın ölümü/dirilişi Türk tarihi açısından son derece güzel eser. Ayrıca hiç kitapta hiç bir ideolojik yanıda yok ben performans görevi olarak vermeyi düşünüyorum
  12. B

Bir Kişilik Abidesi Akif Sunumu

Bir Kişilik Abidesi Akif Sunumu Topluma ruh ve şuur verenler ançak öğretmenlerdir, Çanakkale ile ilgili olayları okurken şimdi nasıl böyle bir toplum olduk diye düşünmeden edemedim çünkü kültürel milli ruhumuzun kaynakları yeterince besliyemiyoruz Bunun için M.AKİF gibi şahsiyetleri anmak...
  13. B

Çanakkale Savaşından Bir Anı

Çanakkale Savaşından Bir Anı Şimdi niye böyle bir toplum olduk diye sorduğum zaman sebep aslında çok açık değerlerimizi yıktık, unuttuk yada umursamaz olduk Paylaşımınıza çok teşekürler
  14. B

Osmanl devletinde yenilik hareketleri

Konu çok karışık ben böyle bir etkinlik yaptım konuyu daha iyi anlamak ve kavramsal boyutundaki eksikleri giderme
  15. B

Hoş Geldiniz Kendinizi tanıtır mısınız?

Merhaba :D Ben Abdurrahman, 98 Dicle Eğitim Coğrafya Öğretmenliği Mezunuyum 98-2000 ve 2002-2009 Kayseride Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak çalışıyorum Aslında 2 yıldan daha fazla süredir, sitenizi ilgi ve beğeni ile takip edeiyorum Erkan bey ve diğer emeği geçen herkese teşekürler
  16. B

Kanuni Sultan Süleyman İle Karınca

:D Tüm insanlığın ihtiyaçı olan başkalarının haklarının da olduğunu da hatırlaya bilmek
  17. B

Güzel Bir Hikaye

gayet anlamlı mesaj
  18. B

6.sınıf Demokrasi Serüveni Kavram Haritası

Eleştiri ve önerilerinizi bekliyorum
  19. B

6.sınıf Demokrasi Serüveni Kavram Haritası

İsterseniz incelemeyin!!!!!!!!!!!!! 6.Ünite için hazırladığım bir çalışma inceleyince göreceksiniz