Arama sonuçlarınız

1. S

2010-2011 Sosyal Bilgiler Yıl Sonu Zümresi

2010-2011 Sosyal Bilgiler Yıl Sonu Zümresi ellerinize sağlık,paylaşım için teşekkürler.
  2. S

7.Sınıf - BİRİNCİ DÜNYA SAVAŞI-Erdoğan GÜL

7.Sınıf - BİRİNCİ DÜNYA SAVAŞI-Erdoğan GÜL Teşekkürler,ellrinize sağlık,çok güzel bir çalışma,çok işimize yarıyacak.
  3. S

7.sınıf 6. Ünite Yaşayan Demokrasi İle İlgili Kavram Haritası

7.sınıf 6. Ünite Yaşayan Demokrasi İle İlgili Kavram Haritası çok güzel,ellerinize sağlık.
  4. S

İpek Yolunda Türkler Bulmaca Etkinliği

İpek Yolunda Türkler Bulmaca Etkinliği Diğerleri gibi bu çalışmanızda çok güzel,ellerinize sağlık.
  5. S

Zaman İçinde Bilim Tabu Kartları (Örnek)

Zaman İçinde Bilim Tabu Kartları (Örnek) Bende çok beğendim de zaman yetermi bilmiyorum,ama uygulamaya çalışıcam.
  6. S

Zaman İçinde Bilim Bulmaca Etkinliği

Zaman İçinde Bilim Bulmaca Etkinliği Teşekkürler.ellerinize sağlık.
  7. S

COĞRAFİ KEŞİFLER-Kim 500 Milyar İster Yarışması-V1

COĞRAFİ KEŞİFLER-Kim 500 Milyar İster Yarışması-V1 Harika olmuş,öğrenciler böyle etkinliklere bayılıyorlar,ellerinize sağlık.
  8. S

İLk türkler ve İslamiyetin Doğuşu

HUN İMPARATORLUĞU UYGURLAR VE İSLAMİYETİN DOĞUŞU SUNULARI VE SÜPRİZ BİR VİDEO Teşekkürler.emeğinize sağlık.
  9. S

Geçmişin İzleri-Düğünler

Geçmişin İzleri-Düğünler Bencede diğerleri gibi şahane,ellerinize sağlık,teşekkürler.
  10. S

Bulmaca Sbs İçin Özel-İpek Yolunda Türkler

Bulmaca Sbs İçin Özel-İpek Yolunda Türkler Çok teşekkürler,ellerinize sağlık.
  11. S

AVRUPA'DA YENİLİKLER (Coğrafi Keşifler,Rönasans ve Reform Har.)

AVRUPA'DA YENİLİKLER (Coğrafi Keşifler,Rönasans ve Reform Har.) Bencede çok başarılı bir çalışma,ellerinize,emeğinize sağlık.
  12. S

Nevruz 2008 2009 Hazır Programı

Nevruz 2008 2009 Hazır Programı Teşekkürler,güzel bir çalışma,paylaşımda aynı şekilde emeğinize sağlık.
  13. S

ORTA ASYADA KURULAN İLK TÜRK DEVLETLERİ

ORTA ASYADA KURULAN İLK TÜRK DEVLETLERİ Bencede çok güzel bir çalışma,ellerinize sağlık.
  14. S

Osmanlı Yeni Başkentinde-2 ( Yükselme Dönemi-Sınırlar Genişliyor) / Konu Anlatım

Osmanlı Yeni Başkentinde-2 ( Yükselme Dönemi-Sınırlar Genişliyor) / Konu Anlatım Ellerinize,emeğinize sağlık,çok kısa ve öz bilgiler ve sorularıylada mükemmel olmuş.
  15. S

Osmanlı Yeni Başkentinde-2 ( Yükselme Dönemi-Sınırlar Genişliyor) / Konu Anlatım

Osmanlı Yeni Başkentinde-2 ( Yükselme Dönemi-Sınırlar Genişliyor) / Konu Anlatım Teşekkürler,ellerinize,emeğinize sağlık
  16. S

7.sınıf Osmanlı Devleti Kuruluş Dönemi Siyasal Olayları

7.sınıf Osmanlı Devleti Kuruluş Dönemi Siyasal Olayları çok teşekkür ederim.çok güzel bir çalışma ellerinize sağlık.
  17. S

Kuruluş-1 ( Osmanlı Devleti'nin Kuruluşu ) / Konu Anlatım ve Soru Sunusu

Kuruluş-1 ( Osmanlı Devleti'nin Kuruluşu ) / Konu Anlatım ve Soru Sunusu Teşekkürler, ellerinize sağlık.
  18. S

Dört Mevsim Türkiyem

Dört Mevsim Türkiyem ellerinize sağlık,çok güzel bir çalışma olmuş.
  19. S

Türkiyede İklimler

Türkiyede İklimler teşekkürler.ellerinize.emeğinize sağlık.
  20. S

insan hakları haftası

insan hakları haftası teşekkürler,