Arama sonuçlarınız

1. W

Çağdaş Türkiye Yolunda Adımlar Ünitesi Test Soruları

Çağdaş Türkiye Yolunda Adımlar Ünitesi Test Soruları sağolun hocam teşekkürler :)
  2. W

Ünite 3- Ya İstiklal Ya Ölüm Konu Testi Flash Etkinlik

İnkılap Tarihi Ünite 3- Ya İstiklal Ya Ölüm Konu Testi Flash Etkinlik 8. sınıf olanına bayıldım gerçekten teşekkürler
  3. W

Atatürk lkeleri Testi

Atatürk lkeleri Testi hocam sağolun fakat bunları bir word dosyası olarak yollasaydınız sevinezektim:(
  4. W

SBS 8. Sınıf Test

SBS 8. Sınıf Test sağolun hocam çok teşekkürler
  5. W

8. Sınıf SBS Test

8. Sınıf SBS Test merve portal kullanıcılarına hakaret etmeyiniz linke tıklayıp kaydet ya da aç dediğinde açılıyor
  6. W

4. ünite genel tekrar

4. ünite genel tekrar ben öğretmen değilim 8. sınıf öğrencisiyim.
  7. W

Çağdaş Devlete Doğru

Çağdaş Devlete Doğru sağolun hocam elinize sağlık
  8. W

4. ünite genel tekrar

4. ünite genel tekrar yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar okuyup ta yorum göndermemezlik etmeyin
  9. W

4. ünite genel tekrar

içerdiği konular:Cumhuriyet’in İlanı,ÇAĞDAŞ DEVLETE DOĞRU,... SINIFIMDAN BİR ARKADAŞIMIN PERFORMANS ÖDEVİ
  10. W

Milli Mücadele Dönemi Gazete Manşetleri

Milli Mücadele Dönemi Gazete Manşetleri teşekkür ederim kendimi o dönemde hissettim
  11. W

Ya İstiklal Ya Da Ölüm Marşı

Ya İstiklal Ya Da Ölüm Marşı biz bunu yaptık birisi videoya alıyorsa yapanları sonra izlerken daha da güzel oluyor
  12. W

Sakarya Savaşı

Sakarya Savaşı bende açılıyo bi sorun yokki
  13. W

Ya İstiklal Ya Ölüm

Ya İstiklal Ya Ölüm sağolasın güzel slayt konu tekrarları ve yazılılar için
  14. W

İstiklal Milletimindir

İstiklal Milletimindir ellerine sağlık hocam sağolasın
  15. W

Kurtuluş Savaşında Cepheler

Kurtuluş Savaşında Cepheler hocam ayşegül diyip siz mi hazırlıyosunuz çok güzel :D
  16. W

Antep-urfa-maraş Savunması

Antep-urfa-maraş Savunması görseller harika aynı zamanda bilgiler de elinize sağlık
  17. W

SANAT VE EDEBİYATIMIZDA KURTULUŞ SAVAŞI

SANAT VE EDEBİYATIMIZDA KURTULUŞ SAVAŞI gzel kitapların isimleri var paylaşım için sağolun
  18. W

1921 Olayları

1921 Olayları ayss bu sadece 1921 yılına ait sana genel olan lazım başka başlık atında bulabilirsin