Arama sonuçlarınız

1. Endless

Hoş Geldiniz Kendinizi tanıtır mısınız?

Ya öyle de ben tarihten nefret ederim bunu sınıftan tarihe insan adlı varlığın aklının alamayacağı şekilde tarihi seviyor o anlattı
  2. Endless

1 nisan şakasını hristiyanlar yapar çünkü 1 nisanın önceki günü hristiyanlar kaleyi boşaltın incile ve Kuran'a yemin ederiz kandırmayacağız dediler 1 nisan günü bizim sözümüz düneydi diyerek bütün türkleri öldürdüler
  3. Endless

ya emoji olarak düşün
  4. Endless

Neden X"D
  5. Endless

inandım ama :'D
  6. Endless

ya hayır saçmalama türküm ben
  7. Endless

ben onun gerçekten yakın bi arkadaşıyım hakkında da çok şey biliyorum mesleğini de zorla öğrendim profiline kendini koy diye de çok ısrar ettim ama bu güvenliğimi tehlikeye atar bu yüzden koyamam dedi ve haklı
  8. Endless

onunu sadece 2 kişiye söylediği özel bir mesleği var güvenliğinden dolayı koyamaz inanmıyorsanız inanamak zorunda değilsiniz,bizde sizi indandırmak zorunda değiliz.Kız bahsetmek istemiyorum ama önceden müslüman değildi ve tapınağa falan gidiyordu çok zor müslüman oldu üstüne gitmeyi bırakın ve...
  9. Endless

valla zeynep sana okulda açıklıcaz diye :'D
  10. Endless

profiline tıkla üstten sonra birsürü seçenek çıkıyor ya ordan "imza" bölümüne gir sonra istediğin şeyi yaz ve kaydet sonra o çıkıyo zaten bide bence burda konuşmayalım
  11. Endless

boşver nolcak
  12. Endless

ben kullanmıyorum bile :'D
  13. Endless

senin kaç?
  14. Endless

ben kavgacı bi insan değilim sadece mirayın bana ters cevap vermesi kötü sözler söylemesi selam desem bile kavga çıkartması sinirimi bozuyor
  15. Endless

boşver bubu
  16. Endless

başka sorunuz yoksa hakkında konuşmayı bırakabilirsiniz
  17. Endless

sizin bahsettiğiniz kişi benim çok sevdiğim yakın bir arkadaşım,evet kendisi çinli bir sürü ülkeye gitti ve türkçeyi de çok iyi konuşuyor.Bu sitede ne işi var derseniz bizim sınıfımızdan biri önerdi ona oda geldi lütfen ırkçı gibi davranmayın ya da yapmayın
  18. Endless

Ülkemizin Kaynakları Ders Notu

teşekkürler