Arama sonuçlarınız

1. N

8. Sınıf Zeka Oyunları yıllık Planı

Elimden geldiğince yapmaya çalıştım İnternettte hiç bulamadım. Programa bakara düzeyini artırdım.
  2. N

Şematik İnkılap tarihi

İnkılap Tarihi ile ilgili bazı önemli olayların şematik halde göstermeye çalıştık. İlerleyen dönemlerde daha da genişletilebilir.
  3. N

18 Mart İçin Orotoryo

Öğrenci Sayısı: 5 Kız, 4 Erkek Koro sayısı: İstenildiği kadar Kıyafetler: Kız öğrenciler: Geleneksel Anadolu kadın kıyafetleri. Erkek Öğrenciler: Ertuğrul: Asker Kıyafeti. Ufuk: Asker kıyafeti. Rıza: Geleneksel Anadolu erkek kıyafeti. Ömer: Bir kolu ve bir ayağı sargılı asker...
  4. N

İnkılap Tarihi Konu özeti

İNKILAP TARİHİ 1.Dünya Savaşı öncesinde Devletlerin iç ve dış politikalarına yön veren iki etken vardır. Bunlar: 1789 Fransız İhtilali (Milliyetçilik Akımları …İmparatorlukların yıkılmasına ve bir çok yeni devletin tarih sahnesine çıkmasına neden olmuştur. ) ve 1750-1830 Sanayi İnkılabı...
  5. N

Tarih Konu Özeti

1) Tarih Bilimine Giriş Tarihin Tanımı İnsan topluluklarının geçmişteki yaşayışlarını, kültür ve uygarlıklarını, sosyo- ekonomik yapılarını neden-sonuç ilişkisi içerisinde yer ve zaman göstererek inceleyen, elde ettiği bulguları, belgelere dayanarak objektif bir şekilde açıklayan sosyal bilim...
  6. N

Merhaba NEF liler buraya

Balıkesir Üniversitesi (NEF) Yeni mezunsunuz yani,camiaya hoşgeldiniz.Hayırlı Olsun.... Kolay Gelsin !!!
  7. N

halk kültürü için zümre yapan var mı ?????

halk kültürü için zümre yapan varsa,paylaşabilir miiiiiii????
  8. N

Halk Kültürü-6 Yıllık Plan

http://rapidshare.com/files/59183853/halk_kueltuerue-6.doc (202 KB
  9. N

sosyal 7- 4. ve 5. ünite yer değişikliği

Hocam merhaba siz sözkonusu yanlışı düzelttiniz sanırım.Bizimle paylaşırsanız bizde bu işi doğru yapmış oluruzz
  10. N

Merhaba NEF liler buraya

Balıkesir Üniversitesi (NEF) Merhaba.Sizde NEF mezunusunuz demek.İnsan özlüyor o günleri.Keşke öğreci olup sınıfa girsek yine değil mi?Sizin zamanınızda kadro değişmiştir ama aynı hocalarda vardır mutlaka.Metin Bey,Murad Ali Bey,Aynur Hanım gibi.Şerafettin Bey(Şerafettin Yılmaz) var mıydı sizde...
  11. N

Merhaba NEF liler buraya

Arkadaşlar merhaba!Ben NEF Tarih mezunuyum (1999).Benden başkası var mı diye merak ettim.Varsa bana ulaşsın.
  12. N

sosyal 7- 4. ve 5. ünite yer değişikliği

Merhaba Sosya Bilgiler 7 de 4. ve5. ünüte yer değiştirmiş deniliyor doğrumu arkadaşlar.Doğru ise ,buna göre hazırlanmış yıllık planı olan varsa ve paylaşırsa sevinirim (z).
  13. N

Hoş Geldiniz Kendinizi tanıtır mısınız?

Tekrar merhaba!Ben İstanbul -Silivri degörev yapıyorum.Bu siteyi nasıl bu kadar geç buldum bilmiyorum.Ne istersen var :).Umarım ilerleyen zamanda benim de katkılarım olacak....
  14. N

Hoş Geldiniz Kendinizi tanıtır mısınız?

Merhaba ... Merhaba arkadaşlar! Ben Nurdan.Balıkesir Üniversitesi Tarih öğretmenliği mezunuyum(1999).Ancak,Sosyal Bilgiler öğretmenliği yapıyorum.Umarım yeni müfredat konusunda sıkıntılar yaşadığımız şu süreçte birbirimize yardımcı olabiliriz.