Arama sonuçlarınız

1. kadirsbö

5.SINIF SOSYAL BİLGİLER GÜNLÜK PLAN 17 SB.5.4.4

her hafta inşallah paylaşıcam hocam ...:)
  2. kadirsbö

5.SINIF SOSYAL BİLGİLER GÜNLÜK PLAN 17 SB.5.4.4

Alıntıdır.Emeği geçen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.İnşallah faydalanırsınız eksik veya hata gördüğünüz nokta olursa lütfen beni de bu konuda bilgilendirin. her hafta inşallah olan planları paylaşmaya gayret edeceğim.
  3. kadirsbö

5.SINIF SOSYAL BİLGİLER GÜNLÜK PLAN 16 SB.5.4.3

Alıntıdır.Emeği geçen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.İnşallah faydalanırsınız eksik veya hata gördüğünüz nokta olursa lütfen beni de bu konuda bilgilendirin. her hafta inşallah olan planları paylaşmaya gayret edeceğim.
  4. kadirsbö

Proje PROJE DİLEKÇE VE GENEL LİSTE ÖRNEĞİ

DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIM PROJE DİLEKÇESİ VE GENEL LİSTE EKTEDİR.
  5. kadirsbö

Dersiçi ve Proje Ödevleri İçin Otomatik Puan Dağıtan Form

hocam emeğinize sağlık.paylaşım için Teşekkür Ederim
  6. kadirsbö

5.SINIF SOSYAL BİLGİLER GÜNLÜK PLAN 15 SB. 5.4.2

Alıntıdır.Emeği geçen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.İnşallah faydalanırsınız eksik veya hata gördüğünüz nokta olursa lütfen beni de bu konuda bilgilendirin. her hafta inşallah olan planları paylaşmaya gayret edeceğim. ilk dönemi bu planla tamamlamış oluruz.
  7. kadirsbö

5.SINIF SOSYAL BİLGİLER GÜNLÜK PLAN 14 SB.5.4.1

Alıntıdır.Emeği geçen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.İnşallah faydalanırsınız eksik veya hata gördüğünüz nokta olursa lütfen beni de bu konuda bilgilendirin. her hafta inşallah olan planları paylaşmaya gayret edeceğim. ilk dönemi inşallah bu ve haftaya paylaşacağım planla tamamlamış oluruz.
  8. kadirsbö

F@TİH projesi kapsamında işlerimizi kolaylaştıracak proğramları hizmetinize sunuyoruz.

YOUTUBE dan hızlı ve kolay şekilde video veya ses indirmek için kullanımı kolay bir proğramdır. UmmyVD_setup-
  9. kadirsbö

F@TİH projesi kapsamında işlerimizi kolaylaştıracak proğramları hizmetinize sunuyoruz.

Sevgili meslektaşlarım kurulumu ve kullanımı kolay olan programları imkan dahilinde hizmetinize sunuyoruz inşallah.Şimdiden hayırlı olsun. 1-Movie Maker
  10. kadirsbö

Değerli zümrelerim etkileşimli tahtalarda kullandığınız uygulamalar neler ?

Kıymetli öğretmen arkadaşlarım kullandığınız uygulama yok ise bende sadık uygun,çalışkan yayınları v.b uygulamalar mevcut sitemizin kurucularının da müsadesi olursa paylaşımda bulunabilirim.
  11. kadirsbö

5.SINIF SOSYAL BİLGİLER GÜNLÜK PLAN 9

rica ederim emeği geçen herkese bende çok Teşekkür Ederim
  12. kadirsbö

5. SINIF SOSYAL BİLGİLER GÜNLÜK PLAN 13 SB.5.3.5

13. kadirsbö

5. SINIF SOSYAL BİLGİLER GÜNLÜK PLAN 12 SB.5.3.4

14. kadirsbö

5. SINIF SOSYAL BİLGİLER GÜNLÜK PLAN 11 SB.5.3.3