Arama sonuçlarınız

1. smokeramazan

TEOG 2 ( YENİ - Kazanımlara uygun,özgün sorular-Tevhid-i Tedrisata kadar)

Umarım beğenirsiniz.Kolaylıklar dilerim
  2. smokeramazan

TEOG Ortalamaları

123 öğrenci (2 bepli) 4 şube...en düşük şube 71.4...en yüksek 75,9....15 kişi full, 16 kişi -1 yanlış....her sınıfta maalesef 4-5 net yapan 3,4 öğrenci olunca ortalamalar düştü.yine de memnunum..
  3. smokeramazan

İpek Yolunda Türkler-Özgün sorular.

Tamamen tarafımdan hazırlanmıştır.Umarım işinize yarar.Tüm zümrelerime kolaylıklar dilerim
  4. smokeramazan

Kaç Yıllık Öğretmensiniz

Kaç Yıllık Öğretmensiniz ilk oyumu İttihat ve Terakkiye vermiştim..siz gerisini düşünün artık :)
  5. smokeramazan

C.B.Ü Demirci Eğitim

C.B.Ü Demirci Eğitim bende 2000 Demirci Sosyal mezunuyum...Selamlar herkese
  6. smokeramazan

Sosyal Bilgiler Öğreniyorum,deneme sınavım..

Soruların tamamı bana aittir.Her türlü tavsiye ve eleştiriye sonuna kadar açığım..Maddi kazanç dışında istediğiniz kadar kullanabilirsiniz sorularımı.....Tüm zümrelerime başarılar dilerim.
  7. smokeramazan

TUNA yayıncılık ders kitabı soru ürtimi:Mustaf kemal Orduda konu kazanım testi 2

TUNA yayıncılık ders kitabı soru ürtimi:Mustaf kemal Orduda konu kazanım testi 2 hocam elinize sağlık.teşekkür ederim
  8. smokeramazan

2014-2015 Sosyal Bilgiler Sene Sonu Zümresi

2014-2015 Sosyal Bilgiler Sene Sonu Zümresi hocam çok teşekkürler,elinize sağlık.çok işime yaradı
  9. smokeramazan

5.sınıflar değerlendirme testi

5.sınıflar değerlendirme testi teşekkürler hocam
  10. smokeramazan

5.sınıf denemem (deneme 5 )

1 soru hariç tüm sorular tarafıma aittir.İstediğiniz gibi kullanabilirsiniz.Eleştiri ve tavsiyelere fazlasıyla açığım :)..
  11. smokeramazan

Ünite 4: Zaman İçinde Bilim

Ünite 4: Zaman İçinde Bilim elinize sğlık hocam.çok güzel hazırlanmış..
  12. smokeramazan

..:: Sosyalbilgiler.biz 8. Sınıf TEOG Deneme Sınavı 5 ::.

..:: Sosyalbilgiler.biz 8. Sınıf TEOG Deneme Sınavı 5 ::. emeği geçen bütün hocalarımdan Allah razı olsun
  13. smokeramazan

5. Sınıf Sosyal Bİlgiler 1. dönem 2. yazılı sınavı (Farklı soru türleri içerir)

5. Sınıf Sosyal Bİlgiler 1. dönem 2. yazılı sınavı (Farklı soru türleri içerir) hocam çok güzel olmuşşteşekkür ederiz...
  14. smokeramazan

5 ler deneme 3 ( İlke-İnkılap ağırlıklı )

5.sınıf deneme 3..daha çok ilke-inkılap ağırlıklı
  15. smokeramazan

8 sınıf çağdaş Türkiye yolunda ünitesi ile ilgili test

8 sınıf çağdaş Türkiye yolunda ünitesi ile ilgili test Müthiş bir paylaşım olmuşelinize sağlık hocam.teşekkürler
  16. smokeramazan

Konularda Nerelerdeyiz 26 02 2014

Konularda Nerelerdeyiz 26 02 2014 7 lerde buluşlar bitti 8 lerde Kubilay olayı bitti