Arama sonuçlarınız

1. M

18 Mart İçin Öğretmen Konuşması

Saygıdeğer müdürüm ,meslektaşlarım sevgili öğrenciler, Çanakkale Savaşı ;Tarihin içerisindeki yaprak! Sevgili öğrenciler !Yıllar önce sizin gibi okul sıralarındayken , öğretmenimizin Çanakkale Savaşını bize anlatışını hatırlıyorum... -Çocuklar demişti; o topraklar kan ile sulanmıştır.O yüzden...
  2. M

18 Mart Sunum Metni

18 Mart Sunum Metni
  3. M

vergi haftası kutlama programı

teşekkürler
  4. M

Çanakkale Türküsü

Çanakkale Türküsü
  5. M

Çanakkale Geçilmez Piyesi

Çanakkale Geçilmez
  6. M

İstiklal Marşının Açıklaması

İstiklal Marşı Korkma sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma; kurban olayım, çehreni ey nazlı hilâl Kahraman ırkıma bir gül, ne bu şiddet, bu celâl? Sana olmaz...
  7. M

İstiklal Marşının Kabulü Programı

İstiklal Marşının Kabulü Programı
  8. M

Çanakkale Zaferi Şiirleri

Çanakkale
  9. M

Türk Marşı-Yeni

Süper bir marş
  10. M

TEOG Sınav Kaygısı Sunusu

Sınav Kaygısı Sunusu
  11. M

TEOG Ya İstiklal ya Ölüm Test Soruları

Falih Rıfkı Atay'a göre; "İnönü Savaşları çete devrinden çıkan Anadolu'nun düzenli ordu ile kazandığı zaferlerdir. Unutulmamalıdır ki Birinci İnönü Savaşı cephe gerisinde orduyu isteyenler ve istemeyenler arasındaki kavga ile aynı günlerde olmuştur." Bu bilgilere göre, aşağıdakilerden hangisi...
  12. M

Sivil Savunma İle İlgili Şiirler

Sivil Savunma
  13. M

Bir Yolcuya Şiiri

Bir Yolcuya Şiiri
  14. M

Vergi Haftası

>:( vergi
  15. M

Vergi Haftası Kutlama Programı

Vergi Haftası
  16. M

Vergi Haftası İle İlgili Güzel Sözler

Vergi İle İlgili Güzel Sözler * Çağdaş uygarlık düzeyi ise hedefimiz ödenmeli vergilerimiz. * Ödemezseniz verginizi, biz çekeriz derdinizi! * Kim ki vergiyi verdi, hizmeti o hak etti. * İnsan sevgiyle, devlet vergiyle ayakta durur. * Vergide ben değil biz ilkesi; Vatanımız olsun güzellikler...
  17. M

İst5iklal Marşının Kabulü Orotoryosu

YA İSTİKLAL YA ÖLÜM ! (ORATORYO) Bir Kişi: ( ) Bahtımızdaki karanlık gün. Tüm Koro: Kötü bir gün geldi Susuverdi mehter, Susuverdi davullar Türk’ün susmaz hürriyeti, Nasıl doğar bilinmez. Kara saplı bir bıçak yüreğimize saplandı. Türk’ün susmaz hürriyet sesi Susuverdi. Dayandı vatanın bağrına...
  18. M

ÇANAKKALE ZAFERİ KONUŞMA METNİ

ÇANAKKALE ZAFERİ KONUŞMA METNİ