Arama sonuçlarınız

1. E

II.Dönem Vat Performans Görevleri

II.Dönem Vat Performans Görevleri evet ben de farkettim herkes birbirine soruyordu.ihityaçı karşıladı ise ne mutlu
  2. E

II.Dönem Vat Performans Görevleri vaktim olduğundan değil bazı şeyleri de yapmak zorunda olduğumuzdan yapıyoruz siz de bilirsiniz ki.bu ara önemli değil hocam.
  3. E

VAT.PER.II.DÖNEM
  4. E

18 MART

18 MART tekrar teşekkürler uğraştırdım sizi
  5. E

18 MART

18 MART teşekkürlerrr
  6. E

18 MART

18 MART çok teşekkür ederim ben de yeni bir analiz programı gönderdim biraz önce bir bakın eğer farklıysa gönderirseniz sevinirim çok paylaşımcı bir site valla çok sevdim o kadar takılmıyordum artık daha çok katılırım aranıza..
  7. E

18 MART

18 MART portal da yazılan msjlar ın hepsi görünmüyor siz yazıp ben cvp veremediysem kusura bakmayın hocam göremiyorum nedense
  8. E

18 MART

ANMA PROGRAMIIII
  9. E

ANALİZ

SINAV ANALİZ DEĞERLENDİRME
  10. E

Derslerim Nasıl Geçiyor?

NASIL ANLATIYORSUNUZ?? saat soruları test kitaplarında var ama ders kazanımlarında olmadığı için konularda verilmiyor.bi de sbs yok ki 6.sınıfta artık.bazı arkadaşlar sbs de çıkıyor diyor.
  11. E

Kuvayi Milliye,kongreler,mebusan Meclisinin Açılması,misakı Milli Ve İstanbulun

Kuvayi Milliye,kongreler,mebusan Meclisinin Açılması,misakı Milli Ve İstanbulun çok harika bir sunum teşekkkürler
  12. E

Cumhuriyet Bayramı İptal

bazılarının yorumlarına anlam veremedim hele ki karşımdaki kişilerin öğretmen olduğunu bilmek daha da acı.CUMHURİYET BAYRAMI NE OLURSA OLSUN KUTLANMALIYDI BUNU KUTLAMA OLARAK ALGILAMAMAK LAZIM.BU GEÇMİŞE TEŞEKKÜR BİR VEFA BORCUMUZDUR HELE Kİ BU KADAR ŞEHİTTEN SONRA.
  13. E

inkılap yetişmiyor

inkılap yetişmiyor çok güzel söylüyorsunuz bunu ispatlayalm yetişmediğini gösterelim diye kime neyi göstereceğiz ki her sene rapor da bunu belirtiyoruz zaten ne değişti.ayrıca öğrencilere yazık olacak yetişmeyen konular sbs de çıkınca öğrencinin suçu ne öyle değil mi?
  14. E

ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

Şube öğretmenler
  15. E

inkılap yetişmiyor

inkılap yetişmiyor derste etkinlik yaptırmayıp ,ders notlarını da fotokobi şeklinde dağıtırsak etkinlikleri de eve ödev şeklinde verirsek biraz da gaza basıp hızlı gidersek iş tamam yetişir.Ama nasıl yetişir o ayrı mesele.sindire sindire tarih işleyemiyoruz .tek sorun da bu değil 7.sınıfın...
  16. E

inkılap yetişmiyor

inkılap yetişmiyor O da güzelmiş siz birinci üniteyi biliyorsunuz ikinci üniteyi de siz geçen sene zaten birinci dünya savaşını gördünüz pişirip pişirip aynı şeyi önünüze koymaya gerek yok dersek 5-6 hafta kazanırız.
  17. E

2011-2012 demokrasi insan hakları ve yurttaşlık kulübü toplum hizmeti

2011-2012 demokrasi insan hakları ve yurttaşlık kulübü toplum hizmeti kadınlar için beyaz çocuklar için mavi seçtik.öğrenciler bu kampanya da küçük yaşta çalıştırılan çocukların fotoğrafları ve yazılarını bulup sunum hazırlayacak,anketler yapacak dökümanlarını toplayacak kadına yönelik şiddeti...
  18. E

2011-2012 demokrasi ve insan hakları ve yurttaşlık kulübü

2012 demokrasi yıllık planı
  19. E

2011-2012 Demokrasi İnsan Hakları ve Yurttaşlık Kulübü Yıllık Çalışma Planı

2011-2012 Demokrasi İnsan Hakları ve Yurttaşlık Kulübü Yıllık Çalışma Planı teşekkür ederiz hocam elinize sağlık yalnız alan arkadaşlar dikkat etsinler haftaları düzeltsinler ocak 1-3 hafta olacak 4.hafta tatile geliyor.haziran ve şubat düzelecek bi de....