Arama sonuçlarınız

1. S

1.ÜNİTE-Bir Kahraman Doğuyor/KAZANIMLARI DEĞERLENDİRME ve PEKİŞTİRME ETKİNLİĞİ

1.ÜNİTE-Bir Kahraman Doğuyor/KAZANIMLARI DEĞERLENDİRME ve PEKİŞTİRME ETKİNLİĞİ teşekkürler ellerinize sağlık
  2. S

TUNA yayıncılık ders kitabı soru ürtimi:Mustaf kemal Orduda konu kazanım testi 2

TUNA yayıncılık ders kitabı soru ürtimi:Mustaf kemal Orduda konu kazanım testi 2 ellerinize sağlık
  3. S

TUNA yayıncılık ders kitabı soru üretimi:I.DÜNYA SAVAŞI konu kazanım testi 3

TUNA yayıncılık ders kitabı soru üretimi:I.DÜNYA SAVAŞI konu kazanım testi 3 teşekkürler
  4. S

8_Sene Başı Seviye Tespit Sınavı

8_Sene Başı Seviye Tespit Sınavı ellerinize sağlık
  5. S

2015-2016 Sosyal Bilgiler 5. Sınıf Yıllık Planı

2015-2016 Sosyal Bilgiler 5. Sınıf Yıllık Planı teşekkürler ellerinize sağlık hangi yayınların planı ben göremedim de
  6. S

TEOG Sınavı yolunda işimize yarar çalışmalar...

TEOG Sınavı yolunda işimize yarar çalışmalar... tanımları da olsaydı tam bir teog sözlük olacakmış ellerinize sağlık
  7. S

TUNA yayıncılık ders kitabı soru üretimi:SELANİK konu kazanım testi 1

TUNA yayıncılık ders kitabı soru üretimi:SELANİK konu kazanım testi 1 sorular gayet güzel olmuş hocam sadece sorduğunuz için söyleyeyim bazı sorular diğer sütuna taşmış o kadar o da metinin uzunluğundan kaynaklı yoksa bir problem yok
  8. S

tuna ders kitabı 2015-2016

tuna ders kitabı 2015-2016 hocam likn bu herhalde https://drive.google.com/file/d/0B_BKfU6jSigiS2RETDRHWUdjYTQ/view?usp=sharing Whoops! There was a problem previewing this document. uyarısı veriyor dowland tıklayınca indiryor 712 mb herhalde
  9. S

Eski Yaşam - Maket Köy

Eski Yaşam - Maket Köy teşekkürler hocam
  10. S

1.ÜNİTE-Bir Kahraman Doğuyor/KAZANIMLARI DEĞERLENDİRME ve PEKİŞTİRME ETKİNLİĞİ

1.ÜNİTE-Bir Kahraman Doğuyor/KAZANIMLARI DEĞERLENDİRME ve PEKİŞTİRME ETKİNLİĞİ teşekkürler
  11. S

İnkılap Tarihi Atölyem-2 (Batıya Erken Açılan Kent: Selanik-2)

İnkılap Tarihi Atölyem-2 (Batıya Erken Açılan Kent: Selanik-2) (2015-2016) teşekkürler hocam bu tasarımı hangi programda yaptınız?
  12. S

İnkılap Tarihi Atölyem-1 (Batıya Erken Açılan Kent: Selanik-1)

İnkılap Tarihi Atölyem-1 (Batıya Erken Açılan Kent: Selanik-1) (2015-2016) Selanik şehrinin özellikleri ve milliyetçilik akımını ayrıntılarıyla anlatıp ardına emekle hazırlanmış sayfaları dağıttığımızda ders saatini de düşünürsek gayet yeterli ELLERİNİZE SAĞLIK devamını bekleriz
  13. S

2015 2016 Eğitim Öğretim Yılı İş Günü Takvimi

2015 2016 Eğitim Öğretim Yılı İş Günü Takvimi Teşekkürler hocam tatile başlamadan senenin takvimini vermişsiniz.
  14. S

etüt testi

etüt testi teşekkürler
  15. S

yaşayan demokrasi 15 soruluk test-İNADINA WORD-(PDF YE HAYIR:)

yaşayan demokrasi 15 soruluk test-İNADINA WORD-(PDF YE HAYIR:) teşekkürler
  16. S

Yaşayan Demokrasi Bulmaca Etkinliği

Yaşayan Demokrasi Bulmaca Etkinliği teşekkürler
  17. S

İnkılap Tarihi Bilgi Değerlendirme Soruları

İnkılap Tarihi Bilgi Değerlendirme Soruları teşekkürler
  18. S

Ünite 7: Ülkeler Arası Köprüler

Ünite 7: Ülkeler Arası Köprüler teşekkürler
  19. S

Devletler Nasıl Gelişir Konu Kazanım Testi