Arama sonuçlarınız

1. M

Türkiye'ye Yönelik Tehditler

BU SUNUYU DERS KİTABI TEMEL ALARAK HAZIRLADIM.
  2. M

Savaşta Ve Barışta Türk Ordusu

DERS KİTABINDAN FADALANARAK HAZIRLADIĞIM BİR SUNUDUR.
  3. M

6.ünite Dış Politika Konuları

DERS KİTABINA BAĞLI KALANARAK HAZIRLADIĞIM BİR ÇALIŞMADIR.
  4. M

Çağdaş Türkiye Yolunda Adımlar Test Soruları 2

ÇAĞDAŞ TÜRKİYE ADIMLAR ÜNİTESİ İÇİN DEĞİŞİK KİTAPLARDAN TARAYICI VASITASIYLA HAZIRLADIĞIM KARMA BİR TESTDİR..SBS VE YENİ MÜFREDATA UYUMLUDUR.19 SORUDAN OLUŞAN BİR TEST VE CEVAP ANAHTARI EKLİDİR.
  5. M

Çağdaş Türkiye Yolunda Adımlar Ünitesi Test Soruları

ÇAĞDAŞ TÜRKİYE ADIMLAR ÜNİTESİ İÇİN DEĞİŞİK KİTAPLARDAN TARAYICI VASITASIYLA HAZIRLADIĞIM KARMA BİR TESTDİR.20 SORUDAN OLUŞMAKTADIR.SBS VE YENİ MÜFREDATA UYUMLUDUR.20 SORUDAN OLUŞAN BİR TEST VE CEVAP ANAHTARI EKLİDİR.
  6. M

İnkılaplar Konu Testi

İnkılaplar Konu Testi Teşekkür Ederim
  7. M

Anadolu Selçuklu Devleti Ve Haçlı Seferleri

TÜRKİYE TARİHİNDEN KURULAN İLK TÜRK DEVLETLER, ANADOLU SELÇUKLU DEVLETİ, HAÇLI SEFERLERİNİ KAPSAYAN 21 SORUDAN OLUŞAN BİR TESTTİR.BİR KAÇ KİTAPTAN TARYICI SAYESİNDE KARIŞTIRARAK HAZIRLADIM UMARIM BEGENİRSİNİZ.
  8. M

Gönül Köprüsü Ne Oldu

Ben de görev aldım milli eğitimden yolluk ile ilgili yevmiye bile yaptılar tahakkuku hazırladılar 10 gün içinde alırsın dediler ama hala para yok anlayacağınız gönül küprüsü oldu ızdırap körüsü.
  9. M

7.sınıf Nüfus İle İlgili Yeni Müfredata Uygun 25 Soruluk Test

GRAFİK  VE ŞEKİL YORUMLAMA AĞIRLIKLİ NÜFUS İLE İLGİLİ BİR TEST TAMAMEN ORJİNALDİR. CEVAPLARI EN SONA EKLENMİŞTİR. Düzeltme: Çalışmanızın boyutunu küçülterek tekrar yayınlıyorum Orjinal boyutu 7.29 mb  Şimdiki boyutu 2.7mb                Sosyal Bilgiler Öğretmeni
  10. M

Genelge Ve Kongreler İle İlgili Hangisi Yanlış Etkinliği

milli mücadele dönmeinin hazırlık çalışmalarını kapsayan bir etkinlik tablo içindeki bilgileren hangisnin yanlış olduğunu bulmaya yönelik bir etkinlik.
  11. M

8.sınıf İnkılap Tarihi 1.ve 2.ünite Karışık Test Yeni Müfredata Uygun

yeni müfredata uygun test cevap anahtarı testin altına eklenmiştir. ilgilenen arkadaşlar kullanabilir.
  12. M

Yurdumuzun İşgaline Tepkiler 2. Ünite Test Soruları

2.ünite ile ilgili yeni müfredata uygun test alıntıdır. Milli Uyanış İşgallere Karşı Tepkiler Milli Uyanış İşgallere Karşı Tepkiler 2
  13. M

Paraleller

selami kardeş birde bunun şifresini yazsan daha güzel olacak hem bizde bakardık nasıl bir çalışma olduğuna
  14. M

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı

10 kasım Atatürk'ü anma programı konuşma metni şiirleri ile hazırlanmış bir programdır.tamamen orjinaldır.
  15. M

Barış Antlaşması Mı ? Ölüm Fermanı Mı?

sen de ilgilendiğin için sağol kardeş
  16. M

Barış Antlaşması Mı ? Ölüm Fermanı Mı?

SERV BARIŞ ANTLAŞMASI İLE İLGİLİ YAPTIĞIM BİR SUNU ÇALIŞMASI
  17. M

Genelge Ve Kongreler İle İlgili Bir Tablo Çalışması

KARDEŞİM ASIL BEN TEŞEKKÜR EDERİM İLGİLİNDİĞİN İÇİN
  18. M

1.dünya Savaşı Ve Sonrası İle İle İlgil Test 20 Soruluk

1.DÜNYA SAVAŞI VE SONRASI MONDROS ATEŞKES ANTLAŞMASI CEMİYETLERİ KAPSIYOR
  19. M

Genelge Ve Kongreler İle İlgili Bir Tablo Çalışması

genelge ve kongreler ile ilgili bir tablo çalışması umarım begenirsiniz .