Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇAĞDAŞ TÜRKİYE ADIMLAR ÜNİTESİ İÇİN DEĞİŞİK KİTAPLARDAN TARAYICI VASITASIYLA HAZIRLADIĞIM KARMA BİR TESTDİR..SBS VE YENİ MÜFREDATA UYUMLUDUR.19 SORUDAN OLUŞAN BİR TEST VE CEVAP ANAHTARI EKLİDİR.
ÇAĞDAŞ TÜRKİYE ADIMLAR ÜNİTESİ İÇİN DEĞİŞİK KİTAPLARDAN TARAYICI VASITASIYLA HAZIRLADIĞIM KARMA BİR TESTDİR.20 SORUDAN OLUŞMAKTADIR.SBS VE YENİ MÜFREDATA UYUMLUDUR.20 SORUDAN OLUŞAN BİR TEST VE CEVAP ANAHTARI EKLİDİR.
TÜRKİYE TARİHİNDEN KURULAN İLK TÜRK DEVLETLER, ANADOLU SELÇUKLU DEVLETİ, HAÇLI SEFERLERİNİ KAPSAYAN 21 SORUDAN OLUŞAN BİR TESTTİR.BİR KAÇ KİTAPTAN TARYICI SAYESİNDE KARIŞTIRARAK HAZIRLADIM UMARIM BEGENİRSİNİZ.
Ben de görev aldım milli eğitimden yolluk ile ilgili yevmiye bile yaptılar tahakkuku hazırladılar 10 gün içinde alırsın dediler ama hala para yok anlayacağınız gönül küprüsü oldu ızdırap körüsü.
GRAFİK VE ŞEKİL YORUMLAMA AĞIRLIKLİ NÜFUS İLE İLGİLİ BİR TEST TAMAMEN ORJİNALDİR. CEVAPLARI EN SONA EKLENMİŞTİR.
Düzeltme: Çalışmanızın boyutunu küçülterek tekrar yayınlıyorum Orjinal boyutu 7.29 mb Şimdiki boyutu 2.7mb
Sosyal Bilgiler Öğretmeni
milli mücadele dönmeinin hazırlık çalışmalarını kapsayan bir etkinlik tablo içindeki bilgileren hangisnin yanlış olduğunu bulmaya yönelik bir etkinlik.