Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu sorunun cevabı nedir?
Arkadaşlar merhaba. Turizmin en fazla geliştiği yer Marmara sonra Akdeniz sonra da Ege'dir. Cevap Akdeniz oluyor yani. diğer sorunun cevabı ise D şıkkı, yani Ümit Burnu'nun bulunması- keşiflerle ilgilidir.
Bolu Atatürk İÖO Sosyal Bilgiler Dersliği
Çok sağolun hocam. ama maalesef bu öğretim yılında sınıf sistemine geçtik. artık dersliğim yok. Maalesef kapı tasarımımı bile çıkardılar. Nasip değilmiş.
arkadaşlar ben de kapıya böyle bir çalışma yaptım. önce çeşitli resimler buldum daha sonra afiş hazırlayan yerelere götürdüm ve onlar tasarımını yaptılar. getirip kapıya yapıştırdım. bu arada seray ablam ben sana kapıya afiş yaptırdığımı söyledim mi canım
Alan Değişikliği Anketi
sınıf öğretmeni olup branşa geçen hele de emekliliğine bir kaç yıl kalmış olanlara şaşıyorum . olan öğrencilere olacak. gerçi öğrenciyi düşünen kim acaba
Sosyal Bilgiler Öğretmenleri yüksek lisans yapıyor mu?
Ben de yüksek lisansımı tezli olarak 2008 yılında sosyal bilgiler bölümünde bitirdim. doktora yaparım dedim nasip olmadı. şu an ek derslerimizi %5 zamlı alacağız. birkaç ay önce de uzman öğrt lik hakkı için dava açtım sonucunu bekliyorum...
Size aynen katılıyorum hocam. Dersliğimin fotoğraflarını yeni dersliğe geçtiğimiz sene bu sitemizde kayıtlı arkadaşların fikirlerinden yola çıkarak tasarladım. Kesinlikle derslik sistemi olmalı diye düşünüyorum..Kapı maliyeti 120 olabilir tam olarak...