Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

MEB Kazanım Testleri

2014-2015 Döneminde yayınlanan MEB kazanım testleri. TEOG Sınavına kadar olan toplam 21 testin toplu halidir.
  2. erkanisanmaz

Nüfusun Nitelikleri ve Nüfus Sayımları Video

! No longer available Buradan İndir
  3. erkanisanmaz

Sosyal Bilgiler 7 Atölyem-9 ( Nüfus Yoğunluğu ) (2015-2016)

Özellikle yetiştirme kurslarında kullanabileceğiniz 3 aşamadan oluşan yepyeni bir çalışma. İlk aşamada konunun kısa özeti, ikinci aşama konuyla ilgili etkinlik ve üçüncü aşama da kazanım değerlendirme testinden oluşuyor. Kişisel kullanım içindir. TELİF HAKLARI İLE KORUNDUĞUNDAN TİCARİ AMAÇLI...
  4. erkanisanmaz

8. Sınıf MEB Yetiştirme Kursları Yaprak Testi 7 (Milli Uyanış 4)

Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmeleri Genel Müdürlüğü Destekleme ve Yetiştirme Kursu Test İndir
  5. erkanisanmaz

2 Zengin Kültürümüz Sunusu

5. sınıf 2. ünite "2. Ülkemizin çeşitli yerlerindeki kültürel özelliklere örnekler verir. 3. Ülkemizin çeşitli yerleri ile kendi çevresinin kültürel özelliklerini benzerlikler ve farklılıklar acısından karşılaştırır. 4. Kültürel öğelerin, insanların bir arada yaşamasındaki önemini açıklar."...
  6. erkanisanmaz

MEB Yetiştirme Kursları Yaprak Testi 2 (Sosyal Bilgiler Öğreniyorum 2)

Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmeleri Genel Müdürlüğü Destekleme ve Yetiştirme Kursu Testi Tıklayınız
  7. erkanisanmaz

5. Sınıf MEB Yetiştirme Kursları Yaprak Testi 2 (Adım Adım Türkiye 1)

Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmeleri Genel Müdürlüğü Destekleme ve Yetiştirme Kursu Testi Tıklayınız
  8. erkanisanmaz

2.ünite soru cevap

2.ünite soru cevap Taa 1999'da yaptığım günlük planlardan düzenlemiştim. O günleri hatırladım birden
  9. erkanisanmaz

8. Sınıf MEB Yetiştirme Kursları Yaprak Testi 6 (Milli Uyanış 3)

Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmeleri Genel Müdürlüğü Destekleme ve Yetiştirme Kursu Test İndir
  10. erkanisanmaz

8. Sınıf MEB Yetiştirme Kursları Yaprak Testi 5 (Milli Uyanış 2)

11. erkanisanmaz

Sosyal Bilgiler 7 Atölyem-7 (Atatürk ve İletişim) (2015-2016)

Özellikle yetiştirme kurslarında kullanabileceğiniz 3 aşamadan oluşan yepyeni bir çalışma. İlk aşamada konunun kısa özeti, ikinci aşama konuyla ilgili etkinlik ve üçüncü aşama da kazanım değerlendirme testinden oluşuyor. Kişisel kullanım içindir. TELİF HAKLARI İLE KORUNDUĞUNDAN TİCARİ AMAÇLI...
  12. erkanisanmaz

8. Sınıf İnkılap Tarihi Tuna Yayınları Öğretmen Kılavuz Kitabı

8. Sınıf İnkılap Tarihi Tuna Yayınları Öğretmen Kılavuz Kitabı indir
  13. erkanisanmaz

7. Sınıf Sosyal Bilgiler Tuna Yayınları Öğretmen Kılavuz Kitabı

7. Sınıf Sosyal Bilgiler Tuna Yayınları Öğretmen Kılavuz Kitabı http://uzaktanegitim.meb.gov.tr/EDersKitabi/faces/index.xhtml
  14. erkanisanmaz

6. Sınıf Sosyal Bilgiler Yakınçağ yayınları Öğretmen Kılavuz Kitabı

6. Sınıf Sosyal Bilgiler Yakınçağ yayınları Öğretmen Kılavuz Kitabı http://uzaktanegitim.meb.gov.tr/EDersKitabi/faces/index.xhtml
  15. erkanisanmaz

5. Sınıf Sosyal Bilgiler Öğretmen Kılavuz Kitabı

5. Sınıf Sosyal Bilgiler Öğretmen Kılavuz Kitabı http://uzaktanegitim.meb.gov.tr/EDersKitabi/faces/index.xhtml
  16. erkanisanmaz

Hakların Aranması Sunusu

"4. Bir soruna getirilen çözümlerin hak, sorumluluk ve özgürlükler temelinde olması gerektiğini savunur." kazanımı için hazırlanan sunudur.
  17. erkanisanmaz

2015-2016 8.Sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Ata. Yetiştirme Kursu Planı (MEB)

2015-2016 8.Sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Ata. Yetiştirme Kursu Planı (MEB) Batı cephesi dahil deil hocam