Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

Müfredatı Nasıl Yetiştirdiniz

TEOG sınavında bizden müfredatın yetiştirilmesi isteniyor. Öyle yada böyle yetiştirdik. Bakalım kimler nasıl yetiştirebilmiş.
  2. erkanisanmaz

Erkan İSANMAZ

Erkan İSANMAZ HEm tamamına hem de daha günceline aşağıdan ulaşabilirsiniz http://www.sosyalbilgiler.biz/forum/sosyalbilgiler(-biz)-ders-cd-6/2015-2016-akilli-tahta-uyumlu-sosyal-bilgiler-seti/
  3. erkanisanmaz

TEOG Benzer Sorularımız

TEOG Benzer Sorularımız Bende sıkıntı yok görebiliyorum Ayrıca eklenti olarak ta ilk mesaja ekledik.
  4. erkanisanmaz

TEOG Benzer Sorularımız

TEOG sınavında yakaladığımız bazı sorular
  5. erkanisanmaz

Meb TEOG İçin Öğretmenleri, Öğrencileri ve Velileri Uyardı

MEB'den Ortak Sınavlarda Öğrenci, Öğretmen ve Veli Bilgilendirme Rehberleriyle Öğretmenleri, Öğrencileri ve Velileri Uyardı Eğitim sistemimizin amacı; öğrencilerimizin başarılı olduğu alanlarda eğitim alması ve eğitim yaşantısından elde ettikleri kazanımlar yolu ile hayatta başarılı...
  6. erkanisanmaz

EBA Nüfüs Dağılışını Etkileyen Doğal Faktörler

Yaşadığımız Yerler- Nüfüs Dağılışını Etkileyen Doğal Faktörler İndir
  7. erkanisanmaz

Akıllı Defterlerin Akıllı Tahta Programı

Akıllı Defterlerin Akıllı Tahta Programı Hocam steye girip ücretsiz öğretmen üyeliği oluşturuyorsunuz. Sizin mailinize ve telefonunuza aktivasyon kodu gelecektir. Siteye giriş yapıp ilgili exe dosyasını indiriyorsunuz. Nerede kullanacaksanız oraya yükleyip bir kereliğine aktivasyon kodunu...
  8. erkanisanmaz

Kitle İletişim Araçları, Atatürk ve İletişim - EBA

Gazete; Günlük basımı gerçekleşen görsele de hitap eden yazılı iletişim aracıdır. En son haberlere ilişkin bilgiler içerir. İnternet; Şimdilerde kullanılan en hızlı bilgi kaynağıdır. Son 10 yıla nazaran internette oldukça gelişim kaydettik. Hatta artık insanlar dünyanın bir ucundayken diğer...
  9. erkanisanmaz

6. Sınıf MEB Yetiştirme Kursları Yaprak Testi 8 (Ülkemizin Kaynakları)

Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmeleri Genel Müdürlüğü Destekleme ve Yetiştirme Kursu Testi İndir
  10. erkanisanmaz

Kitap İnceleme Başvuruları Yeniden Başladı

MEB 2012 yılında başlayan kitap inceleme uygulamasına daha çok öğretmenin katılması için yeniden başvuruları almaya başladı. KIDEM YILI 5 YILDAN FAZLA OLAN ÖĞRETMENLER BAŞVURABİLECEK MEB geçtiğimiz günlerde "Ders kitapları ve eğitim araçları yönetmeliği" değiştirerek kıdem yılı 5 yıldan...
  11. erkanisanmaz

2. TEOG Elektronik Sınavı Başladı

İkinci elektronik değerlendirme sınavı başladı Destekleme ve yetiştirme kurslarına devam eden 8´inci sınıf öğrencilerinin kazanım durumlarını görebilmeleri amacıyla elektronik değerlendirme sınavının ikinci uygulaması başladı. 8´inci sınıf öğrencileri, bugünden itibaren 21 Kasım 2015´e kadar...
  12. erkanisanmaz

5. Sınıf MEB Yetiştirme Kursları Yaprak Testi 8 (Ürettiklerimiz 2)

Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmeleri Genel Müdürlüğü Destekleme ve Yetiştirme Kursu Testi İndir
  13. erkanisanmaz

TEOG'da Görevli Olmayan Öğretmenler Ne Yapacak?

Geçen yıl uygulanan Teog sınavında görevli olmasa bile Öğretmenlerin okula gidip imza atması bu sene de geçerlidir. Yani Teog'da görevli olsanız da olmasanız da 8.30'da okulunuzda olmanız gerekiyor. Meb'in yayınladığı genelgede; Ortak sınavların yapıldığı günlerde okulda derslerin yapılmayacağı...
  14. erkanisanmaz

7. Sınıf MEB Yetiştirme Kursları Yaprak Testi 7 (Türk Tarihinde Yolculuk 3)

15. erkanisanmaz

İletişim ve İnsan İlişkileri - EBA

İLETİŞİM İletişim:Duygu düşünce ve bilgilerimizin herhangi bir yolla başkalarına aktarılmasına ve paylaşılmasına iletişim denir İletişimde olum tutum ve davranışlar -Empati kurmak -Etkili dinlemek -Farklılıklara saygılı olmak -Kendini doğru ifade etmek -Etkili reddetmek -Göz teması kurmak...
  16. erkanisanmaz

6. Sınıf MEB Yetiştirme Kursları Yaprak Testi 7 (İpek Yolunda Türkler 3)

17. erkanisanmaz

5. Sınıf MEB Yetiştirme Kursları Yaprak Testi 7 (Ürettiklerimiz 1)

18. erkanisanmaz

MEB Yetiştirme Kursları Yaprak Testi 6 (Türk Tarihinde Yolculuk 2)

19. erkanisanmaz

6. Sınıf MEB Yetiştirme Kursları Yaprak Testi 6 (İpek Yolunda Türkler 2)