Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

ŞANLIURFA LGS DENEME SINAVLARI 2

DENEME SINAVI 2 2. DENEME SINAVI CEVAP ANAHTARI
  2. erkanisanmaz

ŞANLIURFA LGS DENEME SINAVLARI 1

DENEME SINAVI 1 1. DENEME SINAVI CEVAP ANAHTARI
  3. erkanisanmaz

Müslüman Bilim Adamları Afişi

Müslüman Bilim Adamları ile ilgili bir afiştir Alıntıdır.
  4. erkanisanmaz

Teknolojinin Zararları Videosu

Teknoloji bağımlılığının zararları
  5. erkanisanmaz

Teknolojinin Sosyal Etkileri

Sosyal Bilgiler 5. Sınıf SB.5.4.1. Teknoloji kullanımının sosyalleşme ve toplumsal ilişkiler üzerindeki etkisini tartışır. kazanımı için hazırlanan sunudur. 27 Ocak 2020'de güncellenmiştir.
  6. erkanisanmaz

E-zümre Oluşturma Videosu

7. erkanisanmaz

31 Ocak 2018 Değişen Okul öncesi ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği Değerlendirmesi

MEB Değişen Okul öncesi ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği Değerlendirmesi (31 Ocak 2018 tarihli ve 30318 sayılı Resmi Gazete) Okul öncesi ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde Neler Değişti? MEB Değişen Okul öncesi ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği Değerlendirmesi (31 Ocak 2018 tarihli ve...
  8. erkanisanmaz

SATIN ALDIĞIMIZ MAL VEYA HİZMETLER AYIPLI ÇIKARSA NE YAPMALIYIZ?

Satın alınan mal veya hizmet; Taraflarca kararlaştırılmış olan örnek ya da modele uygun değilse, Objektif olarak sahip olması gereken özellikleri taşımıyorsa, Sözleşmeye aykırı ise, Ambalajında, etiketinde, tanıtma ve kullanma kılavuzunda, internet portalında ya da reklam ve ilanlarında yer...
  9. erkanisanmaz

Güvenli İnternet Kullanımı Sunumu

"SB.5.4.3. Sanal ortamı kullanırken güvenlik kurallarına uyar." kazanımı için hazırlanmış sunumdur. 25 Kasım 2020'de güncellenmiştir.
  10. erkanisanmaz

e-Zümre Gündem Maddelerine Göre Sosyal Bilgiler Zümre Toplantısı

e-müfredat sistemi için istenen e-zümre gündem maddelerine göre hazırlanmış II. Dönem Sosyal Bilgiler Zümresidir.
  11. erkanisanmaz

6. Sınıf Sosyal Bilgiler Panoları

6. sınıf panoları
  12. erkanisanmaz

SOSYAL BİLGİLER DERSİ ÖĞRETİM PROGRAMI 2018

SOSYAL BİLGİLER DERSİ ÖĞRETİM PROGRAMI (İlkokul ve Ortaokul 4, 5, 6 ve 7. Sınıflar) Sosyal Bilgiler Müfredatı İndir
  13. erkanisanmaz

T.C.İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK DERSİ ÖĞRETİM PROGRAMI 2018

2018-2019 Eğitim Öğretim yılından itibaren uygulanacak olan 8. sınıf müfredat programıdır. T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK DERSİ ÖĞRETİM PROGRAMI (Ortaokul 8. Sınıf) Yeni Mufredat Programı İndir
  14. erkanisanmaz

Öğretmenlerimizle 2023'e Eğitici Eğitimi

Bana da başvuru için mesaj gelmişti. İncelememiştim
  15. erkanisanmaz

Göktürk Alfabesi yazı Fontu

Göktürk alfabesi yazı fontudur. Aşağıdaki linkten Göktürkçe yazı tipini indirdikten sonra winrardan çıkarıyoruz Ardından sırası ile Bilgisayar‘a tıkladıktan sonra C sabit sürücüsüne giriş yapıyoruz. Daha sonra ise, o bölümde yer alan Windows adlı klasöre tıklıyoruz. Ve yazı tipimize ait...
  16. erkanisanmaz

Öğretmenlerin Dönem Sonunda Yapması Gereken İşlemler

Dönem sonu yaklaşırken mesleğe yeni başlayan öğretmenlerimiz ve yönetmelikte yapılan değişikliklerden haberdar olmayan öğretmenlerimiz için dönem sonu yapılacak iş ve işlemler hakkında kısa bilgi notları hazırladık. Dönem sonu karneleri ve ilgili belge ve evrakları e-okul sistemi üzerinden...
  17. erkanisanmaz

Nüfus ve Yerleşmeyi Etkileyen Sebepler

Nüfusun ve yerleşmenin dağılışını etkileyen doğal ve beşeri sebepler ile ilgili resimlerdir.
  18. erkanisanmaz

Sosyal Bilgiler 5. Sınıf 1. Dönem 2. Yazılı Sınavı

5. sınıf Sosyal Bilgiler yazılısı
  19. erkanisanmaz

Sosyal Bilimler Arşivi Tarih Kitaplığı

https://yadi.sk/d/ukpkHHjqrnJvM Sosyal Bilimler Arşivi Tarih Kitaplığı