Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

Telif ve Patent Hakkı

"SB.6.4.4. Telif ve patent hakları saklı ürünlerin yasal yollardan temin edilmesinin gerekliliğini savunur. kazanımı için hazırlanan sunudur. 25 Kasım 2020 tarihinde güncellenmiştir.emeğe saygı
  2. erkanisanmaz

batı cephesi şarkı

Emeklerinize sağlık hocam.
  3. erkanisanmaz

Kil Tabletten Akıllı Tablete

"SB.7.4.1. Bilginin korunması, yaygınlaştırılması ve aktarılmasında değişim ve sürekliliği inceler." kazanımı için hazırlanan sunudur. 21 Şubat 2021 tarihinde güncellenmiştir. https://drive.google.com/file/d/1_tqPGdwgaY5uL1B-rz1t2MngqL9BO5JT/view?usp=sharing
  4. erkanisanmaz

Sosyal Bilgiler kampı?

Hocam bildiğim kadarı ile öyle bir yer yok.
  5. erkanisanmaz

Sağlık Alanında Yenilikler

"İTA.8.4.7. Atatürk Dönemi’nde sağlık alanında yapılan çalışmaları devletin temel görevleri ile ilişkilendirir." kazanımı için hazırlanan sunudur. 25 Kasım 2020 tarihinde güncellenmiştir.
  6. erkanisanmaz

Ekonomi Alanında Yenilikler

"İTA.8.4.6. Ekonomi alanında meydana gelen gelişmeleri kavrar." kazanımı için hazırlanan sunudur. Türkiye İktisat Kongresi 17 Şubat 1923 Tarım Alanında Yapılan Çalışmalar Atatürk Orman Çiftliği Aşar Vergisinin Kaldırılması 1925 Sanayi Alanında Yapılan Çalışmalar Denizcilik Alanında Yapılan...
  7. erkanisanmaz

Bilimsel Araştırma Basamakları

"SB.6.4.3. Bilimsel araştırma basamaklarını kullanarak araştırma yapar." kazanımı için hazırlanan sunudur. 25 Kasım 2020 tarihinde güncellenmiştir.
  8. erkanisanmaz

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem Sosyal Bilgiler Zümre Toplantısı

2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SIDIKA ÇALIŞKAN ORTAOKULU II. KANAAT DÖNEMİ SOSYAL BİLGİLER ve TÜRKİYE CUMHURİYETİ İNKILÂP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK DERSLERİ ZÜMRE ÖĞRETMENLERİ TOPLANTISI
  9. erkanisanmaz

Toplumsal Alanda Yapılan İnkılaplar

"İTA.8.4.5. Toplumsal alanda yapılan inkılapları ve meydana gelen gelişmeleri kavrar." kazanımı için hazırlanan sunudur. Tekke ve Zaviyelerin Kapatılması Kılık Kıyafet Alanında Yenilikler Takvim Saat ve Ölçülerde Değişiklik Hafta Sonu Tatilinde Değişiklik Soyadı Kanunu Kadınlara Siyasi Haklar...
  10. erkanisanmaz

Eğitim ve Kültür Alanında İnkılaplar

İTA.8.4.4. Eğitim ve kültür alanında yapılan inkılapları ve gelişmeleri kavrar. kazanımı için hazırlanan sunudur. Tevhidi Tedrisat Kanunu 3 Mart 1924 Harf İnkılabı 1 Kasım 1928 Millet Mektepleri Türk Tarih Kurumu Türk Dil Kurumu Üniversite Reformu Sanat, Spor Alanında Yenilikler gibi konular...
  11. erkanisanmaz

Hukuk Alanında Yenilikler

"İTA.8.4.3. Hukuk alanında meydana gelen gelişmelerin toplumsal hayata yansımalarını kavrar." kazanımı için hazırlanmıştır. 25 Kasım 2020 tarihinde güncellenmiştir.
  12. erkanisanmaz

Siyasi Alanda Yapılan Yenilikler

"İTA.8.4.2. Siyasi alanda meydana gelen gelişmeleri kavrar." kazanımı için hazırlanmış sunudur. Saltanatın Kaldırılması Ankara'nın Başkent Olması Cumhuriyetin İlanı Halifeliğin Kaldırılması Şeriye ve Evkaf Vekaletinin Kaldırılması Erkanı Harbiye Vekaletinin Kaldırılması 1924 Anayasası konuları...
  13. erkanisanmaz

Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınava Yönelik Ocak Ayı Örnek Soruları

Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınava Yönelik Ocak Ayı Örnek Soruları Yayımlandı Ocak Ayı Sayısal Bölüm Örnek Soruları İçin Tıklayınız Ocak Ayı Sözel Bölüm Örnek Soruları İçin Tıklayınız
  14. erkanisanmaz

Atatürk İlkeleri

"İTA.8.4.1. Çağdaşlaşan Türkiye’nin temeli olan Atatürk ilkelerini açıklar." kazanımı için hazırlanmıştır. Cumhuriyetçilik, Milliyetçilik, Halkçılık, Laiklik, Devletçilik ve İnkılapçılık ilkelerinin özellikleri, anahtar kelimeleri, bu ilkeler doğrultusunda yapılan yenilikler Atatürkün ilkeler...
  15. erkanisanmaz

İsme Özel Kitap Ayraçları

Karne hediyesi olarak kitap ayraçları
  16. erkanisanmaz

Kurtuluş Savaşının Edebiyat ve Sanata Etkisi

"İTA.8.3.7. Millî Mücadele Dönemi’nin siyasi, sosyal ve kültürel olaylarının sanat ve edebiyat ürünlerine yansımalarına kanıtlar gösterir."" kazanımı için hazırlanan sunudur. 25 Kasım 2020 tarihinde güncellenmiştir.
  17. erkanisanmaz

Kurtuluş Savaşı Dönemini Anlatan Sanat ve Edebiyat Eserleri

Çalışma bana ait değildir. Kime ait olduğunu bilmediğim için kaynak veremiyorum.
  18. erkanisanmaz

Lozan Barış Antlaşması

"İTA.8.3.6. Lozan Antlaşması’nın sağladığı kazanımları analiz eder." kazanımı için hazırlanan sunudur. 25 Kasım 2020 tarihinde güncellenmiştir.
  19. erkanisanmaz

Hayalimdeki Gelecek

SB.6.4.2. Bilimsel ve teknolojik gelişmelerin gelecekteki yaşam üzerine etkilerine ilişkin fikirler ileri sürer." kazanımı için hazırlanan sunudur. Sunu içinde videolar da olduğu için boyutu büyüktür. 21 Şubat 2021'de güncellenmiştir...
  20. erkanisanmaz

Sosyal Bilimler ve Toplum

SB.6.4.1. Sosyal bilimlerdeki çalışma ve bulgulardan hareketle sosyal bilimlerin toplum hayatına etkisine örnekler verir. kazanımı için hazırlanan sunudur. 27 Ocak 2021'de güncellenmiştir.