Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

Uzman Öğretmenlik 2.MODÜL: ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME

Uzman Öğretmenlik için Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Nihat KARABEK Hocamızın hazırlanmış olduğu Modül Özetleri 2.MODÜL: ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME Konu Özetleri 4-UZMANLIK NOTLARI.pdf [68 - 77 Arası] - 3 Sayfa pdf (28-30) 5-UZMANLIK NOTLARI.pdf [77 - 87 Arası] - 3 Sayfa pdf (31-33) 6-UZMANLIK...
  2. erkanisanmaz

Uzman Öğretmenlik 1.MODÜL: ÖĞRENME VE ÖĞRETME SÜREÇLERİ

Uzman Öğretmenlik için Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Nihat KARABEK Hocamızın hazırlanmış olduğu Modül Özetleri Konu Özetleri 1- UZMANLIK NOTLARI.pdf [01-60 Arası] - 17 Sayfa pdf (1-17) 2- UZMANLIK NOTLARI.pdf [60-67 Arası] - 5 Sayfa pdf [Son 3 Sayfası 1. Modül Değerlendirme Notları] (18-22)...
  3. erkanisanmaz

Sosyal Bilgiler Sene Başı Zümre Toplantısı

2022-2023 Sosyal Bilgiler 1. Dönem zümre toplantısıdır.
  4. erkanisanmaz

Uzman Öğretmenlik Modül 9 Özeti - Salih Öz

Salih Öz hocamızın 9. Modül için hazırladığı pdf özetidir.
  5. erkanisanmaz

Uzman Öğretmenlik Modül 8 Özeti - Salih Öz

Salih Öz hocamızın 8. Modül için hazırladığı pdf özetidir.
  6. erkanisanmaz

Uzman Öğretmenlik Modül 7 Özeti - Salih Öz

Salih Öz hocamızın 7. Modül için hazırladığı pdf özetidir.
  7. erkanisanmaz

Uzman Öğretmenlik Modül 6 Özeti - Salih Öz

Salih Öz hocamızın 6. Modül için hazırladığı pdf özetidir.
  8. erkanisanmaz

Uzman Öğretmenlik Modül 5 Özeti - Salih Öz

Salih Öz hocamızın 5. Modül için hazırladığı pdf özetidir.
  9. erkanisanmaz

Uzman Öğretmenlik Modül 4 Özeti - Salih Öz

Salih Öz hocamızın 4. Modül için hazırladığı pdf özetidir.
  10. erkanisanmaz

Uzman Öğretmenlik Modül 3 Özeti - Salih Öz

Salih Öz hocamızın 3. Modül için hazırladığı pdf özetidir.
  11. erkanisanmaz

Uzman Öğretmenlik Modül 2 Özeti - Salih Öz

Salih Öz hocamızın 2. Modül için hazırladığı pdf özetidir.
  12. erkanisanmaz

Uzman Öğretmenlik Modül 1 Özeti - Salih Öz

Salih Öz hocamızın 1. Modül için hazırladığı pdf özetidir.
  13. erkanisanmaz

Uzman Öğretmenlik Kavram Haritaları 9

Osman Cem Çakmak hocamızın kavram haritalarının 9. sudur. Yeşil Çatıların Başlıca Çevresel İşlev ve Yararları Sürdürülebilir Kalkınmanın Çevresel Boyutu Sürdürülebilir Kalkınmanın Sosyal Boyutu Sürdürülebilir Kalkınmanın Ekonomik Boyutu İletişimin Ögeleri İletişim Süreçleri İletişim Becerileri...
  14. erkanisanmaz

Uzman Öğretmenlik Kavram Haritaları 8

Osman Cem Çakmak hocamızın kavram haritalarının 8. sidir. Kapsayıcı Pedagoji Kapsayıcı Eğitim ve dezavantajlı Gruplar Ayrımcılığın Nedenleri ve Türleri Kapsayıcı Öğretmen Yeterlilikleri Eğitim Ortamlarında Kapsayıcılık Kapsayıcı Eğitimin Kalite Paydaşları konularını içermektedir.
  15. erkanisanmaz

Uzman Öğretmenlik Deneme Sınavı 7

Uzman Öğretmenlik Deneme Sınavı 7 Cevap Anahtarı içindedir.
  16. erkanisanmaz

Uzman Öğretmenlik Deneme Sınavı 8

Uzman Öğretmenlik Deneme Sınavı 8 Cevap Anahtarı içindedir.
  17. erkanisanmaz

Uzman Öğretmenlik Geniş Özet 7 - Eğitim Sisteminin Ögeleri

Osman Cem Çakmak hocamızın Uzman ve Başöğretmenlik için hazırladığı geniş özet serisinin 7. sidir. Eğitim Sisteminin Hedefleri Eğitim Sisteminin Ögeleri Ölçme Türleri konularına ait özettir.
  18. erkanisanmaz

Uzman Öğretmenlik Geniş Özet 6 - Öğretim İlkeleri

Osman Cem Çakmak hocamızın Uzman ve Başöğretmenlik için hazırladığı geniş özet serisinin 5. sidir. Öğretim ilkelerine ait Hedefe Uygunluk Öğrenciye Görelik Öğrenci Düzeyine Uygunluk Hayatilik Transfer Yaparak Yaşayarak Öğrenme Ekonomomiklik Aktüalite (Güncellik) Açıklık (Ayanilik) Somuttan...
  19. erkanisanmaz

Uzman Öğretmenlik Geniş Özet 5 - Öğretim Stratejileri

Osman Cem Çakmak hocamızın Uzman ve Başöğretmenlik için hazırladığı geniş özet serisinin 5. sidir. Öğretim stratejilerine ait Sunuş Yoluyla Öğretim Buluş Yoluyla Öğretim Araştırma-İnceleme Yoluyla Öğretim Tam Öğrenme Stratejisi Eğitimde Güncel Yaklaşımlar Proje Tabanlı Öğretim Probleme Dayalı...
  20. erkanisanmaz

Uzman Öğretmenlik Kavram Haritaları 7

Osman Cem Çakmak hocamızın kavram haritalarının 7. sidir. Kapsayıcı Eğitimin Bileşenleri Kapsayıcı Eğitimin Temel Kavramları Kapsayıcı Eğitime Yönelik Uluslararası Yasal Düzenlemeler Kapsayıcı Eğitime Yönelik Ulus Yasal Düzenlemeler Bireysel Farklılıklar Kapsayıcı Eğitim Ortamlarında Katılımı...