Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

Uzman Öğretmenlik Deneme Sınavı 14

Osman Cem Çakmak hocamızın hazırladığı Uzman Öğretmenlik Deneme Sınavı 14 Cevap Anahtarı içindedir.
  2. erkanisanmaz

Uzman Öğretmenlik MEB Örnek Soruları

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRETMENLİK KARİYER BASAMAKLARI YAZILI SINAVI UZMAN ÖĞRETMENLİK ÖRNEK KİTAPÇIĞI
  3. erkanisanmaz

Uzman Öğretmenlik - Özel Eğitim ve Rehberlik Testleri - Eyüp Yıldırım

Eyüp Yıldırım hocamız tarafından hazırlanan 3. MODÜL - ÖZEL EĞİTİM VE REHBERLİK TESTLERİ
  4. erkanisanmaz

Uzman Öğretmenlik - Ölçme ve Değerlendirme Testi - Eyüp Yıldırım

Eyüp Yıldırım hocamız tarafından hazırlanan 2. MODÜL - ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME TESTLERİ
  5. erkanisanmaz

Uzman Öğretmenlik Öğrenme ve Öğretme Süreçleri Testleri - Eyüp Yıldırım

Eyüp Yıldırım hocamız tarafından hazırlanan UZMAN ÖĞRETMENLİK MODÜL-1 ÖĞRENME VE ÖĞRETME SÜREÇLERİ TESTLERİ
  6. erkanisanmaz

Uzman Öğretmenlik Bilgi Kartları 5 - Program Değerlendirmenin Amacı ve İşlevi

Osman Cem Çakmak hocamızın hazırladığı bilgi kartlarıdır.
  7. erkanisanmaz

Uzman Öğretmenlik Kısa Özet (49 sayfa)- Bekir Ceylan

Bekir Ceylan hocamızın hazırladığı 49 sayfadan oluşan kısa özettir.
  8. erkanisanmaz

Uzman Öğretmenlik Geniş Özet 12 - Özel Yeteneklilerin Eğitimi

Osman Cem Çakmak hocamızın Uzman ve Başöğretmenlik için hazırladığı geniş özet serisinin 12. sidir. Özel Yetenek Kavramı ve Türkiye'de Özel Yeteneklilerin Eğitimi Özel Yetenek Kuramları Özel Yeteneklilerin Özellikleri Özel Yeteneklilerin Tanılanması Özel Yeteneklilerin Tanılanmasında...
  9. erkanisanmaz

Uzman Öğretmenlik Bilgi Kartları 4 (Eğitim Programı ve Program Türleri)

10. erkanisanmaz

Uzman ve Başöğretmenlik Tüm Modüller Geniş Özet - Mustafa Kabul

Mustafa Kabul hocamız tarafından geniş özet şeklinde hazırlanan Uzmanlık için 460 sayfanın 160 sayfaya indirgendiği Başöğretmenliğin ise 354 sayfaya indirgendiği geniş özettir.
  11. erkanisanmaz

Modül 8 Dijital Yetkinlik Testi 2 Ömer Uslu

Ömer Uslu tarafından hazırlanan testtir.
  12. erkanisanmaz

Test Öğrenme ve Öğretmen Stratejileri Testi - Mehmet Okumuş

Mehmet Okumuş hocamız tarafından paylaşılan çalışmadır.
  13. erkanisanmaz

Test Çevre Eğitimi ve İklim Değişikliği Testi 3 Funda Menekşe

Funda Menekşe hocamızın çalışmasıdır. Çevre Eğitimi ve İklim Değişikliği Testi 3
  14. erkanisanmaz

Uzman Öğretmenlik Deneme Sınavı 13

Osman Cem Çakmak hocamızın hazırladığı Uzman Öğretmenlik Deneme Sınavı 13 Cevap Anahtarı içindedir.
  15. erkanisanmaz

Uzman Öğretmenlik Geniş Özet 11 - BEP

Osman Cem Çakmak hocamızın Uzman ve Başöğretmenlik için hazırladığı geniş özet serisinin 11. sidir. RAM'a Yönlendirme Eğitsel Değerlendirme, Tanılama Süreci Destek Eğitim Modelleri BEP Hazırlama BEP İçerisinde Yer Alması Gerekenler BEP'in Etkili Bir Şekilde Yürütülmesi Öğretimin...
  16. erkanisanmaz

Test Uzman Öğretmenlik ve Başöğretmenlik Modül 6 Deneme Sınavı PDF

HTuran hocamızın çalışmasıdır. 34 sorudan oluşmaktadır.
  17. erkanisanmaz

Yardım Uzman ögretmenlik telegram grubumuz var mı?

Merhabalar hocam. Sosyal Bilgiler olarak telegram grubu oluşturmadık. Sadece sitede ile ilgili bölüm açarak Konu özeti ve denemeleri paylaşıyoruz. Benim yararlandığım telegram grupları var. https://t.me/+ETnzCnMg08tmMmY0 https://t.me/+ySFyqKEZHxkzMGIy https://t.me/+V_JyigbjWcdZDDW...
  18. erkanisanmaz

Uzman Öğretmenlik Deneme Sınavı 12

Osman Cem Çakmak hocamızın hazırladığı Uzman Öğretmenlik Deneme Sınavı 12 Cevap Anahtarı içindedir.
  19. erkanisanmaz

Uzman Öğretmenlik Bilgi Kartları 3

20. erkanisanmaz

Uzman Öğretmenlik Geniş Özet 10 - Sınıf Rehberlik Programı

Osman Cem Çakmak hocamızın Uzman ve Başöğretmenlik için hazırladığı geniş özet serisinin 10. sudur. Ebeveyn Tarzları Sınıf Rehberlik Programları Okul Psikososyal Destek Ekipleri Kapsamlı Rehberlik ve Psikolojik Danışma Programının Genel Özellikleri Bireyin Tanınması İçin Gerekli Özellikler...