Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

2024-2025 6. Sınıf Tüm Dersler Açık Uçlu Yazılıları - Arı Yayıncılık

Arı Yayıncılık yazarları tarafından hazırlanan 6. sınıflar için yeni sınav sistemi olan açık uçlu ve kısa cevaplı ortak sınavlara yönelik farklı senaryolara göre hazırlanan Türkçe Matematik Fen Bilimleri Sosyal Bilgiler İngilizce Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerine ait yazılı sorularına...
  2. erkanisanmaz

Yazılı 5. Sınıf Tüm Dersler Açık Uçlu Yazılıları - Arı Yayıncılık

Arı Yayıncılık yazarları tarafından hazırlanan yeni sınav sistemi olan açık uçlu ve kısa cevaplı ortak sınavlara yönelik farklı senaryolara göre hazırlanan Türkçe Matematik Fen Bilimleri Sosyal Bilgiler İngilizce Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerine ait yazılı sorularına linkten...
  3. erkanisanmaz

Yazılı ve Uygulamalı Sınavlar Yönergesi

Millî Eğitim Bakanlığı Yazılı ve Uygulamalı Sınavlar Yönergesi 12.10.2023
  4. erkanisanmaz

2024-2025 8. SINIF 1. DÖNEM 1. ORTAK YAZILI - Örnek Sınav

Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 1. Dönem 1. Yazılı Örnek Soru Kitapçıklarında yayınladığı 8. sınıf açık uçlu yazılı örneğidir.
  5. erkanisanmaz

7. SINIF 1. DÖNEM 1. ORTAK YAZILI - Örnek Sınav

Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 1. Dönem 1. Yazılı Örnek Soru Kitapçıklarında yayınladığı 7. sınıf açık uçlu yazılı örneğidir.
  6. erkanisanmaz

2024-2025 6. SINIF 1. DÖNEM 1. ORTAK YAZILI - Örnek Sınav

Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 1. Dönem 1. Yazılı Örnek Soru Kitapçıklarında yayınladığı 6. sınıf açık uçlu yazılı örneğidir.
  7. erkanisanmaz

Görgü Kuralları

Bu modül, mesleki ve teknik eğitim okul/kurumlarında uygulanan Çerçeve Öğretim Programlarında yer alan yeterlikleri kazandırmaya yönelik olarak öğrencilere rehberlik etmek amacıyla hazırlanmış bireysel öğrenme materyalidir.
  8. erkanisanmaz

sunu açılmıyor

Tam sorununuzu anlamadım. Hangi sunu veya hangi sayfa açılmıyor
  9. erkanisanmaz

DENİZLİ SOSYAL BİLGİLER ORTAK SINAVLAR

Bakanlık yeni açık uçlu sınav örneği paylaşmadı Ancak 2017'deki yayınladığı açık uçlu soru örneklerinden hareketle hazırladığım sınavlar var. 8. Sınıf Açık Uçlu 1. Dönem 1. Yazılı Örneği (Ortak Sınav) 8. Sınıf Açık Uçlu 1. Dönem 1. Yazılı Örneği 7. Sınıf Açık Uçlu Sosyal Bilgiler 1. Dönem 1...
  10. erkanisanmaz

2024-2025 8. Sınıf Açık Uçlu 1. Dönem 1. Yazılı Örneği

Yapılan açıklamada okulda birden fazla öğretmen varsa ortak sınav yapılacağını ve okulun yaptığı sınavın açık uçlu olacağını belirtmekteydi. Aynı şekilde yönergede de 1. senaryo ve 2. senaryo vardı. Bu örnek sınav 1 senaryoya göre hazırlanmıştır.
  11. erkanisanmaz

2024-2025 8. Sınıf Açık Uçlu 1. Dönem 1. Yazılı Örneği (Ortak Sınav)

Yapılan açıklamada okulda birden fazla öğretmen varsa ortak sınav yapılacağını ve okulun yaptığı sınavın açık uçlu olacağını belirtmekteydi. Aynı şekilde yönergede de 1. senaryo ve 2. senaryo vardı. Bu örnek sınav 1 senaryoya göre hazırlanmıştır.
  12. erkanisanmaz

2024-2025 7. Sınıf Sosyal Bilgiler Açık Uçlu 1. Dönem 1. Yazılı Örneği (Ortak Sınav)

Yapılan açıklamada okulda birden fazla öğretmen varsa ortak sınav yapılacağını ve okulun yaptığı sınavın açık uçlu olacağını belirtmekteydi. Aynı şekilde yönergede de 1. senaryo ve 2. senaryo vardı. Bu örnek sınav 2. senaryoya göre hazırlanmıştır.
  13. erkanisanmaz

2024-2025 7. Sınıf Açık Uçlu Sosyal Bilgiler 1. Dönem 1. Yazılı Örneği (Ortak Sınav)

14. erkanisanmaz

2024-2025 Açık Uçlu Sosyal Bilgiler 1. Dönem 1. Yazılı Örneği (Ortak Sınav)

Hocam yapılan açıklamalara göre okulda tek olduğunuz için ortak sınav yapmanıza gerek yok.
  15. erkanisanmaz

2024-2025 Sosyal Bilgiler Açık Uçlu 1. Dönem 1. Yazılı (Ortak Sınav)

Yapılan açıklamada okulda birden fazla öğretmen varsa ortak sınav yapılacağını ve okulun yaptığı sınavın açık uçlu olacağını belirtmekteydi. Aynı şekilde yönergede de 1. senaryo ve 2. senaryo vardı. Bu örnek sınav 2. senaryoya göre hazırlanmıştır.
  16. erkanisanmaz

2024-2025 Açık Uçlu Sosyal Bilgiler 1. Dönem 1. Yazılı Örneği (Ortak Sınav)

17. erkanisanmaz

Görgü Kurallar ve Nezaket : Adab-ı Muaşeret

Osmanlı Dönemi, adab-ı muaşeret kurallarıyla ön plana çıkmış bir dönem olup bu kurallar diğer dönemlerden farklı olarak yazılı kaynaklarda ilk defa Osmanlı Devleti zamanında kullanılmaya başlanmıştır. Özellikle bu kurallara İstanbul’un kültürü ve ahlaki yaşam biçimi öncü olmuş ve bu yaşam biçimi...
  18. erkanisanmaz

5. Sınıf Görgü Kuralları ve Nezaket Yıllık Planı

Talim Terbiye Bakanlığı bu dersin öğretim programını daha yayınlamadığından 5. Sınıf Seçmeli Görgü Kuralları ve Nezaket Dersi Yıllık Planı yapılamadı. Öğretim programı yayınlandıktan sonra sitemizden indirebileceksiniz.
  19. erkanisanmaz

6. Sınıf Görgü Kuralları ve Nezaket Yıllık Planı

Talim Terbiye Bakanlığı bu dersin öğretim programını daha yayınlamadığından 6. Sınıf Seçmeli Görgü Kuralları ve Nezaket Dersi Yıllık Planı yapılamadı. Öğretim programı yayınlandıktan sonra sitemizden indirebileceksiniz.
  20. erkanisanmaz

7. Sınıf Görgü Kuralları ve Nezaket Yıllık Planı

Talim Terbiye Bakanlığı bu dersin öğretim programını daha yayınlamadığından Seçmeli Görgü Kuralları ve Nezaket Dersi Yıllık Planı yapılamadı. Öğretim programı yayınlandıktan sonra sitemizden indirebileceksiniz.