Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arı Yayıncılık yazarları tarafından hazırlanan 6. sınıflar için yeni sınav sistemi olan açık uçlu ve kısa cevaplı ortak sınavlara yönelik farklı senaryolara göre hazırlanan
Türkçe
Matematik
Fen Bilimleri
Sosyal Bilgiler
İngilizce
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
derslerine ait yazılı sorularına...
Arı Yayıncılık yazarları tarafından hazırlanan yeni sınav sistemi olan açık uçlu ve kısa cevaplı ortak sınavlara yönelik farklı senaryolara göre hazırlanan
Türkçe
Matematik
Fen Bilimleri
Sosyal Bilgiler
İngilizce
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
derslerine ait yazılı sorularına linkten...
Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 1. Dönem 1. Yazılı Örnek Soru Kitapçıklarında yayınladığı 8. sınıf açık uçlu yazılı örneğidir.
Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 1. Dönem 1. Yazılı Örnek Soru Kitapçıklarında yayınladığı 7. sınıf açık uçlu yazılı örneğidir.
Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 1. Dönem 1. Yazılı Örnek Soru Kitapçıklarında yayınladığı 6. sınıf açık uçlu yazılı örneğidir.
Bu modül, mesleki ve teknik eğitim okul/kurumlarında uygulanan Çerçeve Öğretim Programlarında yer alan yeterlikleri kazandırmaya yönelik olarak öğrencilere rehberlik etmek amacıyla hazırlanmış bireysel öğrenme materyalidir.
Bakanlık yeni açık uçlu sınav örneği paylaşmadı Ancak 2017'deki yayınladığı açık uçlu soru örneklerinden hareketle hazırladığım sınavlar var.
8. Sınıf Açık Uçlu 1. Dönem 1. Yazılı Örneği (Ortak Sınav)
8. Sınıf Açık Uçlu 1. Dönem 1. Yazılı Örneği
7. Sınıf Açık Uçlu Sosyal Bilgiler 1. Dönem 1...
Yapılan açıklamada okulda birden fazla öğretmen varsa ortak sınav yapılacağını ve okulun yaptığı sınavın açık uçlu olacağını belirtmekteydi. Aynı şekilde yönergede de 1. senaryo ve 2. senaryo vardı. Bu örnek sınav 1 senaryoya göre hazırlanmıştır.
Yapılan açıklamada okulda birden fazla öğretmen varsa ortak sınav yapılacağını ve okulun yaptığı sınavın açık uçlu olacağını belirtmekteydi. Aynı şekilde yönergede de 1. senaryo ve 2. senaryo vardı. Bu örnek sınav 1 senaryoya göre hazırlanmıştır.
Yapılan açıklamada okulda birden fazla öğretmen varsa ortak sınav yapılacağını ve okulun yaptığı sınavın açık uçlu olacağını belirtmekteydi. Aynı şekilde yönergede de 1. senaryo ve 2. senaryo vardı. Bu örnek sınav 2. senaryoya göre hazırlanmıştır.
Yapılan açıklamada okulda birden fazla öğretmen varsa ortak sınav yapılacağını ve okulun yaptığı sınavın açık uçlu olacağını belirtmekteydi. Aynı şekilde yönergede de 1. senaryo ve 2. senaryo vardı.
Bu örnek sınav 2. senaryoya göre hazırlanmıştır.
Osmanlı Dönemi, adab-ı muaşeret kurallarıyla ön plana çıkmış bir dönem olup bu kurallar diğer dönemlerden farklı olarak yazılı kaynaklarda ilk defa Osmanlı Devleti zamanında kullanılmaya başlanmıştır. Özellikle bu kurallara İstanbul’un kültürü ve ahlaki yaşam biçimi öncü olmuş ve bu yaşam biçimi...
Talim Terbiye Bakanlığı bu dersin öğretim programını daha yayınlamadığından 5. Sınıf Seçmeli Görgü Kuralları ve Nezaket Dersi Yıllık Planı yapılamadı. Öğretim programı yayınlandıktan sonra sitemizden indirebileceksiniz.
Talim Terbiye Bakanlığı bu dersin öğretim programını daha yayınlamadığından 6. Sınıf Seçmeli Görgü Kuralları ve Nezaket Dersi Yıllık Planı yapılamadı. Öğretim programı yayınlandıktan sonra sitemizden indirebileceksiniz.
Talim Terbiye Bakanlığı bu dersin öğretim programını daha yayınlamadığından Seçmeli Görgü Kuralları ve Nezaket Dersi Yıllık Planı yapılamadı. Öğretim programı yayınlandıktan sonra sitemizden indirebileceksiniz.